Eteğiniz hangi boyda olsun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.191
1.123
61
Konya
Eteğiniz hangi boyda olsun, Eteğinizin boyu, Etek boyunuz, etek giyme ipuçları, etek giyme püf nokları, Maksi etek, Maksi etek giymek incelikleri, Maksi etek kadını, Maksi etek kadını mısınız, Midi etek, Midi etek giyme incelikleri, Midi etek kadını, Midi etek kadını mısınız, Mini etek, mini etek giyme incelikleri, mini etek kadını, Mini etek kadını mısınız

Biliyoruz seçimlerinizi elbette ki trendler etkiliyor. Ama bu sezon hem uzun, hem de kısa etekler o kadar popüler ki, şimdi seçimlerinize etki eden tek şey stiliniz olacak…

Mini etek kadını mısınız?

Mini etek konusunda ince ve düzgün bacakların önemli olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. Bunun yerine daha farklı noktalara dikkat çekmek daha doğru olur. Örneğin eğer beğendiğiniz ete, iç çamaşırınızı gösterecek kadar kısaysa, Gisele Bundchen olsanız bile, itici görünecektir. Tabii bir de iddialı bir bacak dekoltesi söz konusuysa, başka yerden dekolte vermemeye dikkat edin.

Midi etek kadını mısınız?

Bıraktığı ilk izlenimin aksine, vücudu sardığında oldukça ateşli bir etki yaratacak olan orta boy etekler, bu sezonun favorileri arasında yer alıyor. Bacaklarınızın ince ve en pürüzsün kısmını ortada bırakan bu etek boyu, mini etekle kendini rahatsız hissedenlere farklı bir alternatif sunuyor.

Maksi etek kadını mısınız?

Soğuk kış günlerinde sizi donmaktan korurken, ince ne uzun görünmenizi sağlayacak uzun eteklerle aynı zamanda sofistike ve bohem bir görünüm yakalayabilirsiniz. Üstelik gündüz postallarınızla giyebileceğiniz bu etekleri, gece topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.

Maksi Etek Modeli

Eklentiler

• $4.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
kesinlikle midi ve maxi etek tercih ettiklerim cok güzel bir konu bu arada

aynen midi ve maksi.
mini giymem,karakter olarak sevmem başta,ama sevseydim giymek isteseydim bile çok yakışacağını düşünmüyorum..uzun bacaklıyım fakat nor mal bacaklarım var mini için biraz daha zayıf olması lazım..

maksi ise boyumuda uzun gösteriyor.yazın bayılıyorum üfül üfül

Miniyle midi arası seviyorum ben tam dizüstü ya da dizin yarısına kadar

ya mini ya maksi :)

tercihen mini ama mazi eteklerde beyaz hoşuma gitmiyor değil.

Vücudumda en sevdiğim bölümlerden biri bacaklarımdır ve asla mütevazı olamayacağım şeylerden biridir, o yüzden mini tercih ederim her zaman. Hem yaşım hem fiziğim itibariyle kendime yakıştırıyorum.

uzun tabikide kapalı bir bayan olarak ama evde diz üstü.. mini giyipte orasını burasını çekiştirenlerede deli oluyorum bide oturmasını bilmeyenler giymesin..

Dışarda tam dizimde olan etekleri tercih ediyorum evde minide giyerim.Ama dışarda mini giyipte çekiştirenlere sinir oluyorum..Kardeşim giydin o mereti hakkını ver bari..Yok cesaretin yoksada giyme rezil etme...

uzun etek tercihimdir mümkünse ayak bileklerimde kapalı olsun isterim .

bende uzun etek giymem hiç
mini etek çok nadir o da iş yerinde giyerim 40 yılda bir :)))

en iyiysi diz hizasında etekler giymek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…