Aynen, benimki de top gibi. Ben önceden hic doktora görunmedim ama sanirim benim icin de sadece tipplastu gerekiyor cunku kemer falan yok bende. Sadece ucunda sorun var gibi. Ufuk bilkay beye resmimi göndermistim. Burun ucunuz kalin derili görunuyor demisti ve sadece burun ucumla ilgili yazdigina göre sanirim sadece ucunda sorun var:/[/QUO
leila düşünüyo musun kesin olmayı ben olucam kararımı verdim, çünkü hala rahatsız ediyor beni, dr um bana ucunun yanlarındaki o kabarık kısmı alırız dedi ben cesaret edemedim çünkü cevremdekiler bozulur diye korkuttu beni, araştırmaya başladım yine, sen de bişeyler bulursan paylaş burda olur mu :)
evet evet kesin olacam:) Emre ilhan beye yaptirmayi dusunuyorum ama bu tarz burunlarda basarili mi hic bir fikrim yokYurt disindan katilacagim icin anca internet yoluyla arastirma yapabiliyorum.. bir kac ay sonraya randevu aldim. Cesaretini topla ol bence:) Bazen ben de korkuyorum ama sonra söyle dusunuyorum; simdiki halinden daha ne kadar kötu olabilir ki? Nasil olursa olsun yine de bu halinden iyi olur diye dusunuyorum:) Ben ama mükemmel olmasini istedigim icin en iyiisini kim yapar diye dusun dusun kafayi yiyecem yakinda Doktorun kim canim?
Ben Nazim Cerkes'e oldum. Benimde burnum genisdi ve deviasyon vardi. Bu tur burunlar cok zor uzman doktor lazim. Herkes söyle böyle yaparim der ama yapamazlar. Nazim bey herseyi gercekci anlatiyo. Böyle genis burunlar kesinlikle barbiburnu olamaz zaten nazim bey cok dogal yapiyo. Beklentilerinize bagli.
Kessinlikle uzaman doktor şart. Ya güzel olmazsa diye çok korkuyorum :18:
Birkaç sorum olcaktı canım.
Ameliyatı ne zaman oldun?
Muayene ücreti aldı mı?
sadece burun ucuna mı müdahale edildi ? (benim sorunum burun ucu)
Bi de foto var mı? (Nazım Çerkeş'i ilk zamanlar çok istiyordum ama yaptığı burunları pek göremedim. sitede sadece gulcek diye bir arkadaş fotoğraf eklemiş ama msj sayımın yetersizliğinden dolayı bakamıyorum)
Ameliyati tam 3 hafta önce oldum. Assagidaki arkadasin yazdigi gibi burnun kalin etli ve genis olunca sisliklerin inmesi 6 ayi buluyor, sabir lazimMuayene ucreti var 150 tl ama ameliyata karar verirsen ameliyat ucretinden cekiyorlar bunu. Ameliyat ucretide suan 10 000, bu baya standard gibi geldi Nazim bey icin. Bende kemik fln yoktu sadece burun ucuydu. Bende ameliyata karar vermeden önce gulcek arkadasin resimlerine bakmisdim, oldukca guzel bence. Arkadaslik gönder bakarsin =) Ben henuz resim eklemedim cunku burnum hala cok sis.
