Ethica tamer köse burun estetiği

Çok teşekkür ederim canım :) yok estağfurullah ben yanlış anlamam aksine eleştirilere açığım, doktor da yapalım mı diye sordu ancak ben istemedim doğallığının bozulma riskini göze alamadım :) bir de ben burun deliklerimin yuvarlak oluşunu oldum olası severim :) bana özgü olan bir şey diye elletmedim bu sebeple kimse (beni tanıyanlar bile) ameliyat olduğumu pek anlamıyor sadece yan profilden ben söyleyince kemerinin düzeltildiğini fark ediyorlar. çok minik bir burun yüzümde doğallık sınırlarını aşabilirdi belki öyle dediğin gibi daha güzel bir burun olabilirdi ama yüzüm değişirdi, aynı kalsın istedim :) darısı başına inşallah istediğin gibi olur:)

canımmm gorustunmu tamer beyle ben cmrtesı gorustum tekrardann

canım evt konusmustuk senınle fakat senın burun ucunu kendının o sekılde bıraktıgını bılmyrdumm ben daha kalkık ve mınık bır uc ıstedıgımden de muallakta kalmıstım senın ucu gorunce acaba doktormu o sekılde yaptı dıyee ama senın terchınmıss demekkı tercıhlere gore yapıyorrr sanırım bende tamer beye olacagımm artık ıyıce netlestımm

Yok ucunu olduğu gibi bıraktı isteğim üzerine :) benim kalkıklığı da kendine ait zaten tamer bey daha fazla kaldırılmasına gerek yok ideal olan 108 derece dir nitekim seninki de öyle demişti. Hayırlı olsun şimdiden Tamer bey gerek işi gerekse insanlığı bakımından 4x4'lük bence

Sagol cnımm ınsanlıgı oylee doktorlgunuda gordukten snraa karar verecegımm artık

canımmm gorustunmu tamer beyle ben cmrtesı gorustum tekrardann

görüşmedim canım o hafta misafirim gelmişti o da göndermedi beni doktora :) bu hafta burak erdamarla görüştüm. ona ameliyat olcam büyük ihtimal başka sebeplerden dolayı. şişli memorial da olmam lazım çünkü 2 li ameliyat olcak göğsümle de ilgili bişey yaptırcam başka doktora, aynı ameliyata girmeyi kabul etti

ıkısının acısına nasıl dayanacaksınnn

Arkadaşlar aranızda Tamer Bey'e burun estetiği olan varsa ve bilgi paylaşımında bulunursa çokk sevineceğimm..

Canim sen ameliyat oldunmuu merak ettim ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasıl şeklinden memnun musun? Şişlik, morluk, ağrı falan var mı?

Benim morluk ve ağrım olmadı şişlik oldu o da az kaldı ama burnumda hala şişlik var. şekilden memnunum tabiii tam oturmadı oyuzden net bısey soylemek ıcın cok erken ama suan ıcın seklınden cok memnunummm umarım kavısımm gıtmz

Bir şey daha sorsam ? :) ameliyat gününü ne kadar önce almak gerek? Yoğun mu?

Bir şey daha sorsam ? :) ameliyat gününü ne kadar önce almak gerek? Yoğun mu?

ben Pelin hanım vardı estetık operasyonların organızasyonlarını yapan o ayarladı evet yogun oluyor zaten on gorusme yapman gerekıyor kendısıyle ozamnda yogun oluyor tamer bey onun ıcınde randevulu gıt eger gıdersen yoksa beklersın cokk..zaten gorustukten sonra amelyt gununu doktorla gorusup belırlersınız..

Emre ilhana kasıma randevu veriyorlar da ondan sordum. Çok teşekkür ederim.
Sakıncası yoksa fotoğraf atabilirseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…