• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etimesgut Piyade mahallesinde Apartman merdiveni silinir...

aaynaa

başlngc 116 gnc 75 hedef 70
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
30.203
26.913
798
Merhaba arkadaşlar bu konuyu karşı komşum için açıyorum köyden yeni ankaraya gelip düzenlerini kuruyorlar bizim apartmanın merdivenini de o siliyor yakın yerlerde bir merdiven işi daha bulursam harçlığım olur dedi belki çıkar diye bu konuyu açtım..

Konu yanlış yerde ama inşallah yardım eden çıkar..

Bende öyle düşündüm aslında herkesin hayat şartları bir olmuyor ıvır zıvır şeylerde yardımcı oldum ama ben de şuan atanamadığım ekonomik özgürlüğüm olmadığından bir yere kadar eşimin verdiği harçlık da eve gidiyor düğün borçları derken elimden gelen birşey yok nete girebilen bir insan da değil ben de buraya yazayım dedim belki de olur dedim çocuklarına kıyafet konusunu da belirtmiştim işte o da bir kadın arkadaşımızın derdi işte ben de aracı olayım dedim artık taşınırsa da hangi bölüme okunur da belki bir şey çıkar

mrb ..
etimesgut emirlerdeyim
ayda 1 temizliğe gelecek birini arıyorum önceki gelenden malesef memnun değilim artık...halıları bıle kaldırmadan kapıları bıle sılmeden temızlık yaptı en son... eger temızlık kendısıne uyarsa bana ozelden ulasırmısın

Back
X