Etkisinden çıkamıyorum 🥺

Nasıl misafirlerin önünde yanıyor? E neden söndürmemişler kadının %90'ının yanmasını seyretmişler? Kendi kendine nasıl alev aldı bu kadın. Hayatımda duymadım böyle saçma bir şey

misafir varken bir kişi nasıl yanıyor
nasıl iş bu
Çayı sıcak tutmak için jeller mi ne varmış, inanın tam bilmiyorum ama kadın mutfağa çay tazelemeye gittiği vakit dikkatsizlikten patlamış o jel, direkt kadının üstüne. İçeridekiler zaten direkt ambulans vs aramış, çocuk da içeride, yani herhangi bir yangın vs yok ortada. Tam olaya vakıf olmadığım için ayrıntı veremedim ancak kaza sonucu yandığını biliyorum ve yukarıda da belirttim.

Nasıl misafirlerin önünde yanıyor? E neden söndürmemişler kadının %90'ının yanmasını seyretmişler? Kendi kendine nasıl alev aldı bu kadın. Hayatımda duymadım böyle saçma bir şey
O kısımlara inanın pek vakıf değilim, sadece mutfakta bir kaza sonucu yandığını biliyorum. Hastaneye ulaşana kadar olan olmuş kadıncağıza.

Hayat böyle maalesef.
Okulunda psikolojik danışman vardır o gerekli önlemleri alıp gerekli yönlendirmeleri yapıyordur.
Evet zorlu bir imtihan ama imtihan işte...
Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah, amin.

Edit: şimdi kardeşimden öğrendim, misafirler görüp kadını oracıkta bırakıp gitmiş. Küçük kardeşi annesini yandıktan sonra görmüş. Ve sanırım patlayan şey tüp gibi bir şey. Bu kadar korkunç olduğunu bilmiyordum ben de. Saf saf herhalde müdahele eden olmuştur sanmıştım

Çok korkunç, Allah'ım muhafaza et. Çok üzüldüm çocuklara inşallah sahip çıkan devlet belediye,okul ne bileyim yetkili kişiler olur. Allah'ım yardım et

Çok korkunç yaa, cahillik gerçekten.

Anneye ve çocuğa çok çok üzüldüm. O halde bırakan misafirlere ise sadece lanet okuyabilirim.
Çocuk şimdi nerede kalıyor yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…