Kesinlikle kapısını bir daha çalmayacağım bir doktordur kendisi... 2014 yılında kızımın hamileliğinde ve doğumunda bir dizi araştırma ve doktor değişikliği sonrası kendisini seçtiğim ve endişelerimi anlattığım doktor. hamilelik süresince kaygılarımı giderip yol gösterici olacağına, sadece her şeyi dikte etti. kötü bir hamilelik geçirdiğim için tekrar doktor değişikliğinden korktum ve kendisine muayeneye gitmeye devam ettim. doğum yaklaştığında yıllık izne çıktı, 10 Şubat'ta ağrım vardı ve kendisi de izinden dönmüştü. hemen sabahına hastaneye koştuk, daha muayene etmeden seni doğuma alalım, çocuğun da başı büyük zaten, en ufak bir ağrıyı sancı sanıp geliyorsan doğuma kadar tedirginliğinden çocuk etkilenir dedi. tüm aile bireyleri şok olduk, (normalde 11 şubatta doğumun olması gerekiyordu). ilk defa anne olacak birine yumuşak ve rahatlatıcı bir tavır göstermesi gerekirken, ilk sancımda beni doğuma zorladı. eşim de çocukla ilgili olumsuz yorumlar karşısında tedirgin olduğu için o zaman doğumu başlatalım demek zorunda kaldı (çocuğun kafası büyük diyerek hepimizi korkuttuğu için). 11 şubat günü hastaneye yattım suni sancı ile doğum başlatıldı. ve bana doğum öncesi hiç bir bilgi vermeden gelip suyumu patlatıp doğumhaneye aldılar. çok özür dileyerek söylüyorum o ağrıyla çocuğu ittiremedim bile ve üzerime hemşireler çıktı, öldüm sandım ve o ara kızımı vakumla çektiler. doğum bitince kızım mosmordu, ve gözünde kan oturmaları vardı (9aylıkken geçti). o kadar kızgınım ki... sonrasında hangi doktora sorsam iyi ki kızın yaşıyor tepkisini aldım, inanın hala daha korkularım geçmedi. hastasına hiç bir bilgi vermeden, hamilenin ilk nazında doğuma zorlayan, ilk (ya da son ne fark eder ya) doğumunda bu kadar kötü tecrübe yaşattığı için asla ve asla affetmeyeceğim ve kimseye önermeyeceğim bir doktordur kendisi. Not: Kızım 3.190 gram doğdu ve minicik bir kafası vardı. Dediği gibi koca kafalı da değildi yani :)