etiketsiz kiyafet mi ?

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
Arkadaslarim dun yakin akrabamiz halamin kizi benim gecmis dogum gunum icin hediye getirmis bana hatta tel de dukkan dukkan dolastim seni de goturecrgim demisti bir magaxa ismi vrrip neyse dun getirmis uc parca ikisi kazak tarzi biri tayt buraya kadar iyi hos fakat hic birinin uzerinde etiket yok kazaklarda tuylenmis siz olsaniz ne dusunurdunuz zorumada gitmedi degil hani ben hediyede beklememistim sagolsun getrmis ama bilemedim ki ;( kirmakta istemedim tesekkurumu sundum siz ne dusunurdunuz

Son düzenleme:
Ne var bunda, etiketsiz olsa ne 0lur. Sizin için ne gibi bir sakıncası var?
Sonucta yeni alınmış, hemde 3 parça size hediye edilmiş.

Yani düşünmüş getirmis saolsun derdim ben olsam, hic hic begenmediysem kirilmasin diye 1 kere onun yaninda giyer sonra kaldirirdim bir kenara. Düşünmesi yeterli yani bence cok sorun edilecek birsey degilki

Arkadaslarim dun yakin akrabamiz halamin kizi benim gecmis dogum gunum icin hediye getirmis bana hatta tel de dukkan dukkan dolastim seni de goturecrgim demisti bir magaxa ismi vrrip neyse dun getirmis uc parca ikisi kazak tarzi biri tayt buraya kadar iyi hos fakat hic birinin uzerinde etiket yok kazaklarda boncuklanmis siz olsaniz ne dusunurdunuz zorumada gitmedi degil hani ben hediyede beklememistim sagolsun getrmis ama bilemedim ki ;( kirmakta istemedim tesekkurumu sundum siz ne dusunurdunuz

Hiç bir şey düşünmezdim.
Gider Kızılay'ın giyim yardımı dolabına bırakırdım o kadar.
Herkes birbirinin zevkine,maddi durumuna uygun hediye alacak diye bir kanun mu var?
Beğenmediyseniz ya da zorunuza gittiyse verin ihtiyacı olan birine.

Ne var bunda, etiketsiz olsa ne 0lur. Sizin için ne gibi bir sakıncası var?
Sonucta yeni alınmış, hemde 3 parça size hediye edilmiş.
Yani düşünmüş getirmis saolsun derdim ben olsam, hic hic begenmediysem kirilmasin diye 1 kere onun yaninda giyer sonra kaldirirdim bir kenara. Düşünmesi yeterli yani bence cok sorun edilecek birsey degilki

Yo yanlis anlasilmasin zaten yaninda giydim begenmemek degil tesekkurde ettim. Sadece yeni aldim deyip kullanilmis bir esya olduhunu gorunce uzuldum

Kullanılmış olduğunumu düşünüyorsunuz?

Kullanilmis zaten bu net belli keske zahmet etmedeydi burada zengin muhitte oturyr oradaki zenginler giymediklerini veriyrmus birkac kere koye de goyurmustu sanirum onlardan biri diye dusundum

sanırım kendi giysisi diye düşünüyor konu sahibi. çünkü boncuklanmış yazmış.
sorun o bence ,hakljda eğer doğruysa

Evet boncuk boncuk kazaklar hani yeni aldim deyip te boyle karsilasinca uzuldum yoksa asla kirmadim tesekkur de ettim

Kullanilmis zaten bu net belli keske zahmet etmedeydi burada zengin muhitte oturyr oradaki zenginler giymediklerini veriyrmus birkac kere koye de goyurmustu sanirum onlardan biri diye dusundum

boşver
konu açtığına bile değmez
kullanmazssın olur biter
bu kadar küçük şeyleri takma kafana
halanın kızı
çok çok mu samimisiniz bu kadar üzülecek kadar?

Begenmediysen kullanma, bi ihtiyaci olana ver.
Sanirim eskimis baya kazaklar, ben de bozulurdum biraz.

X