- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Yani seçenek aslında ama beklediği bir şeyler varAh kıyamam, çok mu sıktı canını? Cidden boşanmak bir seçenek değilse kendini boşuna üzüyorsun. Biraz sal sen de, yapma her şeyi. Bir de nasıl hissettiğini de paylaş onunla. Kalkıp hemen enerji dolar demiyorum ama neye sebep olduğunu bilsin. Bu şekilde yaşarken hiç zarar vermediklerini sanıyorlar ama öyle olmuyor. Bir de nedense bir çoğu eksiklerini hiiç görmüyor kendilerini mükemmel sanıyorlar. Rezil erkeklerle kıyaslayıp çok iyi kocayım ya ben diyorlarBiraz acı gerçekleri yüzlerine vurmakta fayda var
Merkür zıkkımı yine bi işler peşindeBu aralar benim de boşanasım var
Nazar LOADİNGKız benimki maç öncesi çayı koydu, aralarda bardağımı doldurdu. Devre arasında mısır patlattıkocama kalpli mesaj atam dur
Ekşını bol değil bu kezz . İçime manda yuva yaptı.Fiyuuu konuya bak
Çok cömert. Sonrasında cömert sonrasında cömert hxjdjdjjdhdjdhdjdjKız ne bileyim öyle bi şey dedin geçen.nesini beğenirler mesela anlatsana?
Retro mu oldu valla hiç haberim yohhhhMerkür zıkkımı yine bi işler peşinde
Hayatta hep bundan kaybettim sanırım. Her zaman derdim olunca onula alay ettiğim için , hep insanlar ne var ki dedi. Bilemiyorum , çözüm var mı peki ? Yok sanırım ki yazım diline takılı kalmışsınız.Sorun çok büyük ama kahkahalar havada uçuşuyor.
Geyik amaçlı açıldı da konunun yeri mi farklı diye düşünüyorum.
Bir de bunu deniyeceğim ben hep bağırıyorum. Yap et diye o da ters tepiyor da olabilir. Bak bunu cidden yeni fark ettim.Ben de hep tatlı dille “hayatım, aşkım, bebeğim” ben bulaşıkları yıkarken sen çamaşırları asar mısın vs. Bazen bakıyor evde yapılması gerekenleri kendi görüp yapıyor. Bazen de böyle yönlendirmek gerekiyor. Bir de erkeklere işin tam tanımını vermek lazım. Bana yardım et çocuğa bak falan değil. Tam olarak ne iş yapmasını istiyorsak onu söylememiz gerekiyor.
Niye yok yaw. Gerçi çok güzel şeyler yazan oldu. Biraz sakin kalmaya çalışıcam. Başarırım umarım. Bundan sonra gülmeli yazmıycam amaVuu yeni konular da gelmişben gelene kadar 14 sayfa olmuş bile hepsini okumaya üşendim şimdi. Bundan sonrasını okurum artık. Tavsiye yok ama bende baştan söyleyeyim
şştttt laleyi üzme bakHayatta hep bundan kaybettim sanırım. Her zaman derdim olunca onula alay ettiğim için , hep insanlar ne var ki dedi. Bilemiyorum , çözüm var mı peki ? Yok sanırım ki yazım diline takılı kalmışsınız.
Bişi demedim ki
Valla benim bildiğim bişey var kuzu, yengeç burcu erkeği ağır kanlı olur değiştiremezsin.. Benim yan masamda 20 yıldır oturuyo bi tanesi mesela koridorda arkasına düşersem kenara itekleyip geçiyorumBişi demedim kisadece sordum. Neyse vardır onun da bir bildiği.
Of of. Şu an bir cinnet içimdeyim. Yine uyumuyor yine. Kimseyi kırmakta istemiyorum cidden.Valla benim bildiğim bişey var kuzu, yengeç burcu erkeği ağır kanlı olur değiştiremezsin.. Benim yan masamda 20 yıldır oturuyo bi tanesi mesela koridorda arkasına düşersem kenara itekleyip geçiyorumBir insan bu kadar mı uyuşuk olur pesss doğrusu.. Zaten karısı da buna 10 yıl dayanabildi boşadı sonunda.. Sen kaç yıl dayanırsın bilemiyorm ama kabullensen iyi edersin
Bağırman quzum etmen. Bak şimdi benim kocam komik olcak ama donunu kaldırmazdı. Yemek yerkende tabağını kaldırmıyor. Bende sinsi sinsi şey yaptım. “ canım şu tabağı da koyarmısın masaya “ diyorum. O da sen beni alıştırıyorsun eğitiyorsun diyip gülüyor kahdhshshsh bazen yine koymuyorum insanca söylüyorum teşekkür ediyorum napalım totoları kalkmadan yapmıyorlarki bişiBen direkt bağırma dilini kullanıyorum. Yeterrr öde beee diyehemen ödüyor öyle olunca benden olmaz sanşayn.
Of of. Şu an bir cinnet içimdeyim. Yine uyumuyor yine. Kimseyi kırmakta istemiyorum cidden.
Mune konuya kilit vurabilirsin mi ?
Bir cinnet her şeyi çözmez mi?Ekşını bol değil bu kezz . İçime manda yuva yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?