Etkiledi ...

Normal bir ayrılık süreci olsaydı ve ilişkiyi bir şekilde yürütememiş olsaydınız, mutlu olmak sizin de hakkınız beklemeye ne hacet? Bittiyse bitti, içinizden geleni yapın derdim.
Ama bu durumda
Erkek arkadaşınıza kızmaya hiç hakkınız yok
Ona kızdım o yüzden etkilendim gibi bir düşüncenin arkasına da saklanamazsınız şu durumda
Ki üstteki yorumlarda, yeterince sevmemişim demekki demişsiniz
Erkek arkadaşınızın tavrını haklı çıkardınız.
Bir ilişki içerisindeyken, çevreden gelen her, ilişkinizde problem yaratıcak müdahaleyi kontrol edemezsiniz tabiki. Ama bu durumda siz o arkadaşınıza o tavizi ve cesareti vermişsiniz. Bence yaşanmışlığınıza biraz saygınız var ise şu raddeden sonra erkek arkadaşınızdan özür diler ve ayrılırsınız. Hakkınızda hayırlısı.
Arkadaş bu gibi yorumlarımızı istemiyor çünkü asıl istediği cevap bu değil malesef :halay:

O erkek arkadaşın yanlış düşünmemiş desene, hissetmiş demekki bi yamuk olduğunu.

Sana aşkını itiraf eden çocukta art niyetle aranızı bozmak için atmış resmi telefonuna. Gerçek niyeti ortaya çıkmış onunda. Uzun yıllardır arkadaşım dediğin kişinin aşk itirafından etkilenmek içinde hazırda bekliyomuşsun demekki yanında başka erkek (sevgilin) varken.

Ne dememizi bekliyosun anlamadım? burayı günlüğün gibi kullanmaya devam edecek misin?

O erkek arkadaşın yanlış düşünmemiş desene, hissetmiş demekki bi yamuk olduğunu.

Sana aşkını itiraf eden çocukta art niyetle aranızı bozmak için atmış resmi telefonuna. Gerçek niyeti ortaya çıkmış onunda. Uzun yıllardır arkadaşım dediğin kişinin aşk itirafından etkilenmek içinde hazırda bekliyomuşsun demekki yanında başka erkek (sevgilin) varken.

Ne dememizi bekliyosun anlamadım? burayı günlüğün gibi kullanmaya devam edecek misin?
Evet devam edıcem

Bazen iliski cok onceden biter. Size saygi duymayan biriyle gönül baginiz cok önceden kopmuş ki baska birinden etkilenmissiniz. 4 yillik iliskim bittikten 1 hafta sonra ben se birine asik oldum. Utelik arkadasimdi. Bana yakin davrandi acildi. Zaten severdim onu ama o gozle bakmamistim hic. Beni disaridan goren aman kiza bak bir hafat gecmis uzun bir iliskisi vardi. Nasil unuttu? Diyebilir. Ama iliskimiz birnyila yakındır bitmisti de ben acaba duzelir mi diye son demleri oynamıştım. Son 6 ay da sevgili bile değildik. Duzlir umuduyla beklemistim. Verdigim emeklere açıldığımdan eskiden sevdigim icin. Ne mi oldu? Zaten aylat hayta bir yil once biten bir iliskiden bir hafta sonra aşık oldugum adamla 2 yil görüştük ve evlendik. Cok mutluyum. O yuzden hemen aman basit kız damgasını yakıştırmayın kimseye.

Bazen iliski cok onceden biter. Size saygi duymayan biriyle gönül baginiz cok önceden kopmuş ki baska birinden etkilenmissiniz. 4 yillik iliskim bittikten 1 hafta sonra ben se birine asik oldum. Utelik arkadasimdi. Bana yakin davrandi acildi. Zaten severdim onu ama o gozle bakmamistim hic. Beni disaridan goren aman kiza bak bir hafat gecmis uzun bir iliskisi vardi. Nasil unuttu? Diyebilir. Ama iliskimiz birnyila yakındır bitmisti de ben acaba duzelir mi diye son demleri oynamıştım. Son 6 ay da sevgili bile değildik. Duzlir umuduyla beklemistim. Verdigim emeklere açıldığımdan eskiden sevdigim icin. Ne mi oldu? Zaten aylat hayta bir yil once biten bir iliskiden bir hafta sonra aşık oldugum adamla 2 yil görüştük ve evlendik. Cok mutluyum.
Cok tesekkur ederım daha da mutlu olun ınsallah.derdımı anlatmaya calıstım fakat baya bır onyargıyla karsılastım sankı ne yaptım dedım kndı kndıme bu mesaj benı mutlu ettı tekrar tesekkurler:KK200:

Kızlar dun konu acmıstım bılenler bılır... yakın arkadasım bana uzun suredır asıkoldugunu bunu engelleyemedıgını hatta lıse yıllarından berı bu duygusunun geldıgını soyledı :KK43: fakat bunu o kadar ıcten ve guzel anlattı kı o an resmen etkılendım keske dedım:KK61: bılıyorum bır cogunuz bna kızacaksınız ama maalesef drum boyle her trlu elestrıye acıgım bu arada kndısıne mumkun olamayacagını soyledım ama aklımdan da cıkmıyoooooooorrrrr:mad: erkek arkadasımla da konusmuyoruz tamamen bıttı sızce bn nasıl bır yol ızlemelıyım
Etkilendiğin kişiyle konuşmayı bitirme.. yeni ayrıldığını bu yüzden biraz zaman vermesini iste.. zamanla sende ona açıl.

Kızlar dun konu acmıstım bılenler bılır... yakın arkadasım bana uzun suredır asıkoldugunu bunu engelleyemedıgını hatta lıse yıllarından berı bu duygusunun geldıgını soyledı :KK43: fakat bunu o kadar ıcten ve guzel anlattı kı o an resmen etkılendım keske dedım:KK61: bılıyorum bır cogunuz bna kızacaksınız ama maalesef drum boyle her trlu elestrıye acıgım bu arada kndısıne mumkun olamayacagını soyledım ama aklımdan da cıkmıyoooooooorrrrr:mad: erkek arkadasımla da konusmuyoruz tamamen bıttı sızce bn nasıl bır yol ızlemelıyım

Evli degilsin. Erkek arkadasindan ayrildin. Eski okul arkadasindan ilani aski uzerine etkilendin? E o zaman hayirli olsun. Seni tutan bisey yok yani iyi birisi oldugunu dusunuyosan neden olmasin:KK60:

Back
X