keske bnm böle olsa razıydm. gargamel gbi kemikli uzun.. resim bile çekilemiorum yandan. allahtan dar ve çok göze çarpmyo. sana simdiden geçmiş olsun cnm. sölediğin gibi geniş burnu daraltmak daha zor bencede. çnkü kemikli burnu kesip kavis ve şekil veriolar o kadar...
haklisin..kemikli burun baya kolay sanki
aynen benım burnumdu bu....oldum ben amelıyat.
nasil oldu peki ?:) güzel mi? kime oldun? :)
cnm benimde burnum baya aşağı tarfı etliydi ameliyat oldum fakat alt taraf fazla daraltılamamış olduğundan üst kısım ince kaldı kapalı teknikle böyle burun tarzları fazla güzel olmuyor..açık teknikle ol derim...emre bey i barış çakırı düşünebilirsin...
walla canım ben olalı 28 gun oldu hıcc memnun degılım.adanada oldum..eskı burumdan hıc farkı yok sadece bıraz kavıslı....burun genıslıgım aynı kaldı.bılmıyorum artık şişlıkten mıdır yoksa sonuc bu mu....ama bu tarz burunlarda geneldee burun kanatları cok ama cok kuculmuyor...
sana da gecmis olsun canim! hmm anladim.. biraz sabir gerek sanirim. Umarim istedigin sekli alir. Acik teknikle mi oldun?
Merhaba arkadaslar!
Burnuma estetik yaptiracagim. Benim burnum palyaco burnu gibi, yani ucu genis ve büyük.
Burnu bu sekilde olup ameliyat edenler var mi? Ve doktorunuz kimdi?
Eki Görüntüle 254785
Burnum resimdeki gibi
Bence her doktor bu tarz burunlari güzel yapamaz.
Burnu böyle olup estetik olanlar, lütfen resim yükleyiiiinBir fikir ediniriz:)
merhaba benim burnumun ucu çok şiş geniş, düşüktü. veli aslan'a ameliyat oldum 5 ay önce inanılmaz memnunum. kapalı ameliyat olduğum halde bayağı toparlandı. tavsiye ederim gönül rahatlığıyla...özelden yazamıyorum mesaj sayım az olduğu için resimde yükleyemedim ama bi şekilde irtibata geçebiliriz.yardımcı olabilirsem ne ala...
Benim burunda yaklasik boyle sanirim en mantiklisi acik ameliyat bu tip buunlarda.
meraba benim burnum da böyle, ama uzun değil kısa ve ucu top gibi yusyuvarlak ve geniş. Yazın çene protezi taktırırken olmayı planlıyordum fakat vazgectim cünkü böyle burunlara sekil vermek cok zor cok iyi araştırmak lazım ve aynen bu ameliyattan yapmış olması lazım doktorun. Bana doktorum sadece burun ucuna yönelik oerasyon yaparız cok istiyorsan dedi yani tipplasty. Sizinki de öyle mi?
Aynen, benimki de top gibi. Ben önceden hic doktora görunmedim ama sanirim benim icin de sadece tipplastu gerekiyor cunku kemer falan yok bende. Sadece ucunda sorun var gibi. Ufuk bilkay beye resmimi göndermistim. Burun ucunuz kalin derili görunuyor demisti ve sadece burun ucumla ilgili yazdigina göre sanirim sadece ucunda sorun var:/[/QUO
leila düşünüyo musun kesin olmayı ben olucam kararımı verdim, çünkü hala rahatsız ediyor beni, dr um bana ucunun yanlarındaki o kabarık kısmı alırız dedi ben cesaret edemedim çünkü cevremdekiler bozulur diye korkuttu beni, araştırmaya başladım yine, sen de bişeyler bulursan paylaş burda olur mu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?