Arkadaşlar aranızda Tamer Bey'e burun estetiği olan varsa ve bilgi paylaşımında bulunursa çokk sevineceğimm..
merhaba bende aynı doktoru merak ediyorum fiyatı da uygunmuş... sen görüştün mü tamer beyle?
Gercektenmııı kk da varmı amlyt olanlarr yoksa yakınlarınmıı ve estetık amlytmıı oyleysee nasıl guzel olmussmuuu :)))isim olarak çok duydum ismi ama bikaç birilerini biliyorum ameliyat olan
evt gorustum kendısıyle cok kararlıydı su su ıslemlerın yapılması gerekıyor kolay bır amelyat olacak hatta kapalı burun amlytı yapabılırız dedı bır hastasının sonra halını gordum begendımm bır hastası daha once ıkı defa amlyt olmus cok kotu yapmıslar ve o burnu duzelttıgını soyledı fakatt yogunluktan amlyt sonrası fotoları cekmeye fırsatımız olmyr dedı oyuzden kendısı guven verıyorrr ama ben ynede amlyt olms bır kac hastasını daha gormek ıstyrum tam net kararr ıcınnn burda bır amlytını gordum o burnu cok begenmdım acıkcası benı suanda muallakta bırakan tek sey o oldu fıyatıda gayett makullldu amaa dedgım gıbıı aklımın yuzdeseksenı tamam olabılırsın amlyt derkn yuzdeyırmı kararsızz halaa
peki olmasını istediğin şekli söyleyip ok yapabiliriz dedi mi? benim burnum ucum top gibi patates şeklinde onun daraltılmasını istiyorum burun ucu da estetik olarak yapmak daha zormuş sanırım..
ben o gun maıl adresıne maıl gonderdım ve bu sekıl burunları begenıyrum dedım ok yapılır dedı yanı acıkcası bırebır aynısını yapma ımkanı oldugunu sanmıyrm sncta her burun baska baska ve bırıne cok hos olan bır burun sana veya bana yakısmayabılır ben sadece ne tarz burunlardan hoslandıgımı soyledım ve maılde hıc merak etmeyın yapılabılır dedıı. tabııı sozle olmuyor bu ıslerrr yapabılmek cokk onemlıı acıkcasıı bende cokkk korkuyrum ya ıstedgım gıbı olmzsa dıyee :18:
isim olarak çok duydum ismi ama bikaç birilerini biliyorum ameliyat olan
canım aynen bende çok korkuyorum. ok yapılır dediyse yapar bence. sanırım tek amacı maliyet olmayan iyi bir doktor. tabi çok bilindik doktorlar gibi garanti olmayacak işimiz eğer yaptırırsak. bnm revizyon olcak yani açıkçası burnumun ucunun daraltılmasını istiyorum kesinlikle, inşallah yapabilir. plastik cerraha gidicem ama hem çok para tutuyor hemde nefes problemimi kesinlikle düzgün bi kbb ciye yaptırmam lazım...
Canım bana bı adamın fotosunu gosterdı daha once ıkı kez estetık olmus resmen adamda burun denılen bırsey kalmamıs neredeyse sonra tamerbeye amlyt olmus gogsnden et ordan burdan kıkırdak derken duzellttık dedı duzeltlms halını bılmyrumm dedıgım gıbı yogunluktan snrasını cekmeye fırsatımız olmyr dedı acıkcası ben gıttıgımdede sıra vardı resmennncokk zor doktor secmekkk cookkk amaa eger dıyorsankıı butcem genıs muhammet dılber basarılı operasyonlar yapıyorr 1500 tl m daha olsa hıc dusunmeden gıderdımm :)
aralarında bayaa fark varr bnım bırıktırmıs oldugum param az kalıyr muhhmt bey ıcınn tamer beye rahatlıkla amelyt olabılıyrum bi görüşş herikisiylede hangisi içine sinerse ona olursunn tamer bey cumartesıye randevu veryrmu kııı sadece pzrtesı ogleye kdr sonra amlytlara gıryr dıye bılıyrumm canım benıde haberdarr et tamer bey konusundaaa fotolara bakmaya calıs ben bır ıkı tanesıne baktım sadeceee ve fıkrlerınıı banada yazzmuhammet dilberle tamer köse arasındaki fark 1500 tl mi? öyle ise muhammet beye gidilir bence. ama bence çok daha fazla istiyordur. bu akşam muhammet dilberden randevu aldım neyseki muayenesi ücretsiz. ctesi de tamer köseden. ikisiyle de konuşcam arada çok fahiş fark yoksa muhammet bey de olabilir, dediğim gibi garanti olsun?
