etkilenme

aman malmıyız pazarlanak neden yalan yada hayal dünyası üzerine bi hayat kurulsun.. sen doğrusunu yapıyosun.. kişiliğinden taviz vermiyorsun.. bu en iyisi en doğrusu bence.. bişeyi kaybedersen doğruluğundan kaybedersin ama gururun ve vicdanın sağlam durur enazından

Tesekkur ederim..
Hayatta Hep mutlu olursunuz insallah

buradaki konuları okuduğumda demek böyle insanlar da var diye insanlara olan güvenim azalıyor.

aslında bir tek buradaki olaylar değil haberler de beni bu şekilde etkiliyor. bin çeşit insan var.

sapığından katiline kadar.

bir de bazılarının yorumları hoşuma gitmiyor. kendini övenler yok mu hele kopuyorum

ben mükemmelim hayatım mükemmel modunda olanlar.

gerçek hayatta ne zaman biri öyle olsa aslında hiç de öyle mükemmel değildir. bazılarında cahil özgüveni diye bir şey oluyor.

ben zaten akıllı düşünen insanların kendilerini kusursuz göreceklerine inanmıyorum ancak kusurlarıyla kendilerini kabul eder severler özgüven budur.

özgüvenli insan buradan hayatını övme ihtiyacı duymaz. bu sebeplerden böyle yorum yapanları yapmacık ve antipatik buluyorum.

bir de her konuya sert yorum yapıp konu sahibini aşağılayanlar oluyor o hele hiç hoş değil

ama burası neticede sanal alem çok da takılmamak lazım.

Yorumunuz icin tesekkurler,her cumlenize katiliyorum tam benim dusunduklerimi yazmissiniz :))

ben de sendenim canım okudukça sanki ilerde benim de başımdan geçecekmiş gibi geliyo daha da kötü oluyorum.hatta erkek arkadaşımnın ailesiyle fln çok sorun yaşamıştım.onun üstüne bu sitedekileri okuyunca insanlardan korkar oldum.bide kuzenlerim fln evlendi.onlarda anlatıyor kaynanalarını fln çok korkuyorum bana da öyle biri denk gelecek diye

Ah ah o korku bende de oluyo iste...
sevgilimin ailesiyle iyi anlasiyorum su an icin ama ya ilerde degisirlerse diye de korkmuyor degilim
Aldatilma korkuma hic deginmek bile istemiyorum zaten (
Iyi dusunelim de iyi olsun bari (

Ah ah o korku bende de oluyo iste...
sevgilimin ailesiyle iyi anlasiyorum su an icin ama ya ilerde degisirlerse diye de korkmuyor degilim
Aldatilma korkuma hic deginmek bile istemiyorum zaten (
Iyi dusunelim de iyi olsun bari (

seni korkutmak gibi olmasın ama ilk başta bende sorun yaşamadım.hatta ilk 3 sene hiç bi sorunla karşılaşmamıştım erkek arkadaşımın ailesi tarafından.ama son 6 ay çok sorun yaşadım söylenen laflar çok ağrıma gitti.iş ciddiye binince malesef her şey değişiyormuş.

Ayy demeyin oyle (
Tabi hicbi seyin garantisi yok iyiler kotu oluyor kotu sandiklarimiz iyi cikiyor
Insallah siz bundan sonra sorun yasamazsiniz ...
O isin ciddiye binmesi kismi beni cok korkutuyor iste

Ayy demeyin oyle (
Tabi hicbi seyin garantisi yok iyiler kotu oluyor kotu sandiklarimiz iyi cikiyor
Insallah siz bundan sonra sorun yasamazsiniz ...
O isin ciddiye binmesi kismi beni cok korkutuyor iste

evet malesef hiç bi şeyin garantisi yok
insanoğlunun olduğu her yerde sorun çıkar mutlaka.o yüzden pek düşünmemeye çalışıyorum.
sonuçta Rabbim herkesin gönlüne göre veriyo.eğer için temizse her şey gönlünce olur zaten.
sevip evlenip mutlu olanlar da var.biz bence kötü olanları değil de mutlu olanları görelim ki moralimiz düzelsin biraz

Aynen aynen mutluluga odaklanalim biraz
Bz de sonsuz mutlulugu ve huzuru buluruz insallah :))

Buraya üye olmadan önce daha başka biriydim ama şimdi kesinlikle daha memnunum bu halimden buralardan örnek alarak şükür ki şimdi harika bi ilişkim var, sen de öyle yap etkilen ama şöyle etkilen burdaki hataları yapma ders çıkar önlemini al ve ona göre davran.

Haklisiniz olaylara bi de sizin dediginiz yonden bakmaliyim..
Masallah diyeyim iliskinize de insallah hep boyle devam eder :)
Ben o kadar hata yaptim ki iliskimde keske zamani geri alsak...

Haklisiniz olaylara bi de sizin dediginiz yonden bakmaliyim..
Masallah diyeyim iliskinize de insallah hep boyle devam eder :)
Ben o kadar hata yaptim ki iliskimde keske zamani geri alsak...

Teşekkür ederim boşver geçmişi düşünme gelecek her zaman güzeldir

yoo etkilenmiyorum, onlar benden etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…