acaba ben böyle yapıyorum diye allah bana bir işaret mi yolladı ne dersiniz ,bak kocan elindeyken kıymetini bil ,alırsam elinden filan gibi ,allah korusun ,evimin direği o benim ,allah başımızdan eksik etmesin ama durdukça aklıma geliyor ,işe geldiğimden beri 4 kez aradım seni seviyorum diye ,manyadım mı ben ya
Tabi kıymetini bil sen her sokulduğunda iteklersen o itikleye itikleye nerelere gider biliyormusun
yani ben bide çok huyluyum ,gelip oturuyo yanıma ,öyle sohbet ederken kolumu seviyo ,yok ayak parmaklarımla oynuyo filan ,tahammül edemiyorum ,huylanıyorum ,ya bi git allah aşkına ya nolur az rahat bırak diyorum ,söylene söylene gidiyor :26:
Tabiki çiftlerin kendilerine ait alanları olmalı ancak siz adamı resmen itiyorsunuz..bence fazla itmeyin derim
Canım eşinin ömrüne ömür katmışsın derler büyükler eşine sakın kötü davranma ben eşimi yeni kaybettim çok zor RABBİM kimselere vermesin içimdeki acının tarifi yok...
Ben de geçen yıl eşimi başka birisi ile evlenirken görmüştüm...
Ve hala etkisinden kurtulmuş değilim...)..
Yani sen de kafandan atmazsan kolay kolay kurtulamazsın...Düşünmemeye çalış , hayra yor..
ama o da çok yapışkan ya true ,bildiğin gibi değil ,her an dibimde ,nefesi ensemde ,bu kadarı fazla bence ,düzgünce konuşuyorum ,tamam ya diyor ,sonra bi bakmışsın hooop yine gelmiş çenesini koymuş omzuma beni izliyo mutfakta filan yemek yaparken.bunaltıyo bazen
mesela ben ayşe hatun önaldan nefret ederim ,nedeni ise kocamı elimden almıştı rüyamdayıllar oldu hala sevmem ,bilinçaltı ne tuhaf bişey ..
Böyle anlatınca cidden bunalır insan hatta okurken bunaldım canım yaa...gözümde canlandırdım siziama yinede itelemenin ayarını iyi yap derim.
Yeni evlidik ve benimki de ruyamda bi kıza doğum günü için pasta almıştı ve o gün bizim evde küçük bi kavga çıkmıştı neden böyle yaptın RUYAmda diye...))
eşinizin ilgisi kusura bakmayında sizi çok şımartmış olmalı. Bence eşinizin size olan aşkının kıymetini bilin sevilip sayılmaktan daha güzeli varmı ya
Evlilikte çiftlerin kendilerine ait zamanları, hobileri olmasından yanayım. Siz de sanırım bazı zamanlar kendinize vakit ayırmaya ihtiyaç duyanlardansınız, hak veriyorum. Her an dip dibe olmak da iyi değil evlilikte.
Ben rüyanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Bende şöyle bir şey olur. Her adet dönemimde aile üyelerimden birini ölmüş görürüm, sanırım hormonal durumla alakalı. Geçen ay erkek kardeşimi gördüm. Eşim soruyor 'diğer ay acaba sıra kime gelicek' diyeBelki sizde de böyle bir durum vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?