Gercegi söylemek gerekirse Nazim beye gidince istedigin burnu secemiyorsun, o senin yuzune ve burnun yapisina bakip sana bunu yapabilirim diyor zaten. Onu secmemin sebebi buydu. Cogu doktorlar minik burun yapiyorlar evet ilk 5-6 ay harika gözukuyor ama sonra burun cökuyor veya nefes alma problemi oluyor. Bu riski istemedim ve Nazim beyi sectim. Bunu bilmen cok önemli, nazim beyi secersen burnun cok dogal olur. Yani minik burun istiyorsan baska birini sec =)
Ameliyati tam 3 hafta önce oldum. Assagidaki arkadasin yazdigi gibi burnun kalin etli ve genis olunca sisliklerin inmesi 6 ayi buluyor, sabir lazimMuayene ucreti var 150 tl ama ameliyata karar verirsen ameliyat ucretinden cekiyorlar bunu. Ameliyat ucretide suan 10 000, bu baya standard gibi geldi Nazim bey icin. Bende kemik fln yoktu sadece burun ucuydu. Bende ameliyata karar vermeden önce gulcek arkadasin resimlerine bakmisdim, oldukca guzel bence. Arkadaslik gönder bakarsin =) Ben henuz resim eklemedim cunku burnum hala cok sis.
Gercegi söylemek gerekirse Nazim beye gidince istedigin burnu secemiyorsun, o senin yuzune ve burnun yapisina bakip sana bunu yapabilirim diyor zaten. Onu secmemin sebebi buydu. Cogu doktorlar minik burun yapiyorlar evet ilk 5-6 ay harika gözukuyor ama sonra burun cökuyor veya nefes alma problemi oluyor. Bu riski istemedim ve Nazim beyi sectim. Bunu bilmen cok önemli, nazim beyi secersen burnun cok dogal olur. Yani minik burun istiyorsan baska birini sec =)
benimde burnum aynen böyle bir burundu. 8 ağustosta emre beye ameliyat oldum ve kurtuldum.albümde fotolarım var bakabilirsin çok ama çok memnunum =)
yalnız şunu söyliyim bu tür burunlar çok geç gelişme gösteriyor şişler geç iniyor sabırlı olmak gerek!
öncelikle aydınlatıcı cevapların için çok teşekkür ederim :) Bu aralar Nazim Beyden yavaş yavaş vaz geçiyordum ama msjın beni gaza getirdi sanırım yine :/ ben zaten hokka gibi minik burunları sevmiyorum hatta kemerli ve ufak burunlar hoşuma gidiyor :) ama maalesef ki benim burun ucumda sorun varcok kalın derili değil ama sanırım incede değil orta bişey işte ve 0 kemer var. yüzüm zayıf cene yapım küçük ince olduğu için burnum yüzüme büyük kaçıyor. kalıbının küçülmesini istiyorum. fotgrafların var mı canım fikir olur en azından. randevuyu aldıktan ne kadar sonra ameliyat oldun?
bu arada arkadaşlık teklif ettim kabul edersen sevinirm :)
Hic önemli degil cnm. Bence kalbinin rahatlamasi icin aklinda olan ilk iki doktora danis. Ama bence mutlaka Nazim beyle görus, söyleyeceklerini dinle. Burda resmim yok ama mail atarsan maile yollarim sana =)
kesinlikle katılıyorum sana etli buruna sahip insanlar çok çok küçük burun istememeliler..çünkü çok küçülme yapılırsa ameliyat sonrası deri kendini toplamaz ve çökme olur..
Arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim... Burnun çok güzel olmuş, çok doğal duruyor ve sana çok yakışmış, darısı bizlerin başına inşallah... =)
Arkadaşlık isteğimi kabul etmişsin teşekkür ederim :) Burnuna baktım canım ama farklı burun şeklimiz. Bende kemer hiç yok ama kemiginin yanları geniş. burun ucum düşük ve etli. Sen ne kadara ameliyat oldun? burdan yazarsan sorun olur mu ücreti :97:
çok teşekkür ederim arkadaşım..burnum estetik bakımdan harika diyemem ama benim suratıma uydu işte ver bende çok beğendim inşş sizlerde istediğiniz buruna kavuşursunuz =)
anladım canım.emre bey'in fiyatları aynıdır yani fiyat burda söylemem bir sorun olacağını sanmıyorum ben ağustosta 5 bine oldum ama eylülde zam yaptı şuan 5.500 git bir görüş derim fikir alırsın hiçteyse =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?