- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Tarz mı dersin , kafamı gitti dersinSenin bir tarzın var dostum
Evet yaptığımız enn büyük hata bu. Annem ben bekarken verdiği en önemli öğüt buydu. Asla her şeyi kendin üstlenme, yapabiliyorsan bile her şeyi kendin yapma. Ay ben hallederim sen elini sürme, yorgunsun ben koyarım bırak deme dedi. Sonra alışıyorlar, bakıyorlar sen yapıyorsun bana ihtiyaç yok diyorlar. Sonra isyan edince e sen istemedin ki beni böyle alıştırdın oluyor.Yani seçenek aslında ama beklediği bir şeyler varama ilk insanca karşıma alıp konuşacağım. Aslında suç bende bunun farkındayım. Hiç bir şeyi düşünmesine fırsat vermiyorum.
Düzeltebilirsin sadece zaman ve sabır gerekiyor bir de hafif ciddiyet ve tatlılık.Çoğu kadında bu sıkıntının olduğunu gördüm. Benim babamda pek iş yapmaz ama en azından dağıtmazda. Burcu yengeç. Yengeçler tertipli olur derlerdi değilmiş.
Ya gölge gerçekten öyle. İnan şu an dişlerimi sıkıyorum. Yarım saatir sallıyorum. Tüm gün böyle ölüyor.Senin beben de daha küçük onun etkisi de vardır. İnsanın tahammülü azalıyor o zamanlar da. Derdi hiç bitmiyor ama ben 18.aydan sonra falan kendime gelmeye başladım
Kartı ödemezse kapanırsa bu seferde para kavgası yaşayacağız. Uyudu ben çekiliyorumEvet yaptığımız enn büyük hata bu. Annem ben bekarken verdiği en önemli öğüt buydu. Asla her şeyi kendin üstlenme, yapabiliyorsan bile her şeyi kendin yapma. Ay ben hallederim sen elini sürme, yorgunsun ben koyarım bırak deme dedi. Sonra alışıyorlar, bakıyorlar sen yapıyorsun bana ihtiyaç yok diyorlar. Sonra isyan edince e sen istemedin ki beni böyle alıştırdın oluyor.
Erkekler dürtmeden hareket etmeyen yaşam formları. Görev vereceksin, çalış köleeeee diyeceksin.Evet yaptığımız enn büyük hata bu. Annem ben bekarken verdiği en önemli öğüt buydu. Asla her şeyi kendin üstlenme, yapabiliyorsan bile her şeyi kendin yapma. Ay ben hallederim sen elini sürme, yorgunsun ben koyarım bırak deme dedi. Sonra alışıyorlar, bakıyorlar sen yapıyorsun bana ihtiyaç yok diyorlar. Sonra isyan edince e sen istemedin ki beni böyle alıştırdın oluyor.
Sende bendensin desene..geç kaldık bunlari yontmaya1.5 yaşında bir kızım var zaten. İşten geç geliyor kızla biraz oyna ilgilen bende dinleneyim diyorum tamam diyor. Oturup tv izliyor, balkonda 1 saat sigara içiyor, yarım saat wc oturuyor eee sonra uykuya2. bebek gelecek paşam mesailere gidecekmiş akşam 9 larda eve gelecekmiş.Saç baş yolduruyor bana şimdiden.
Benimki bir ara nerdeyse 2 saatte uyuyordu. Uyutunca savaştan çıkmış gibi oluyordum.Ya gölge gerçekten öyle. İnan şu an dişlerimi sıkıyorum. Yarım saatir sallıyorum. Tüm gün böyle ölüyor.
Haklısın gerçekten çok haklısın, aynı durumdayım bak yeminle, benim kocam da iyidir yani aslında öyle fatura ödememe,uyuşukluk gibi bişeyler yoktur evi temizler süpürür vs., bi yemek yapmaz diğer herşeyi becerir, alışveriş desen ondadır sorumluluklarını bilir, ama ben o kadar gerginim ki en ufak açığını bulup sinirlenmeye gıcık kapmaya yer arıyorumOyun oynamaya bayılır ama uyku saati olacak ki bende bir dinleneyim. Sürekli bu ara gerginim. Ok gibiyim. Ve o ok kocama saplanacak
İstesen de yapmıyor mu? Ben istedikten sonra ne anlamı var deme iste. Ben bazen eline kavanoz tutuşturuyorum ay açamadım diye. Halbuki zorlasam açarım.Kartı ödemezse kapanırsa bu seferde para kavgası yaşayacağız. Uyudu ben çekiliyorumyıldım gerçekten. Ben alıştırdım sonuna kadar katılıyorum. Bir süre sessiz kalmaya çalışacağım. İnşallah beceririm.
Ay yok ondan da değil bence.Nişanlıyken flört ederken her hafta annesinin evini temizlerdi mutfakta yardım ederdi.Evlendiğimizde çalışırken ben yine yardım ederdi.Işi bıraktım elini sürmez oldu.Az suratla sofraya yardım eder.Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef
Birazda yetiştirme tarzından geliyor dersin paşa torunu eli sıcak sudan soğuk suya değmemiş
Anneler aman oğlum canım oğlum diye bi işin ucuna dokundurmadığı için
Yalnız değilsin bazen dışarda imrenerek baktığımız ilgili babalarında türlü türlü huyu oluyor o yüzden tatlı dille güzelce istemek lazım
Ama düzelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?