etlik lokman hekim hastanesi ve elif terzi hakkında bilgisi olan var mı

Ben hic memnun kalmadim arkadaslar hic de normal dogum yanlisi ddeğil bana illa sezaryen diye tutturdu ama ben inat ettim cunku hersey yolundaydi hic tavsiye etmiyorum eger haftasonuna o nobetci degilse gelmiyor doguma bana denk geldi ama gelmez olaydi normal sancilarimla hersey yolundayken suyu bosalttilar bu sefer bebek yukari cikti sancilarim gitti suni sanci verdiler dogum masasinda hala sezaryene gidelim diyor bana surekli ve ben kabul etmedim bu arada bebegi indirmek icin hemsireler ustume bastiriyorlar en sonunda pompa ile cekelim dedi oyle de yapti cok sukur bebegim geldi dunyaya 15 saatten sonra mahremiyet yok degisik hemsireler geliyor muayene etmek icin bir daha ayak basmam oraya hic tavsiye etmiyorum arkadaslar siz bilirsiniz ben sirf normal dogum yanlisidiye gitmiştim ama cok pisman oldum

Canim bende cok yakin arkadaslarimdan aldigim olumsuz durumlardan dolayi gitmedim evet eskiden normal dogum diyorlardi ama simdi genel egilimi sezeryan maalesef arkadasim yeni dogum yapti ve ikinci cocugu ilki normal olmasina ragmen yapilan bu sezeryan baskilarindan dolayi 34-35.haftalarda artik daha fazla dayanamayip degistirmek zorunda kaldi. Bide bekleme cok fazla randevu gununu gozden cikarmalisin fiyat olarak bisey diyemeyecegim evet biraz daha uygun baska hastanelere gore

Ben 27.04.2015. Tarihinde dogum yaptim doktorum Elif hanimdi canim doktorum Allah cc ondan razi olsun hafta sonu gece 02.15 olmasina ragmen doguma girdi onu gormek o an cooook guzeldi kendisini cok seviyorum normal dogum yaptim ve hamileligim boyunca tavsiyelerine uyarak kolay ve cok kisa surede dogum yaptim bence hic tereddut etmeden tercihinizi Elif Hanim dan yana kullanabirsiniz mukemmel bir doktor tek kelimeyle

Kesinlikle kapısını bir daha çalmayacağım bir doktordur kendisi... 2014 yılında kızımın hamileliğinde ve doğumunda bir dizi araştırma ve doktor değişikliği sonrası kendisini seçtiğim ve endişelerimi anlattığım doktor. hamilelik süresince kaygılarımı giderip yol gösterici olacağına, sadece her şeyi dikte etti. kötü bir hamilelik geçirdiğim için tekrar doktor değişikliğinden korktum ve kendisine muayeneye gitmeye devam ettim. doğum yaklaştığında yıllık izne çıktı, 10 Şubat'ta ağrım vardı ve kendisi de izinden dönmüştü. hemen sabahına hastaneye koştuk, daha muayene etmeden seni doğuma alalım, çocuğun da başı büyük zaten, en ufak bir ağrıyı sancı sanıp geliyorsan doğuma kadar tedirginliğinden çocuk etkilenir dedi. tüm aile bireyleri şok olduk, (normalde 11 şubatta doğumun olması gerekiyordu). ilk defa anne olacak birine yumuşak ve rahatlatıcı bir tavır göstermesi gerekirken, ilk sancımda beni doğuma zorladı. eşim de çocukla ilgili olumsuz yorumlar karşısında tedirgin olduğu için o zaman doğumu başlatalım demek zorunda kaldı (çocuğun kafası büyük diyerek hepimizi korkuttuğu için). 11 şubat günü hastaneye yattım suni sancı ile doğum başlatıldı. ve bana doğum öncesi hiç bir bilgi vermeden gelip suyumu patlatıp doğumhaneye aldılar. çok özür dileyerek söylüyorum o ağrıyla çocuğu ittiremedim bile ve üzerime hemşireler çıktı, öldüm sandım ve o ara kızımı vakumla çektiler. doğum bitince kızım mosmordu, ve gözünde kan oturmaları vardı (9aylıkken geçti). o kadar kızgınım ki... sonrasında hangi doktora sorsam iyi ki kızın yaşıyor tepkisini aldım, inanın hala daha korkularım geçmedi. hastasına hiç bir bilgi vermeden, hamilenin ilk nazında doğuma zorlayan, ilk (ya da son ne fark eder ya) doğumunda bu kadar kötü tecrübe yaşattığı için asla ve asla affetmeyeceğim ve kimseye önermeyeceğim bir doktordur kendisi. Not: Kızım 3.190 gram doğdu ve minicik bir kafası vardı. Dediği gibi koca kafalı da değildi yani :)

2 dogumunu bu dr.la yapmis biri olarak guncel fikirlerimi paylasmam insanlik gorevim sanirim. 1. dogumumda evet memnundum ve epiduralli dogumdan dolayi agri sanci cekmeden dogurdum diyebilirim. fakat aradan gecen yillar elif hanima cok sey kaybettirmis. 3. dogumumu tam bir travma gibi gayet acili bir sekilde yaptim. tabi ki emin olmamakla birlikte aksam oldugu ve evine gitmek istedigi icin acikligim tamamlanmadan doguma alindigimi dusunuyorum. ebe de utanmadan bebek sıkıntıda diye 3. dogumumda kandirmaya calisti apar topar dogumhaneye gotururken. ben cahil bir insan degilim nst okumayi biliyorum deyince hic cevap veremeyisini de unutmuyorum o hemsirenin. Dogumu uzatmamak icin artik epidural vermiyorlar gibi bir durum da olabilir cunku ben istesim vermediler. diger taraftan simdi duruyorlar mi bilmiyorum ama diger dr.larina tercih edilebilir gene de belki bu hastanenin, onlar daha beter diye duymustum. velhasili devlette surunmek istemiyorsaniz ve butceniz darsa gene de devletten iyidir ama baska sansiniz varsa tavsiye etmem hic.

MRB ben 2013 yılında kızıma hamile olduğum dönem kendisine gittim. Çok soğuk bir yapısı vardı ve sadece rutin olarak inceledi hamilelik sürecimi. Oysa kızımın kolunda amniyotik band varmış. Bunu detaylı ultrason yapmadığı için görmedi. Doğumda bunu gördükleri halde bizi bilgilendirmediler. Ben kızımın kolunu görünce büyük bir travma geçirdim. Farkedildiğinde anne karnında ameliyat yapılması gerekiyormuş. Kızım 10 aylıktı ameliyat oldu. doğuma gittiğim gün tam bir rezillikti. Sezeryan ile doğum gerçekleşecekti. