etkilendiğim konu

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Ya kızlar şu aralar haberlere konu olan meşhur konuyu nişanlıma okuttum,oda üzüldü adama saydırdı falan,neyse sen diyelimki evlenince aşık oldun bana gelip dürüstce söylermisin dedim oda olurmu ya öyle şey asla olmaz dedi bende asla deme Allah şeytana uydurtmasın de falan dedim ama o hala hayatta olmaz demeye devam etti bu cevapta beni sinirlendirdi(aldatanlar genelde itiraz edenlermiş diye okumuştum biyerde) oda sonra niye bana çevirdinki dedi bende her kadın mutlaka eşine soruyodur böyle bişey dedim inanmadı sizde sordunuzmu yoksa bitek benmi bu kadar etkilendim

Eşiniz size bu soruyu sorsa ve siz ısrarla yok yok, hayır olamaz kesinlikle deseniz inkar ettiğiniz için şüpheli mi olmuş olacaksınız bence hayır. Yani yoksa yoktur ve ısrarla da yok demesinde bir sakınca yok bence. Empati yapın siz de olsanız bu şekilde cevap verirdiniz gibime geliyor.
İtiraz eden demeyelim de şüpheli tavırlar ile itiraz eden, saçmalayarak itiraz eden erkekler daha yatkın olabilir bu duruma.
Siz biraz fazla etkilenmiş görünüyorsunuz..

Durduk yere esegin aklina karpuz kabuğu sokmamak lazim diye düşündüm sormadim esime boyle bi sey... dunyanin binbir turlu hali var tabi... allah yuvamizi huzurumuzu bozmasin...

Dananın aklına karpuz kabuğu düşürmek mi deniyordu bu durumlara
Teşbihte hata olmaz kusura bakmayın da sorunsuz giden ilişkinize neden gölge düşürüyorsunuz.

evet dürüstçe söylerdim deseydi bu seferde demekki senin aldatmaya kapasiten var derdin :)))

Bence zaten aldatmadan dürüstçe söylenmeli bitirilmeli, büyük konuşmamak da her zaman doğru olandır bana göre ama aldatacak diye düşünmeyin tabi illa.. Kimse birini severken başkasını sevme ihtimalini düşünmez, düşünmek istemez zaten, hoş değil. Adamlar ne cevap vereceğini şaşırıyor bazen ama ondan seni tatmin edeceğini "düşündüğü" cevabı da verebiliyorlar ısrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…