Etek Seçimi

Leyenda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
257
44
118
Bilecik
Kızlar Merhaba,
Netteki alışveriş sitelerinde gezerken bir etek ile karşılaştım. Aslında genel itibariyle hoşuma gitti ama nasıl kombinlerim hoş olur mu gibi sorular geldi aklıma sizin fikrinizi almak istedim. Aslında fiyatı çok çok ucuz 19 lira ama ben boş yere bir şey almayı sevmeyenlerdenim o yüzden size danışmak istedim. Sizce nasıl ? üstüne ne ile kombinlerim ? etek boyu günlük giyim için çok mu kısa ?

etek bence de çok güzelmiş de sanırım yine böyle atlet tipi bir bluzla kombinlenebilir.bu bluz güel değilmiş sadece.bir de bence de günlük giyim için çok kısa.kumaşı farklı olsa falan olabilir de çok uçuş uçuş rahat olmayabilir.bir de üstüne atlet olacak.nerde yaşıyorsun bilmiyorum da sahil tarafında uygun olabilir

Eteği almadım ama yorumunuz için teşekkür ederim :) Günlük giymeyi planlıyordum ve dediğiniz gibi çok uçuş uçuş olacağı için vazgeçme durumunda kaldım. Yine de sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…