Etli Burun/Palyaco burun (genis ve büyük burun ucu)

 
Ben burnumdan memnunum ama sadece içteki kemik yamuk. sol tarafa kayık. Ve artık çok zor nefes alıyorum. Yaşım küçük olduğu için ameliyat yapamıyo. Burnum yamuk oldugundan sag profılden farklı sol profılden farklı bı ksıı gbıyım. Bi de kamera önünde oluyorum konser v.s kötü çıkıyorum kamerada. Mutsuzum malesef :84:
 
isilll ben simdi gördüm burnum kisa diye yazdigini. Benimkisi öyle degil. Benimkisi uzun .. ama genis tabii, ayni anda top gibi. Benimkisi baya büyük yani. Neyse, istersen yinede adresine yarin gönderirim resim.
 
Kızlar benim burnumda böyle ve neredeyse 3 yıldır doktor araştırıyorum. Araştırdıkca da kafam iyice karışıyor. Daha önce hiç randevu alıp herhangi bi doktora gitmedim. Ama Nazım Çerkeşi istiyorum. Böyle burunlara şekil vermek kolay değil ve işin ehli gerekiyor ama fiyatları çok uçukmuş Nazım Çerkeş'e burnunu yaptıran var mı?
 
Ben Nazim Cerkes'e oldum. Benimde burnum genisdi ve deviasyon vardi. Bu tur burunlar cok zor uzman doktor lazim. Herkes söyle böyle yaparim der ama yapamazlar. Nazim bey herseyi gercekci anlatiyo. Böyle genis burunlar kesinlikle barbiburnu olamaz zaten nazim bey cok dogal yapiyo. Beklentilerinize bagli.
 

Kessinlikle uzaman doktor şart. Ya güzel olmazsa diye çok korkuyorum :18:
Birkaç sorum olcaktı canım.
Ameliyatı ne zaman oldun?
Muayene ücreti aldı mı?
sadece burun ucuna mı müdahale edildi ? (benim sorunum burun ucu)
Bi de foto var mı? (Nazım Çerkeş'i ilk zamanlar çok istiyordum ama yaptığı burunları pek göremedim. sitede sadece gulcek diye bir arkadaş fotoğraf eklemiş ama msj sayımın yetersizliğinden dolayı bakamıyorum)
 
benimde burnum aynen böyle bir burundu. 8 ağustosta emre beye ameliyat oldum ve kurtuldum.albümde fotolarım var bakabilirsin çok ama çok memnunum =)
yalnız şunu söyliyim bu tür burunlar çok geç gelişme gösteriyor şişler geç iniyor sabırlı olmak gerek!
 

Ameliyati tam 3 hafta önce oldum. Assagidaki arkadasin yazdigi gibi burnun kalin etli ve genis olunca sisliklerin inmesi 6 ayi buluyor, sabir lazim Muayene ucreti var 150 tl ama ameliyata karar verirsen ameliyat ucretinden cekiyorlar bunu. Ameliyat ucretide suan 10 000, bu baya standard gibi geldi Nazim bey icin. Bende kemik fln yoktu sadece burun ucuydu. Bende ameliyata karar vermeden önce gulcek arkadasin resimlerine bakmisdim, oldukca guzel bence. Arkadaslik gönder bakarsin =) Ben henuz resim eklemedim cunku burnum hala cok sis.

Gercegi söylemek gerekirse Nazim beye gidince istedigin burnu secemiyorsun, o senin yuzune ve burnun yapisina bakip sana bunu yapabilirim diyor zaten. Onu secmemin sebebi buydu. Cogu doktorlar minik burun yapiyorlar evet ilk 5-6 ay harika gözukuyor ama sonra burun cökuyor veya nefes alma problemi oluyor. Bu riski istemedim ve Nazim beyi sectim. Bunu bilmen cok önemli, nazim beyi secersen burnun cok dogal olur. Yani minik burun istiyorsan baska birini sec =)
 

kesinlikle katılıyorum sana etli buruna sahip insanlar çok çok küçük burun istememeliler..çünkü çok küçülme yapılırsa ameliyat sonrası deri kendini toplamaz ve çökme olur..
 

