• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etkiledi ...

Arkadaslar sankı arkadasımla cıkmaya basladım gbı davranıorsunuz etkılendım dıyorum sadece ona bellı bıle etmedım aklım karıstı belkı de eskı sevgılıme kızgın oldugum ıcındır kımbılır

Bak bir başkasıyla birlikteyken,gelip sana seni seviyorum sana aşığım tarzında şeyler demiş.Sence bu normal bir davranış mı ? Böyle birine ne kadar güvenilir ? Hani kafandan atmak mı istiyorsun bunları düşün.Böyle birinden etkilenir misin sen ? Ne belli ayrıldığını duyduğu için aman buna yazayım demediği ? Ona yalan söyleyen sana niye söylemesin ? Boşver böyle birini düşünmeye bile değmez.

Bak bir başkasıyla birlikteyken,gelip sana seni seviyorum sana aşığım tarzında şeyler demiş.Sence bu normal bir davranış mı ? Böyle birine ne kadar güvenilir ? Hani kafandan atmak mı istiyorsun bunları düşün.Böyle birinden etkilenir misin sen ? Ne belli ayrıldığını duyduğu için aman buna yazayım demediği ? Ona yalan söyleyen sana niye söylemesin ? Boşver böyle birini düşünmeye bile değmez.
Tesekkur ederım bu soledıklerınız benım de aklımda cok sagolun yapıcı yorumlar :KK200::KK200:

Soruya cevap alamıyoruz sahip bu hikayedeki esas kıza noldu ondan bahsedilmiyo sevgilisi varken ilan ı aşk ediyo madem bu kadar hoşlanıyordu seviyordu o kızın ne günahı var insanları ne kolay harcıyorlar vay arkadaş :KK64:

Yapıcı yorumlara cok tesekkur ederım, okdugunu anlamadan yorum yapanlara da tesekkurler vakıtlerını benımle harcadılar umarım bır cıkar yol bulurum

Normal bir ayrılık süreci olsaydı ve ilişkiyi bir şekilde yürütememiş olsaydınız, mutlu olmak sizin de hakkınız beklemeye ne hacet? Bittiyse bitti, içinizden geleni yapın derdim.
Ama bu durumda
Erkek arkadaşınıza kızmaya hiç hakkınız yok
Ona kızdım o yüzden etkilendim gibi bir düşüncenin arkasına da saklanamazsınız şu durumda
Ki üstteki yorumlarda, yeterince sevmemişim demekki demişsiniz
Erkek arkadaşınızın tavrını haklı çıkardınız.
Bir ilişki içerisindeyken, çevreden gelen her, ilişkinizde problem yaratıcak müdahaleyi kontrol edemezsiniz tabiki. Ama bu durumda siz o arkadaşınıza o tavizi ve cesareti vermişsiniz. Bence yaşanmışlığınıza biraz saygınız var ise şu raddeden sonra erkek arkadaşınızdan özür diler ve ayrılırsınız. Hakkınızda hayırlısı.

Normal bir ayrılık süreci olsaydı ve ilişkiyi bir şekilde yürütememiş olsaydınız, mutlu olmak sizin de hakkınız beklemeye ne hacet? Bittiyse bitti, içinizden geleni yapın derdim.
Ama bu durumda
Erkek arkadaşınıza kızmaya hiç hakkınız yok
Ona kızdım o yüzden etkilendim gibi bir düşüncenin arkasına da saklanamazsınız şu durumda
Ki üstteki yorumlarda, yeterince sevmemişim demekki demişsiniz
Erkek arkadaşınızın tavrını haklı çıkardınız.
Bir ilişki içerisindeyken, çevreden gelen her, ilişkinizde problem yaratıcak müdahaleyi kontrol edemezsiniz tabiki. Ama bu durumda siz o arkadaşınıza o tavizi ve cesareti vermişsiniz. Bence yaşanmışlığınıza biraz saygınız var ise şu raddeden sonra erkek arkadaşınızdan özür diler ve ayrılırsınız. Hakkınızda hayırlısı.
Tesekkur ederım ondan ozur dılemeyı asla ama asla dsnmuyorum kı arkama asla bakmam... ama yazdıklarınızda haklılık payı da yok degıl tekrar tesekkurler

Back
X