ETİOKS DİYETİ

Asyaseyit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
2.577
5.312
108
Dogum yapalı 3 yılı geçti hala zayiflayamiyorum..boyum 1.70 kilo 70.. dogumdan ciktigim da 72 kiloydum 3 yilda hic veremedim ugrastim ama olmadi..hedefim 62..biraz araştırma yapip bir yola girdim burasi da benim surecimi yazacagim yer olacak insallah sonucu cok güzel olur
Diyetim özetle:
Normal diyet listem var sabah öğle akşam.. ek olarak her öğünden 2 saat sonra etioks suları var bu sular kisaca meyve ve sebze detoksu..tadi kirmizi pancar mor havuc suyu gibi benim sevdigim bi tat..diyetisyenden buzlu olarak teslim aldım her gece 3 adet cikartip sonra ki güne çözülecek ve saatleri gelince icecegim..10 gun bu sekilde sularla diyet uygulayip sonra 1 ay detoks sulari olmadan sadece diyetle devam edecegim

Sabah kahvaltısı saat 11 de
Etioks suyu 13
Ogle yemegi 15
Etioks suyu 17
Aksam yemegi 19
Etioks suyu 21 seklinde ilerliyorum yani her 2 saatte bir...
Onemli kurallardan biri saatlere uymak kahvalti kacta baslarsa 2 saatlik döngü basliyor
vee yasaklar kurallar yapilmasi gerekenler var
Hayvansal gidalarin hepsi yasak
Meyve kuru bakliyat pirinc bulgur yasak
Patates havuc bezelye misir yasak
Ciyah cay sodalarin tamami (sade soda dahil) yasak
Etioks sularinin ustune 2 bardak normal su ve on dakika sonra cig badem yada cig findik var
AMA EN ÖNEMLISI GUNLUK 4 LITRE SU ICILECEK

Son düzenleme:
9 Mayıs Cuma
Kahvalti saat 11
7 adet yesil zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Yagsiz tuzsuz bolca salata
1 bardak yesil cay
Etioks suyu saat 13
Cozdurdugum suyu ictim ustune 2 bardak su ictim 10 dakika sonra 10 adet cig badem yedim..bu saate kadar toplamda 1.5 litre su ictim
Öğle yemegi saat 15
Kabaklari uzun rendeledim 1yk zeytinyaginda sogan sarimsak kabak ve domatesi soteledim
Etioks suyu saat 17
Yine etioks suyu + 2 bardak su+ 10 dakika sonra 10 cig badem bu saate kadar toplamda 3 litre su ictim
Aksam yemegi saat 19
Oglen yemeginin aynisi bu defa buyuk kase salata ile yedim
Etioks suyu saat 21
Yine Etioks suyu + 2 bardak su + 10 dakika sonra 10 cig badem bu saate kadar toplamda 4 litre su ictim
Boylece gun kapaniyor hic acikmadim cunku 2 saaatte bir bisey var

Gunaydin sevgili kendim 68.7 ile uyandim saka mi bu dün sabahtan bu sabaha bugun diyetu daha motive yapacağım belli oldu

2.gün
1 dilim tb ekmegi
7 zeytin yesil salata
2 saat sorna detoks suyu 2 bardak su ve cig findik
Ogle aksam 1 kasik yag ile sebze yemegi yanlarinda yine yesil salata ve ogle ile aksam arasinda 2 saat aralik olacak sekilde detoks aksam yemeginden 2 saat sonra ekrar detoks suyu ve gunde 38627282983 kere tuvalete gitmek
Gun icinde toplam 4 litre normal su bakalim yarin kac kg uyanicam

3.gün merhaba inanilmaz alistim asla acikmiyorum ALLAHım cok sukur
Sabah tartilacagim

Gunaydinnn tartildimmm 3 gunum bitti veee 2.5 kg verdim

Eklentiler

• 20250512_075015.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 46
Yarin diyetisyen gunu sonuc cok guzel olacak gibi, en belirgin ozellik ornek saat
9 kahvalti
11 detoks suyu vs
13 ogle yemegi
15 detoks suyu vs
17 aksam yemegi
19 detoks suyu vs
Oldugu icin acıkmaya firsatin olmuyor 2 saate bi yiyip iciyosun.... bol su ictigin icin de yaglar gidiyor

Diyetisyenden mutlu ayrilan bi asya birakalim şuraya bi sonraki kontrol cumartesi..pazar gece detoks sularim zaten bitiyor 10 gunluk almistim...ondan sonra 1 ay normal diyet baslicak..
4gunum bitti

Eklentiler

• IMG-20250513-WA0009.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 75
Bende 2 doğum yaptım ve kilo veremiyorum etioksu araştırmaya başladım. Hızlıca sağlıklı kilo vermenizi dilerim kaç günlük olarak yazıldınız ve ücret ne kadardı

7.gündeyim baslardaki kadar hizli gitmiyor ama gitmeye devam ediyor bu sabah 66.5 ile uyandim..detoks sulari pazar gunu bitecek..cumartesi diyetisyende ölçümlü kontrol var

Eklentiler

• 20250515_080057.webp
    15 KB · Görüntüleme: 54
Bugun daha guzel uyandim 70ten 65.7ye geldim gecen hafta cumadan bu cumaya.. suan yorumum etioks diyeti bana cok iyi geldi cok guzel zayifliyorum pazar gunu 10.gun dolacak yarin diyetisyende kontrol gunum..pazartesi 1 aylik koruma diyetim baslayacak o zaman hayvansal tuketmeye baslarim bu konuda beni zorlayan tek şey et yememek oldu ek olarak en cok merak ettigim diyet bitince hizlica geri mi alacagim koruyabilecekmiyim bunu da yasayip deneyimleyip buraya not alacagim

Eklentiler

• 20250516_082500.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 33
Çok sevindim adınıza gözle görülür bi incelme oldu mu peki ? yağdan mı verdiniz yani

Evet her gören soyluyor bende cok hissediyorum incelmeyi kot etegim tam otururken simdi baya bosluk var bildigin bol geliyor zaten ilk gittigim diyetisyen kontrolunde yagdan 3.5kg gitmisti..yani yagdan veriyorum...bu cuma yine detayli yag olcumu olacak bakalim insallah..dun etioks yani detoks sulari bitti...bugun ödül gunu yarin 3 gunluk koruma diyetim var
Çok sevindim adınıza gözle görülür bi incelme oldu mu peki ? yağdan mı verdiniz yani

E elif3412 burdan en bastan okuyabilirsiniz ozetle 10 kilo verdim ben yaklasik 2 kg diyete baslamadan kendi cabamla verip aliyordum bununla kalici oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…