öncelikle aydınlatıcı cevapların için çok teşekkür ederim :) Bu aralar Nazim Beyden yavaş yavaş vaz geçiyordum ama msjın beni gaza getirdi sanırım yine :/ ben zaten hokka gibi minik burunları sevmiyorum hatta kemerli ve ufak burunlar hoşuma gidiyor :) ama maalesef ki benim burun ucumda sorun var cok kalın derili değil ama sanırım incede değil orta bişey işte ve 0 kemer var. yüzüm zayıf cene yapım küçük ince olduğu için burnum yüzüme büyük kaçıyor. kalıbının küçülmesini istiyorum. fotgrafların var mı canım fikir olur en azından. randevuyu aldıktan ne kadar sonra ameliyat oldun?
bu arada arkadaşlık teklif ettim kabul edersen sevinirm :)
 

Arkadaşlık isteğimi kabul etmişsin teşekkür ederim :) Burnuna baktım canım ama farklı burun şeklimiz. Bende kemer hiç yok ama kemiginin yanları geniş. burun ucum düşük ve etli. Sen ne kadara ameliyat oldun? burdan yazarsan sorun olur mu ücreti :97:
 

Hic önemli degil cnm. Bence kalbinin rahatlamasi icin aklinda olan ilk iki doktora danis. Ama bence mutlaka Nazim beyle görus, söyleyeceklerini dinle. Burda resmim yok ama mail atarsan maile yollarim sana =)
 
Hic önemli degil cnm. Bence kalbinin rahatlamasi icin aklinda olan ilk iki doktora danis. Ama bence mutlaka Nazim beyle görus, söyleyeceklerini dinle. Burda resmim yok ama mail atarsan maile yollarim sana =)

özel msj atamıyorum canım mail i nasıl yollayabilirim :S
 
kesinlikle katılıyorum sana etli buruna sahip insanlar çok çok küçük burun istememeliler..çünkü çok küçülme yapılırsa ameliyat sonrası deri kendini toplamaz ve çökme olur..

Arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim... Burnun çok güzel olmuş, çok doğal duruyor ve sana çok yakışmış, darısı bizlerin başına inşallah... =)
 
Arkadaşlık isteğimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim... Burnun çok güzel olmuş, çok doğal duruyor ve sana çok yakışmış, darısı bizlerin başına inşallah... =)

çok teşekkür ederim arkadaşım..burnum estetik bakımdan harika diyemem ama benim suratıma uydu işte ver bende çok beğendim inşş sizlerde istediğiniz buruna kavuşursunuz =)


anladım canım.emre bey'in fiyatları aynıdır yani fiyat burda söylemem bir sorun olacağını sanmıyorum ben ağustosta 5 bine oldum ama eylülde zam yaptı şuan 5.500 git bir görüş derim fikir alırsın hiçteyse =)
 
merhaba arkadaşlar bende böyle bir burna sahiptim .yatıgım zaman nefes alma problemim oluyordu . ben ercan hocaya ameliyat oldum .açık teknikle .kanatlarımı daralttı burun uçunu kaldırıp kemer li olan kısmı incelti ameliyat olala 8 ay oldu . tek şikayetim burun ucu ameliyatımın ilk ayına göre düşme yaşadı keşke öyle kalsaydı .ama kesinlikle tavsiye edrim .eli çok hafif ve ilgili bir doktordur. şu anada kendi klinigi maya da çalışıyor ercan demiray . denildigi gibi de zaten çok büyük deşiklik ilk ameliyatta beklenmemesi lazım .gerçekten zor bi burun bende bir çok doktor gezmiştim bana en güzel şekide açıklama yapıp ikna etmişti
 

Emre Bey'in fiyatları perfonmansına göre gerçektende çok iyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…