Etkinlik Arkadaşı

Zengin Ama Mutlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
6.553
8.047
773
Arkadaşlar merhaba, böyle bir konu açtım hemen açıklayayım :)

Etkinlik arkadaşı arıyorum , aslında hepimizin böyle bir arkadaşa ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Konser, sinema, tiyatro, etkinlik ve aktivite ne olursa olsun bu başlık altında bulabileceğimizi düşündüm.
Örneğin x kişinin konserine gitmek istiyorum fakat benimle aynı düşünce de aynı tadı alan kişi yok hemen buraya gelip sormak isterim..
Böyle işte, bu tür aktivitelere gitmek için ideal bir arkadaşımdır
Yeri gelir sezen aksu konserine yeri gelir rock konserine gidebilirim. sizlerde zevkinize uygun etkinlikte beraberce eğleneceğiniz bir arkadaş bulabilirsiniz...

Arkadaşlar kafamda bir plan yaptım, yalnız gitmek için fakat buraya sunuyorum gelmek isteyen olursa beraber gidebilirim ; jolly jokerde gerçekleşecek olan yaşar konserine gideceğim. 24 ekim cuma akşamı.biletix de görebilirsiniz. jolly joker e cok giderim cok da severim eglenirim yalnız arkadaslarımla hıc farketmıyr ambiansını cok seviyorum. Gelmek isteyen bana msj atabilir :))

Merhaba kızlar ben de yeni üyeyim hatta sırf bu konu için üye oldum da denilebilir. Konuyu inceledim Yaşar konseri için değil ama ben de etkinlik arkadaşı arayanlardanım. Sanatsal faaliyet olsun gezi olsun malum tek zevki çıkmıyor. İlgilenen arkadaşlara duyurulur ...

Eski uyeleri anlarim da yeni üyeler neyine guvenerek etkinlik arkadasi ariyor ki?
Insanlar neden guvensin size ya?
Bi de bu konuya hep yeni uyeler yazmis.
Niyetiniz nedir acaba,???

Bilgece hanım siz diğer arkadaşlarla somut olarak birbirinizi gördünüz MÜ? Gördüyseniz tamam sözüm yok.yok aksi ise eşitiz demektir. Insanın karakterini klavyeden bilmemkaç mesaj atmasıyla beşbin kelime yazmasıyla mı sınırlıyorsunuz acaba?

Tabiki de oyle sinirlandiriyoruz. Başka turlu nasil tanisabiliriz? Insanin karakteri yaziya yansir. Ne kadar kendini saklamaya calissa da saklayamaz. .
Karsiniza ne cikacagini nerden biliyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…