C cnsuakbas Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2014 13 0 6 38 27 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cisemarc #101 kkci .!.: evet kızlar cok mesaj alıyorum ve sureklı gırmedıgımden yeterınce yardımcı olamıyorum oyuzden buraya yukluyorum fotoları fıkrınız olması acısından bır sure sonra sılecegımm umarım yardımcı olabılırım opuldunuzz :** :) :* Genişletmek için tıkla... tamer bey ile cumartesi görüşmem var darısı başıma harika görünüyorsun :)
kkci .!.: evet kızlar cok mesaj alıyorum ve sureklı gırmedıgımden yeterınce yardımcı olamıyorum oyuzden buraya yukluyorum fotoları fıkrınız olması acısından bır sure sonra sılecegımm umarım yardımcı olabılırım opuldunuzz :** :) :* Genişletmek için tıkla... tamer bey ile cumartesi görüşmem var darısı başıma harika görünüyorsun :)
cisemarc Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Eylül 2012 307 17 118 İstanbul 4 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi cisemarc #102 cnsuakbas .!.: tamer bey ile cumartesi görüşmem var darısı başıma harika görünüyorsun :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm :*
cnsuakbas .!.: tamer bey ile cumartesi görüşmem var darısı başıma harika görünüyorsun :) Genişletmek için tıkla... teşekkür ederimm :*