- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
Canım bu saç bakım yağı aktarlarda satılıyor adı "Barcelino" bende burda bi topic de görmüştüm hemen gittim denedim 10 tl ye almıştım ben içinde 15 tane yağ var ama bandrollü olmasına dikkat etSaçlarıma sürüyorum okul dershane filan derken cok bekletemiyorum 2 saat bekliyor yaklaşık sonra şampuanla yıkıyorum cok kolay arınıyor sonra saç maskemi saç kremimi sürüyorum yumuşacık oluyor saçlarım ve gerçekten ben faydasını cok gördüm tavsıye ediyorum Benim saçlarımda aynı senin saçının boyunda tek farklı uçları sarı Ve saçlarımın kabarmasını da çok önledi umarım yararı oluur
evet bende bu hafta alıp başlıcam bakalım yorumumu yazarım buraya inş iyi gelir..
Bende alacağım canım o zaman en kısa süredeSaç maskesi olarak ben watsonsun ballı maskesini kullanıyordum ama pek faydasını görmedim, şimdi glissin saç bakım maskesini kullanmayı düşünüyorum saç uçlarını onardığını duymuştum Haftada kaç kere uyguluyorsun canım bu bakım yağını..
inş canım ürün bu sanırım 10TL nette buldum bende haftaya alıp başlıym bakalım inş şifa olur hepimizeİnşallah canım beraber başlarız kullanmaya bakalım nasıl etki edecek :)
Eki Görüntüle 571645 Eki Görüntüle 571646 Eki Görüntüle 571647
canım ben bu seriyi kullanayım diyorum durulanmayan sprey(başka bi topikte bi arkadaş tavsiye etmişti) maske ve şampuan sende istersen bundan al ben gliss ve elseve de kararsız kaldım elseve in şampuanı bi ara iyi gelmişti onu mu alsam acaba diye düşünmekten alamadım kendimi :26:
inş canım ürün bu sanırım 10TL nette buldum bende haftaya alıp başlıym bakalım inş şifa olur hepimize
bu arada glissin bu serisi kolay kırılan uçlar için canım sprey iyi geliyomuş
birazdan çarşıya çıkıcam bi kolaçan ederim etrafı
fiyat araştırmasına gireyim set şeklinde satılıyosa filan bi bakayım ne kadar
Ben gliss ultımate repair serisini (siyah olan) kullanıyordum inanılmaz saç döküyor
Bi arkadaşımla konuşurken o da söyledi gliss'ler saç döküyor diye..
Anlayamadım...
Şu bi haftadır duşta saçlarımı yıkarken elime 5-6 tel saç gelıyor tararkende gelıyor bi kaç tel :2:
İnanılmaz moralim bozuldu..
Önceden hiç dökülmezdi mevsimden mi acaba gercekten..
offff off
Bencede çok içilebilecek bir şey değil.. Kokusuna bile zor katlanıyorum ben. Eczanelere sorabilirsin. Solgar ın ve GNC nin bira mayası tabletleri var. Başka markaların da var ben tam bilmiyorum. Bu güne kadar hiç kullanmadım. Ama bira mayası B vitaminler yönünden zenginmiş. Sadece B12 yokmuş sanırım. Kullanan herkes çok memnundu..
yahu ona gelene kadar daha neler nelerTamam canım araştır iyice sor soruştur :)) ayy kadın olmak ne zor yahu! Kardeşim ve babamdan biliyorum bir parfum bir roll-on yetiyor saçlara zaten hiç bir şey gerekmiyor :))
yaa bnm iyce aklım karıştı bendede bugün 1bilemedin 2tel oldu dökülme fazla olmadı amaBen gliss ultımate repair serisini (siyah olan) kullanıyordum inanılmaz saç döküyor
Bi arkadaşımla konuşurken o da söyledi gliss'ler saç döküyor diye..
Anlayamadım...
evet bende bu hafta alıp başlıcam bakalım yorumumu yazarım buraya inş iyi gelir..
Bende alacağım canım o zaman en kısa süredeSaç maskesi olarak ben watsonsun ballı maskesini kullanıyordum ama pek faydasını görmedim, şimdi glissin saç bakım maskesini kullanmayı düşünüyorum saç uçlarını onardığını duymuştum Haftada kaç kere uyguluyorsun canım bu bakım yağını..
Kızlar ben de şuan avonun bademli şampuanını kullandım saçlarımı yumuşacık yaptı. Avon'dan cidden beklenmeyen bir performans olmuş bayıldım şampuana.! Saç kremine bile gerek kalmadı :))
Eki Görüntüle 571942
aynen canım bioblas sarmaşık özlüye geçmeden önce yaklaşık 2 2buçuk yıl kullandım nerdeyse bende çook beğendim gerçekten de avondan hiç böölesi güzel bişi çıkacağına ihtimal vermezdim 4 5lira hemde kocaman bi şişesi var..tüm bu uğraşlardan sonra döneceğimi umud ediyoum inş bozmazlar bu ürünü..çok yumaşak ve parlak yaptı saçlarımı
Kızlarr bugün saçlarımı yıkarken aklıma burada bir arkadaşın yazdığı bir şey geldi hemen kendime uyarladımBir çaydanlık su kaynattım içine kurutulmuş papatya koydum 5 dakika kendi kendisine demlendi. Sonra bir kova suya ekledim durulama suyu olarak kullandım saçlarım yumuşacık oldu her duştan sonra deneyeceğim etkisini daha iyi görürüm ve sizlerle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?