Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

Ben de merak ediyorum, Etli burunlari olanlar eklese cok sevinirim.

vazgectim nazim cerkesten. Tasarim icin resim gönderdim, resmen burnumu buyutmus. Dumduz yapmis, hatta burnumun ust tarafi biraz kavisli, orayi kalinlastirmis. Begenmedim, ama yine de ugrasmis ve tasarim yapmis, emege saygi:) tessekur ederim yine de kendisine

oooooofffffffffffffffffff sabah aksam burnumu düsünmekten bir hal olduuummm........ dersime bile konsantre olamiyoruum.. ama karar verdim artik, iki doktor arasinda secim yapacam. Ya Emre ilhan ya da ufuk bilkay.. fazla kafami yormiyacagimm... ama kime olsam kiiiii.. ufuk bilkay bana burnun cok etli ve kalin derili dediii.. zor bi burun dedii bana yardimci oluuun kizlar=)))

arkadaşım benim burnumda zor bir burundu. bir yıl araştırma yaptım emre bey etli burunlarda gerçekten başarılı.sana şiddetle tavsiye ediyorum git görüş emre beyle

Benimde burnum kalın derili ve etli. Nazım Çerkeş'i ilk zamanlar istiyordum ama kendi sitesinden başka çok foto görmemem, burdan görüşmeye giden arkadaşların tavrını begenmemesi ve fiyatlarından dolayı bende elemek zorunda kaldım. (senin gibi fotomu göndersem iyi olur aslında ne olur ne olmaz belki ben begenirim. Nazım Çerkeş'in sitesindeki adrese mi yolladın fotonu cnm ? bazıları cevap gelmediğini söylemiştide sanki :44: ) En son Emre İlhan ve Barış Çakır kalmıştı listemde ama Ufuk Bilkay benimde çok kafamı karıştırdı. gulmuzik_bg arkadasımızın burnunu görünce etkilendim doğrusu. İstanbulda oturdugumdan randevu için Ufuk Bilkaya bu aralar gitmem imkansız :/

senin burnunu görebilme imakanım var mı fikir edinmek açısından?

bende uzun süren bir araştırma sonucunda emre ilhana karar verdim. henüz tasarım yapmadık ama ilk görüşmemiz gayet güven vericiydi. yaptığı burunlarda gayet doğal görünüyodu ve herkese standart bi burun yapmaması da ayrı bi güzel tabi. görüşmediysen emre ilhanla görüş derim, en azından sana muayenehanesinde yaptığı burunlardan örnek de gösterebilir, bişey kaybetmezsin bence..

haklisin.. kemikli burun baya kolay sanki

bunu bi doktora söleseniz muhtemelen güler bende öle bi hatada bulunmustum su kolay bu daha kolay olur böle olunca daha zor olabilir diye. hafif bi sorunu olan bi burun kocaman bi burundan daha cokta ugrastırabilir . burun yapısı cok önemli. benm burnumda bana göre ideal estetik yapılcak bi burundu ama bana göreee. öle olmuo ameliyat oldum ama doku yeniledi burnum tekrar ameliyat oldum. tek sebebi doku yenilemesi diildi tabi ucu düştü kemer kaldı. ama burnumu actıgında 2. ameliyatta doktor doku yenilemiş burnun dedi mesela seklinin bozulmasında bununda etkisi var . cok kolay bi ameliyat dersiniz sorun yokki benm burnumda fazla dersiniz ama hesapta olmıyan seyler cıkar ortaya. kolay zor diye ayırmayın burunları hiç.ona doktor karar versin biz bilir kişi diiliz bu konuda

heheh evet de ben simdi uzmantv'de Naci celigin bir cevabini okudum. Orada biri kemerli burunlarda neden güzel sonuclar aliniyorda biz kalin derililer alamiyoruz diye sormus.. Naci bey de "cünkü kemerli burunlarda fazlalik olan kemik, kalin derililerde fazlalik hastanin derisi.. onu alamayiz ki" demis.. Ben onun icin öyle diyorum.. tabii seninkinde oldugu gibi hesapta olmayan seyler cikabilir ama kalin derili etli burunlar bir normal derili kemerli burundan cok daha zor diye dusunuyorum.. O iste büyük burunlu dedigimiz kisilerinki kolay diye dusunmustum zaten.. böyle "sorun yokki benim burnumda fazla" diye dusundugumuz kisilerinki zormus gibi geliyor zaten bana... tersi degil.. ama tabii haklisin, bunu anca doktor bilir. Ama ufuk bilkay bana mailde zor bir burunum oldugunu söyledi zaten

arkadaslar ,farklı sehırlerde kac tane doktora gorundum( kı bunların cogu burdan da takıp ettıgım bılınen doktorlar) hepsının dedıgı ortak sey kalın derılı yaglı burun yapısı estetık ıcın en zor gruptur. 'ımkansız deıldır ama zordur ıyılesme surecı gectır ve sız burun catısını ne kadar guzel yaparsanız yapın kalın derı o goruntuyu maskeler ve kemerlı burunlardakı gıbı muthıs degısımı farkedemezsınız' dediler.ha kemerlı burnun da en buyuk dezavantajı,morarma ve sısme cok fazla olur ama sonucta seklı guzel olduktan sonra fındık burun olduktan sonra bence cok da onemlı deıl.ne yazıkkı benım de kalın derılı ve ucu top olan bı burnum var ve suna ınanıyorumkı bızım burun yapımızda tıpplastı cok randımanlı olmaz.cunku burun totalde kalın derılı ve sadece ucunu yapmaya calıstıgın vakıt butunluk bozuluyo halıyle genel anlamda toparlama yapılması bence daha mantıklı.

