etkisinden kurtulamıyorum :(((

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
44
kızlar merhaba ;

ben bu gece eşimi rüyamda ölmüş gördüm ,kalp krizinden ,onun yokluğunu resmen gerçek gibi hissettim ,sabah kalktım yanımda yoktu ,erken çıkmış ,sonra aradı ,seni almaya geliyorum işe bırakırım dedi,ben arabaya bindim ona sarıldım öptüm öptüm durdum ,ne oluyor dedi hayırdır ,anlattım ,sen hep beni ölmüş gör güzelmiş bu dedi ..

ben bu ara eşime biraz kötü davranıyorum ,yanımda istemiyorum ,havalar zaten sıcak gelip dibime oturuyor,itekleyip duruyorum adamı ,sevmek istiyorum deyince ,offf lütfen ya ,bi düş yakamdan diyorum ,çok seviyorum aslında ama ne bileyim sıkıntıya gelemiyorum ,işten gelince genelde kendime ait olan odamda oturuyorum ,sigara içmiyor eşim ben içtiğim için orada tv ,pc,sigara kitap filan ile kafa dinliyorum ,ama gelip gidip yanıma girişiyor ..biraz ilgileniyorum sonra sıkılıyorum ,adamcağız uykusu gelince gidip uyuyor ben daha birkaç saat oturuyorum ,her akşam böyle değil tabi ,dışarda çok vakit geçiririz ,iş yerinden gelir alır ,yemek filan yer ,döneriz beraber film izleriz sohbet ederiz ama ,haftada 1-2 günde kendimle başbaşa kalmak istiyorum rahat vermiyor ..

acaba ben böyle yapıyorum diye allah bana bir işaret mi yolladı ne dersiniz ,bak kocan elindeyken kıymetini bil ,alırsam elinden filan gibi ,allah korusun ,evimin direği o benim ,allah başımızdan eksik etmesin ama durdukça aklıma geliyor ,işe geldiğimden beri 4 kez aradım seni seviyorum diye ,manyadım mı ben ya

bu kısmı çok sevdim :) bencede kıymetini bil kocanın

Son düzenleme:
Tabi kıymetini bil sen her sokulduğunda iteklersen o itikleye itikleye nerelere gider biliyormusun

yani ben bide çok huyluyum ,gelip oturuyo yanıma ,öyle sohbet ederken kolumu seviyo ,yok ayak parmaklarımla oynuyo filan ,tahammül edemiyorum ,huylanıyorum ,ya bi git allah aşkına ya nolur az rahat bırak diyorum ,söylene söylene gidiyor :26:

Tabiki çiftlerin kendilerine ait alanları olmalı ancak siz adamı resmen itiyorsunuz..bence fazla itmeyin derim

Canım eşinin ömrüne ömür katmışsın derler büyükler eşine sakın kötü davranma ben eşimi yeni kaybettim çok zor RABBİM kimselere vermesin içimdeki acının tarifi yok...

Bak herseyde bir hayır var sözüne cok inanırım ben belki evliliğin bu konudan sorun yasayacakken Rabbim sana yardım etmis böylece esinde neye uğradığını sasırmıstır sevinmistir söyleniceksen bile öyle durumlarda gülerek falan söyle böyle ciddiye almasın en azından :)

Tabiki çiftlerin kendilerine ait alanları olmalı ancak siz adamı resmen itiyorsunuz..bence fazla itmeyin derim

ama o da çok yapışkan ya true ,bildiğin gibi değil ,her an dibimde ,nefesi ensemde ,bu kadarı fazla bence ,düzgünce konuşuyorum ,tamam ya diyor ,sonra bi bakmışsın hooop yine gelmiş çenesini koymuş omzuma beni izliyo mutfakta filan yemek yaparken.bunaltıyo bazen

Ben de geçen yıl eşimi başka birisi ile evlenirken görmüştüm...

Ve hala etkisinden kurtulmuş değilim...)..

Yani sen de kafandan atmazsan kolay kolay kurtulamazsın...Düşünmemeye çalış , hayra yor..

Canım eşinin ömrüne ömür katmışsın derler büyükler eşine sakın kötü davranma ben eşimi yeni kaybettim çok zor RABBİM kimselere vermesin içimdeki acının tarifi yok...

biliyormusun ; inan bana aklıma ilk sen geldin ,konunu biliyorum ,yazamadım elim gitmedi ,allah gani gani rahmet eylesin geride kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versin canım..
bu konumu açarkende senin başlığa tekrar gözüm ilişti

mesela ben ayşe hatun önaldan nefret ederim ,nedeni ise kocamı elimden almıştı rüyamda yıllar oldu hala sevmem ,bilinçaltı ne tuhaf bişey ..

Böyle anlatınca cidden bunalır insan hatta okurken bunaldım canım yaa...gözümde canlandırdım sizi ama yinede itelemenin ayarını iyi yap derim.

mesela ben ayşe hatun önaldan nefret ederim ,nedeni ise kocamı elimden almıştı rüyamda yıllar oldu hala sevmem ,bilinçaltı ne tuhaf bişey ..

Yeni evlidik ve benimki de ruyamda bi kıza doğum günü için pasta almıştı ve o gün bizim evde küçük bi kavga çıkmıştı neden böyle yaptın RUYAmda diye...))

Böyle anlatınca cidden bunalır insan hatta okurken bunaldım canım yaa...gözümde canlandırdım sizi ama yinede itelemenin ayarını iyi yap derim.

ima etmek istediğini anladım canım ,benim kocam yapmaz diyenlerden değilim ,her erkekte vardır biraz çapkınlık kiminde az kiminde çok ,evde ilgi görmeyen erkek dışarı gider felsefesini de az çok savunurum ,ben ilgimi eksik etmiyorum elbet ,anneliğimi ,ev hanımlığımı ,kadınlığımı fazlasıyla yapıyorum ,birde üstüne çalışıyorum ,ama kocam sırnaşık diyelim ,ev kedisi modunda bişey ,

Yeni evlidik ve benimki de ruyamda bi kıza doğum günü için pasta almıştı ve o gün bizim evde küçük bi kavga çıkmıştı neden böyle yaptın RUYAmda diye...))

ahahha bu da güzelmiş bide adama hesap mı sordun

eşinizin ilgisi kusura bakmayında sizi çok şımartmış olmalı. Bence eşinizin size olan aşkının kıymetini bilin sevilip sayılmaktan daha güzeli varmı ya

Evlilikte çiftlerin kendilerine ait zamanları, hobileri olmasından yanayım. Siz de sanırım bazı zamanlar kendinize vakit ayırmaya ihtiyaç duyanlardansınız, hak veriyorum. Her an dip dibe olmak da iyi değil evlilikte.
Ben rüyanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bende şöyle bir şey olur. Her adet dönemimde aile üyelerimden birini ölmüş görürüm, sanırım hormonal durumla alakalı. Geçen ay erkek kardeşimi gördüm. Eşim soruyor 'diğer ay acaba sıra kime gelicek' diye Belki sizde de böyle bir durum vardır.

eşinizin ilgisi kusura bakmayında sizi çok şımartmış olmalı. Bence eşinizin size olan aşkının kıymetini bilin sevilip sayılmaktan daha güzeli varmı ya

inan bana şımarıklık değil,biraz rahat bıraksın istiyorum,ayrıca bunun aşk olduğunıu sanmıyorum,huy gibi bişey,adını koyamadım.

valla canım beni biraz kendime getirdi bu rüya ,kıymet bilmek gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…