İnsanlara verecek cvb bulamıyor musun gerçekten?? Senin hayatından kime ne bırakın artık el alem için yaşamayı, ister doğurursun ister doğurmaz kime ne??Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazla süre çocuk istedik ama hamile kalamadim geçen ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım Rabbim kimseye yasatmasin.
Asıl konum insanlar. Bu süreçte bebek yok mu hadi ne bekliyorsunuz olmuyor mu vs yorumları tahmin edebiliyorsunuz neyse ben hep daha istemiyoruz dedim bu kısa süren hamileligimi sadece ailelerimiz biliyor başımdan geçeni söylemek istemiyorum çünkü herkesle konuştukça üzüntüm hiç geçmeyecek konusu açıldıkça atlatmak dahada zor gelecek.
Neredeyse her gün bu bebek yok mu muhabbetine maruz kalıyorum ve çok üzülüyorum etkilenmemek elde değil. Sosyal medyada bile bir fotoğraf yüklediğim de kız kilo almışsın guzellesmişsinde bebek geliyor galiba diye hadsizce fotoğraflarımın altına yorum yapanlar var.
Ben bundan sonra halen istemiyoruz diyemem artık soranlara ne diyeyim ben mantıklı düşünemiyorum istiyoruz ama olmuyor mu desem sağlık sorunu yok doktorlar bile herşey Allah'tan vakti var diyor ben insanlara ne açıklama yapacağımı bilemiyorum bazıları kasten üzüyor fark ediyorum bazıları meraktan soruyor
Kızlar bundan sonra soranlara ne diye cevap vermeliyim ve ister istemez etkileniyorum o an mutluysam pozitif enerjim gidiyor demoralize oluyorum engel olamıyorum buna
İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz ve hadsiz olabiliyorlar anlamıyorum aynı insanlar her ay sormaya devam ediyor
İnsanlara verecek cvb bulamıyor musun gerçekten?? Senin hayatından kime ne bırakın artık el alem için yaşamayı, ister doğurursun ister doğurmaz kime ne??
Canim oncelikle su mubarek gunlerde insallah en kisa zamanda rabbim evinize mucizenizi gonderir..ama su milletin soylediklerini hic takma o andaki ruh halin neyse ona gore cevap ver.. kimse kirilir mi kirilmaz mi diye dusunme onlar seni dusunuyor olsalardi kirmazlardi zaten.. benim bir kizim var 11 yasinda artik herkes soruyordu ne zaman 2. Diye bende istemiyoruz diyordum. Ama en son yasli bi teyze direk sormadan senin de cocugun olmuyor heralde dedi sok oldum.. ondan sonra hamile kaldim suan 5,5 aylik hamileyim. Simdi de millet karnin hic cikmyor diyor.. valla millete ne yapsan yaranamazsin yarin obur gunde dogum olur hala kilo veremedin derler.. o yizden kimseyi takma herkes ne soylerse soylesin ...Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazla süre çocuk istedik ama hamile kalamadim geçen ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım Rabbim kimseye yasatmasin.
Asıl konum insanlar. Bu süreçte bebek yok mu hadi ne bekliyorsunuz olmuyor mu vs yorumları tahmin edebiliyorsunuz neyse ben hep daha istemiyoruz dedim bu kısa süren hamileligimi sadece ailelerimiz biliyor başımdan geçeni söylemek istemiyorum çünkü herkesle konuştukça üzüntüm hiç geçmeyecek konusu açıldıkça atlatmak dahada zor gelecek.
Neredeyse her gün bu bebek yok mu muhabbetine maruz kalıyorum ve çok üzülüyorum etkilenmemek elde değil. Sosyal medyada bile bir fotoğraf yüklediğim de kız kilo almışsın guzellesmişsinde bebek geliyor galiba diye hadsizce fotoğraflarımın altına yorum yapanlar var.
Ben bundan sonra halen istemiyoruz diyemem artık soranlara ne diyeyim ben mantıklı düşünemiyorum istiyoruz ama olmuyor mu desem sağlık sorunu yok doktorlar bile herşey Allah'tan vakti var diyor ben insanlara ne açıklama yapacağımı bilemiyorum bazıları kasten üzüyor fark ediyorum bazıları meraktan soruyor
Kızlar bundan sonra soranlara ne diye cevap vermeliyim ve ister istemez etkileniyorum o an mutluysam pozitif enerjim gidiyor demoralize oluyorum engel olamıyorum buna
İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz ve hadsiz olabiliyorlar anlamıyorum aynı insanlar her ay sormaya devam ediyor
Sizene ?
Si-ze-ne ?
Belki tedavi görüyordur,
belki istemiyordur,
belki başka planları vardır,
belki maddi anlamda toparlanınca yapacak,
belki hastadır...
Sizene?
1.olur sonra 2.ne zaman soruları başlar...
Böylelerine dönüp ‘Sen hasta mısın?Demek istiyorum...
Keşke herkese sana ne diyebilsem canım ama mesela kayınvalidem in kız kardeşi sorduğunda sana ne diyemem yaşı başı olan bir kadın annemin karşı kapı komşusu sorduğunda sana ne diyemem yine yaşından dolayı saygısızlık edemem
Bilmiyorum zor gerçekten insanlarla muhatap olmak zor
Ben eli alemi taka taka hasta oldum zaten, siiz çok iyi anlıyorum, elinizden geldiğince hiç kimseyi takmayın derim , inanın insanları takmasanız zayıf noktanız olmaz.Bu elalem için yaşamak değil
Eminim ki sizinde zayıf bir noktanız vardır insanların bildiği veya bilmediği
İnsanlar her gün sizi zayıf noktanız dan vurduğunda etkilenmemek mümkün değil moral bozmamak elde değil
Eğer gerçekten bu kadar güçlü biri iseniz ise helal olsun ben demek ki okadar guclu değilim
Merhaba, kendini bilmeyen insanları dikkate almamaya calisin elinizden geldikçe, azıcık empati yeteneği olan veya hayat tecrübesi olanlar asla konuşmazlar. kimseye birşey ispat etmek zorunda degilsiniz, bu hayat sizin.. bu tarz insanlarla ya hiç ya minimum gorusun. ama cok hassas insanlar da var, onların varligi yetiyor. Allah herseyin hayirlisini versin. o tarzdaki insanları da çocuklarıyla sınamasın..su an Ankarada ezan okunuyor ve tüm kalbimle size sağlık ve hayirli bir bebek diledim :)))Ben 2 yıllık evliyim 1 yıldan fazla süre çocuk istedik ama hamile kalamadim geçen ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptım Rabbim kimseye yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?