pigmecim haklisin.. benim burnum hem genis hem uzun zaten. Biraz pinokyo tarzi, ama az Benim burnumun ust kismi büyütülmesi gerekiyor herhalde, cünkü nazim cerkes tasarimima öyle yapmis..

p0rtakal, evet nazim cerkes'in sayfasinda bulunan e posta adresine gönderdim. Sen de gönderebilirsin:) Ben yaklasik 2 ay sonra estetik yaptirmayi dusunuyorum, sonra gönderirim resimlerimi.. fikir edinirsin:)

oleeyyy kizlaaar!! :) nazim cerkes'le yeniden irtibat kurdum ve profil tasarimini begenmedigimi söyledim. Kalin derili oldugum icin fazla kücültülemezmis ama önden göndermis oldugum fotograf üzerinde bir simulasyon calismasi yapti. Burnumun genisligini giderdi , cok begendim tasarimi:) Tasarim biraz egri ama burnumun genisligine cözüm olduguna sevindim :)

leila,senin adına cok sevindim.bayagı sıkıntılı gunler gecırıyodun ıcıne sındıgı ıcın mutlu oldum.nazım beyle tel.de gorusmustum ,sanırım 8-10 bın cıvarında bı rakam vermıstı o donem ıcın pahalı demıstım ama suan dusunuyorum da duzgun bı burun olduktan sonra o paraya deger.naci bey de burun yapın en cekındıgımız gruptan deyıp yapmaya pek yanasmamıstı:)))ne bahtsız kızlarız

hehe evet ya, ben karar vermekte herzaman cok zorlanirim:) sadece burun konusunda degil, her konuda. Günde üc kez doktor degistiriyorum
Bana da bir kac ay önce 8-9 bin tl denildi ama deviasyon falan varsa 9-10 binmis.. bilmiyorum simdi tam olarak kac ama o civardaymis:) vallah en zor burunlar bizde, gercektende bahtsiz kizlarmissiz

Canım Nazım Bey'in tasarımını ve önceki burnunu görebilme ihtimalim var mı? :26: Özellikle kalın derili ve etli burun uçlarını merak ediyorum ama sitede neredeyse hiç yok hep kemerli burunlara denk geldim :44:

Merhaba.
dr Demiray, iyi bir doktor? 5 ay içinde türkiye uçan ve dr Demiray tarafından rinoplasti almak için istiyorum. Ben onun hakkında herhangi bir bilgi hakkında mutluyum.

Teşekkür ederiz!

leila,son kararın ne oldu? sanırım nazım bey seni ikna etti:)
kayzee,işin zor vallahi ama bence istanbulda bilinen doktorları dusunmelisin; barıs cakır,yakup avsar,nazım cerkes,emre ılhan gibi cunku yurtdısından gelenler ıcın ist daha rahat hem ordakıler daha ıyı.eger ıstersen albumlerden fotolara bakabılır ve karar verebılırsın.
translation:) kayzee ur job is very very very very difficult but i think u must search surgeon who has known in istanbul like that barıs cakır,yakup avsar,nazım cerkeş or emre ilhan.because ist. is most comfortable city for u and from comıng other country . if u want u can follow the title of albums and decide it.there is a alot of photo which contain these famous doctor's operation.goooooooood luck
demek ki uygun başlıkta uygun şekilde yazınca kimse paranoyaga baglamıyormus aksıne yardımcı olmaya bıle calısıyomus.bu da ,yargısız ınfaz yapan acımasız arkadaslara turkce cevırı:)

maalesef canim ya.. aslinda yardimci olmak isterdim ama özel sebeplerden dolayi henüz resim paylasmak istemiyorum.. ama eger ameliyat sonrasi sonucu begenirsem gönderirim sizlere ok?:)

leila,son kararın ne oldu? sanırım nazım bey seni ikna etti:)

haha ben dakka basi karar degistiriyorum. Aslinda ben nazim beyin tasariminda daha cok burnumun incelebilecegine sevindim:) yandan güzel degildi tasarimi .. cok uzun ve büyük idi... bugun yakup beyin tasarimi geldii, coook cook güzeldi:) kücücük ve güzel:) aslinda ben hep kendime tasarimlarina kanmiyacagim derdim ama sanirim yakup beyin tasarimindan dolayi onu sececegim.. ama cok pahali olmasi kafami karistiriyor.. ben aralik-ocak gibi ameliyat olmak istiyordum ama yakup beye olacaksam belki yaz a kadar beklemem gerekecek... bakalim iste ne olacak:) sizler neye karar verdiniz kizlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…