Etkiledi ...

Etkilendiğin kişiyle konuşmayı bitirme.. yeni ayrıldığını bu yüzden biraz zaman vermesini iste.. zamanla sende ona açıl.
Evet mantıklı. Yeni ayrıldığın icin simdi karar veremediğini zaman tanimasini ssoyleyebilirsin. Sanirim kafan kariskk. Dogu olan da bunu soylemek. Ara konus yuzyuze arkadasinsa her zaman yaptiginiz bir seye davet edersin konusursun. Yaninda olmasını istediğini söylersin. Iletisimini koparma bir sure ama cabuk kararini ver ki o da umurlanip iyice uzulmesin

Cok tesekkur ederım daha da mutlu olun ınsallah.derdımı anlatmaya calıstım fakat baya bır onyargıyla karsılastım sankı ne yaptım dedım kndı kndıme bu mesaj benı mutlu ettı tekrar tesekkurler:KK200:
Ne demek canım. İnsanları dışarıdan yargılamak o kadar kolay ki. Kimse icinde neler yaşadığını bilmez. Ozellikle burda hem saygılı hem de kendi doğrularını karsiya direten karşısındakinin sorunu dinlemek yardimci olmak yerine aaaa yaptığın nekadar yanlis. Soylesin boylesin diye ancak kotuleyenler var. Iki tür kadin var. Ilkine saygım sonsuz. Ikincisi de kendi fikirleri bise diyemem. Ancak kotu dusuncelerini herkes kendine saklasin. Konu sahibi beni yargılayin hatali mıyım demiyorsa kötü yorum yapıp konu sahibini uzmeye kimsenin hakki yok. olaya cozum uretmeyecek kimse yazmasin.

Hem erkek arkadaşın hemde sen ikinizde ayran gönüllüymüşsünüz...
Daldan dala.. sen en azından ayrıldım diyorsun erkek arkadaşının sevgilisi hala var...
Insanların duygularıyla oynamış oluyorsunuz ikinizde... bugün o kızı seninle aldatıyorsa yarında başka kızı seninle aldatır... kadın kadının düşmanı dedikleri şey bu olsa gerek...:duduk:

Daldan dala.. sen en azından ayrıldım diyorsun erkek arkadaşının sevgilisi hala var...
Insanların duygularıyla oynamış oluyorsunuz ikinizde... bugün o kızı seninle aldatıyorsa yarında başka kızı seninle aldatır... kadın kadının düşmanı dedikleri şey bu olsa gerek...:duduk:
Ya saburrrrrrr arkadaslar ben kımseyle bırlıkte degılım duygularımı ıcımde yasıyorum kımseye bısey soylemedjm dahası her yerden engelledım dedjm dha ne yapabılırım

Uslubunuza da ayrıca dıkkat edın benımle bu sekılde konusamazsınız

Daldan dala ne demek bu naskl bır dıl ayıp ayıp

Yuh gercekten. Mune Mune bi bakar mısın. Bu ne saygısızlık. Ne demek ayran gönüllü.

Gercekten bır suc ıslemısım gbı davrandı herkes dahası tanımadan etmeden bu nasıl bır konusma tarzı bu ne laubalılık ben nasıl kı burda kjmseye hakaret etmıyorsam kımse de bana edemez ayıp ayran gonullu daldan dalaymıs yok artık dha neler cok ayıp yaaaa

Ayran gönüllü dedim namusuna laf etmedim sanki namusuna laf etmişim gibi konuşmayın.. saygısız sensin...
Ayran gonullu , daldan dala atlamak ne demek ?? Bana bunu acıklayın bu hakaret degıl de nedır daldan dala atlaamk ne demek bı kere sız benı ne kadar tanıyosunuz kı boyle bır cumle kurabılıyorsunuz ılla hakaret olması ıcın namusuma mı laf etmenız geek kaldı kı daldan dala atlıyorsunuz derken namusuma laf edıyorsunuz zaten ne guzel hayat valla ıstedıgın gbı tanımadıgın ınsana hakaret et ohh ne ala ben hala saygımı bozmadım bakın once okudugunuzu anlayın hatta bna mumkunse yorum falan da yapmayın

Ayran gönüllü: hevesi çabuk geçen, beğenisi kararsız (kimse)
görür görmez seven, âşık olan (kimse).

Etkilendim diyen sendin zaten... daha dün çok üzülüyordun duygularından çok emindin kavga ettiğin savunduğun insan senden hoşlandığını söyledi etkilendim dedin...

Etkilendim diyen sendin zaten... daha dün çok üzülüyordun duygularından çok emindin kavga ettiğin savunduğun insan senden hoşlandığını söyledi etkilendim dedin...
Komık valla ınsanız hepımız benım derdım sıze neden

Bir de rica edıyorum benımle bu sekılde konusursanız ıletısım kurarız yok ılla hakaret ederım dersenız sıze asla cevap vermem

Bir de rica edıyorum benımle bu sekılde konusursanız ıletısım kurarız yok ılla hakaret ederım dersenız sıze asla cevap vermem
Ben başından beri kötü bir şekilde konuşmadım zaten ayran gönüllü dedim namusuna laf etmiş gibi davrandın sözlük anlamını açıklayınca anladın benimle böyle konuşursan iletişim kurarız diyorsun zaten başından beri hakaret etmedim ama sen saygı falan bırakmadın... birde konunun başında olumlu olumsuz yorumlara açığım dedin ama olumsuz konuşanlara karşı aşırı tepkilisin ve şikayet ediyorsun niye???? Buraya derdini anlatıyorsan iyiside olucak kötüsüde... ama merak etme bende seni şikayet ettim :KK54:

Valla daldan dala atlıyomusum baksanıza ortada bısey yokken hayret bır sey ya.Herkes yargılamayı ne sever olmus.Klavye uzerınden yemedıgım laf kalmadı valla.tesekkurler bu arada

Sevgilin berbat, zaten ayrılmak istiyormuşsun. Fırsat da ayağına gelmiş niye tepesin? Adam olmayan biri için neden yas tutasın, neden jayatını erteleyesin, neden böyle bir adamı kaçırasın? Boşver dinleme burdakileri elinde daha iyi bir seçenek varsa tabi ki onu tercih et.

Ben başından beri kötü bir şekilde konuşmadım zaten ayran gönüllü dedim namusuna laf etmiş gibi davrandın sözlük anlamını açıklayınca anladın benimle böyle konuşursan iletişim kurarız diyorsun zaten başından beri hakaret etmedim ama sen saygı falan bırakmadın... birde konunun başında olumlu olumsuz yorumlara açığım dedim ama olumsuz konuşanlara karşı aşırı tepkilisin ve şikayet ediyorsun niye???? Buraya derdini anlatıyorsan iyiside olucak kötüsüde... ama merak etme bende seni şikayet ettim :KK54:
Bence daldan dala atlıyorsun demek hakarettır neyse uzatmanjnın anlamı yok ıyı aksamlar sıze

Back
X