aralarında bayaa fark varr bnım bırıktırmıs oldugum param az kalıyr muhhmt bey ıcınn tamer beye rahatlıkla amelyt olabılıyrum bi görüşş herikisiylede hangisi içine sinerse ona olursunn tamer bey cumartesıye randevu veryrmu kııı sadece pzrtesı ogleye kdr sonra amlytlara gıryr dıye bılıyrumm canım benıde haberdarr et tamer bey konusundaaa fotolara bakmaya calıs ben bır ıkı tanesıne baktım sadeceee ve fıkrlerınıı banada yazz
ben ctesi 10.20 ye randevu aldım valla sen de al istersen. zaten haftaiçi gidemem çalışıyorum. anladım çok fark olması normal, 1.500 deyince sevinmiştim
Ben cumartesi tekrar ethıcaya gıdıcem ama bır gıbı falan gıderım muhtemelen o saatlerde ıste oluyrum
Muayene ücreti nedir ya sankii biyerimz agıdıgı ıcın gıdıyruzda ılac yazıp tedavımı edıyrlar cok sacmaagitmeden önce randevunu al ama.. ya çok kararsızım yaptırmışken güzel bi burun olsun istiyorum hemde çok para gitmesin istiyorum.. az önce teoman dal'ı aradım. muayene ücreti 300 tl miş(( yoksa onu görmeye gidecektim
evt gorustum kendısıyle cok kararlıydı su su ıslemlerın yapılması gerekıyor kolay bır amelyat olacak hatta kapalı burun amlytı yapabılırız dedı bır hastasının sonra halını gordum begendımm bır hastası daha once ıkı defa amlyt olmus cok kotu yapmıslar ve o burnu duzelttıgını soyledı fakatt yogunluktan amlyt sonrası fotoları cekmeye fırsatımız olmyr dedı oyuzden kendısı guven verıyorrr ama ben ynede amlyt olms bır kac hastasını daha gormek ıstyrum tam net kararr ıcınnn burda bır amlytını gordum o burnu cok begenmdım acıkcası benı suanda muallakta bırakan tek sey o oldu fıyatıda gayett makullldu amaa dedgım gıbıı aklımın yuzdeseksenı tamam olabılırsın amlyt derkn yuzdeyırmı kararsızz halaa
Canım ben de Tamer Beye oldum senle konuşmuştuk diye hatırlıyorum ben çok memnun kaldım her geçen gün burnum daha da güzel bir hal alıyor ondan her geçen gün memnuniyet derecem de artıyor
oh be sonunda birini bulabildik:) cnm eski konununda birkaç sayfasını okudum ya rica etsem önceki görüntünle sonraki görüntün arasındaki farkı yazar mısın birde resimlerine bakabilir miyim? benim derdim burnumun daralmasını istiyorum, titiz estetik cerrahlar yapabilir ama bi kbb ci de iyi yapabilir mi yoksa öyle bırakır mı? ameliyattan çıkınca mutsuz olmak istemiytorum ztn revizyon olcak yeterince mutsuzum yani.
Hımm daraltma kısmını bilmiyorum ben burnumun ucuna hiç dokundurmadım :) çatı kısmı ve etleri halledildi, tabiki arkadaş olarak ekliyorum albümlerime bakabilirsin soruların olursa da seve seve cevaplarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?