bu hastanede doğum yapanlar var mı
Güncel..
.......
Etlik lokman hekim doğum bölümünü bende merak ediyorum.
Bu hastahaneye gidenler varsa biraz bilgi verebilir mi ?
merhaba ben henüz 9 haftanın içindeyim ama tek bir doktorla devam etmek istiyorum.. şu an lina da dr. şükran hanıma gidiyorum ancak bana çok özellikli gelmedi tereddüte düştüm. üstelik lokman hekimle bir hayli fiyat farkı var doğumda. öğrenmek istediği doğuma elif hanım kendimi giriyor. ama çok yoğun olduğuda söyleniyo yani bu kadar çok hastası olan bi dr daoğum anını nasıl ayarlayabiliyor. hadi gece neyse geldi diyelim gündüzün tam ortasında tutarsa sancı yinede giriyormu yoksa yerine başkalarımı bakıyor
slm arkadaslar bende elif hanima gitmeye basladim eee artik dogum yapacam yer belli olsun 4 hafta kalmis surda :) neyse elif hanim iyi birine benziyo bakalim hayirlisi muane ücreti 42tl (sigortayla) dogum ücretini sordum tam hatirliyosam normal dogum 560 sezeryan 790 falan di yanlis hatirlamiyosam cok iyi bence hepimize hayirli dogumlar insallah...
canım ben de elif hanımı düşünüyorum yarın randevu alcam inşallah. sen buraya memnuniyetini doğumunu falan yazarsan çok sevinirim bi fikrim olur daha hamileliğimin başındayım ve doktorlarla çok iyi değil aram benim.inşallah elif hanım bana hitap eder...
canim bende daha bi kere gittim ve bu sali 2.randevum olacak :) yani çabuk muane ediyo o bi gercek ama hastanede hepsi oyle neyse iyi bi doktora benziyo sana suan fazla bisey diyemem artik insallah dogumdan sonra sana daha cok bilgi veririm normal dogum benim ki tabi bi aksilik çikmazsa artik 1ay sonra sana daha cok bilgi verme sansim olur, senin daha cokmus hayirlisi bakalim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?