Etkisiz eleman.( süs bitkisinin bile işlevi var )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani seçenek aslında ama beklediği bir şeyler var ama ilk insanca karşıma alıp konuşacağım. Aslında suç bende bunun farkındayım. Hiç bir şeyi düşünmesine fırsat vermiyorum.
Evet yaptığımız enn büyük hata bu. Annem ben bekarken verdiği en önemli öğüt buydu. Asla her şeyi kendin üstlenme, yapabiliyorsan bile her şeyi kendin yapma. Ay ben hallederim sen elini sürme, yorgunsun ben koyarım bırak deme dedi. Sonra alışıyorlar, bakıyorlar sen yapıyorsun bana ihtiyaç yok diyorlar. Sonra isyan edince e sen istemedin ki beni böyle alıştırdın oluyor.

Senin beben de daha küçük onun etkisi de vardır. İnsanın tahammülü azalıyor o zamanlar da. Derdi hiç bitmiyor ama ben 18.aydan sonra falan kendime gelmeye başladım
Ya gölge gerçekten öyle. İnan şu an dişlerimi sıkıyorum. Yarım saatir sallıyorum. Tüm gün böyle ölüyor.

Kartı ödemezse kapanırsa bu seferde para kavgası yaşayacağız. Uyudu ben çekiliyorum yıldım gerçekten. Ben alıştırdım sonuna kadar katılıyorum. Bir süre sessiz kalmaya çalışacağım. İnşallah beceririm.

Erkekler dürtmeden hareket etmeyen yaşam formları. Görev vereceksin, çalış köleeeee diyeceksin.

Huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef
Birazda yetiştirme tarzından geliyor dersin paşa torunu eli sıcak sudan soğuk suya değmemiş
Anneler aman oğlum canım oğlum diye bi işin ucuna dokundurmadığı için
Yalnız değilsin bazen dışarda imrenerek baktığımız ilgili babalarında türlü türlü huyu oluyor o yüzden tatlı dille güzelce istemek lazım
Ama düzelmiyor

Sende bendensin desene..geç kaldık bunlari yontmaya

Konunun anlatımı keyifli ama bence içerik sevimsiz
Evde köşe yastığı gibi bir adam
Ha bizim erkeklerin en iş yapanı 5 çeşit yemek yapan karısına salata yapandır orası ayrı
Ben olsam başka işlerde yardımcı olup olmamasına bakardım.
Eğer evin tadilatıyla, faturasıyla, ev sahibiyle, araç muayeneleriyle, ailenin hastane işlemleriyle ilgilenip karısını uğraştırmıyorsa bir nebze ama her iş kadındaysa o daha fena

Oyun oynamaya bayılır ama uyku saati olacak ki bende bir dinleneyim. Sürekli bu ara gerginim. Ok gibiyim. Ve o ok kocama saplanacak
Haklısın gerçekten çok haklısın, aynı durumdayım bak yeminle, benim kocam da iyidir yani aslında öyle fatura ödememe,uyuşukluk gibi bişeyler yoktur evi temizler süpürür vs., bi yemek yapmaz diğer herşeyi becerir, alışveriş desen ondadır sorumluluklarını bilir, ama ben o kadar gerginim ki en ufak açığını bulup sinirlenmeye gıcık kapmaya yer arıyorum Dün mesela bebek ateşliydi akşam, o da işteydi telde konuşuyoruz, çocuk şurubu içmiyor tükürüyor vs.biliyor o da, gelirken bi nöbetçi eczaneden fitil mitil sor dedim. Ne fitili adını söyle diyince benim şalterler attı. Nerden biliyim deee eczacıya sor daa bilmem ne de bir yükseldim, alma hiçbişey istemiyorum deyip suratına kapattım Sonra eve gelmiş fitili de reçetesiz vermemişler (aslında normal olarak). Sen almayı becerememişsindir dedim Valla sonra da üzüldüm kendimce ama yine de gidip gönlünü almak gelmedi içimden. Gerçekten o kadar yorgunum ki, boğuluyorum bazen herşeye gıcık oluyorum.. Terapi falan alıyım diyorum ama o da zaman gerektiriyor. Zaman desen bende Z si yok. Diyeceksin ki nasıl yazıyon; İşteyim gündüz

İstesen de yapmıyor mu? Ben istedikten sonra ne anlamı var deme iste. Ben bazen eline kavanoz tutuşturuyorum ay açamadım diye. Halbuki zorlasam açarım. biraz işe yaradıklarını hissetmek istiyorlar sanırım yoksa ota dönüşüyorlar zamanla. Bizler de öyleyiz aslında, ama anne olunca salamıyoruz tek fark o. Her şeyi kocan yapıyor olsa inan sen de bir süre sonra sorumsuz olursun. Sen ona güven vermişsin, beni çekip çevirir demiş muhtemelen. O yüzden iyice salmış. Önce bir konuşma yap, bu sorumsuzluğunun, tembelliğinin seni üzdüğünü ve aşırı yorduğunu söyle. Evliliğimiz kötü, sen kötü kocasın falan oralara girme. Eleştiri dili ters tepiyor. Ben dili kullan. Ben böyle hissediyorum, şöyle üzülüyorum yoruluyorum falan de. Adam seni seviyor gözüküyor, düzelmeye çalışır eşek değilse.

Ay yok ondan da değil bence.Nişanlıyken flört ederken her hafta annesinin evini temizlerdi mutfakta yardım ederdi.Evlendiğimizde çalışırken ben yine yardım ederdi.Işi bıraktım elini sürmez oldu.Az suratla sofraya yardım eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…