evet ya yeni seklini görmeyii cok ama cok isterdim:) ben sana e-posta adresimi verirsem gönderebilir misin resimlerini peki? yada mesaj sayin dolunca ekleyecek misin resim?:) ben bu kis ameliyat olacam
oooooofffffffffffffffffff sabah aksam burnumu düsünmekten bir hal olduuummm........ dersime bile konsantre olamiyoruum.. ama karar verdim artik, iki doktor arasinda secim yapacam. Ya Emre ilhan ya da ufuk bilkay.. fazla kafami yormiyacagimm... ama kime olsam kiiiii.. ufuk bilkay bana burnun cok etli ve kalin derili dediii.. zor bi burun dediibana yardimci oluuun kizlar=)))
oooooofffffffffffffffffff sabah aksam burnumu düsünmekten bir hal olduuummm........ dersime bile konsantre olamiyoruum.. ama karar verdim artik, iki doktor arasinda secim yapacam. Ya Emre ilhan ya da ufuk bilkay.. fazla kafami yormiyacagimm... ama kime olsam kiiiii.. ufuk bilkay bana burnun cok etli ve kalin derili dediii.. zor bi burun dediibana yardimci oluuun kizlar=)))
haklisin..kemikli burun baya kolay sanki
bunu bi doktora söleseniz muhtemelen güler bende öle bi hatada bulunmustum su kolay bu daha kolay olur böle olunca daha zor olabilir diye. hafif bi sorunu olan bi burun kocaman bi burundan daha cokta ugrastırabilir . burun yapısı cok önemli. benm burnumda bana göre ideal estetik yapılcak bi burundu ama bana göreee. öle olmuo ameliyat oldum ama doku yeniledi burnum tekrar ameliyat oldum. tek sebebi doku yenilemesi diildi tabi ucu düştü kemer kaldı. ama burnumu actıgında 2. ameliyatta doktor doku yenilemiş burnun dedi mesela seklinin bozulmasında bununda etkisi var . cok kolay bi ameliyat dersiniz sorun yokki benm burnumda fazla dersiniz ama hesapta olmıyan seyler cıkar ortaya. kolay zor diye ayırmayın burunları hiç.ona doktor karar versin biz bilir kişi diiliz bu konuda
leila,senin adına cok sevindim.bayagı sıkıntılı gunler gecırıyodun ıcıne sındıgı ıcın mutlu oldum.nazım beyle tel.de gorusmustum ,sanırım 8-10 bın cıvarında bı rakam vermıstı o donem ıcın pahalı demıstım ama suan dusunuyorum da duzgun bı burun olduktan sonra o paraya deger.naci bey de burun yapın en cekındıgımız gruptan deyıp yapmaya pek yanasmamıstı:)))ne bahtsız kızlarız
oleeyyy kizlaaar!! :) nazim cerkes'le yeniden irtibat kurdum ve profil tasarimini begenmedigimi söyledim. Kalin derili oldugum icin fazla kücültülemezmis ama önden göndermis oldugum fotograf üzerinde bir simulasyon calismasi yapti. Burnumun genisligini giderdi , cok begendim tasarimi:) Tasarim biraz egri ama burnumun genisligine cözüm olduguna sevindim :)
Canım Nazım Bey'in tasarımını ve önceki burnunu görebilme ihtimalim var mı? :26: Özellikle kalın derili ve etli burun uçlarını merak ediyorum ama sitede neredeyse hiç yok hep kemerli burunlara denk geldim :44:
leila,son kararın ne oldu? sanırım nazım bey seni ikna etti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?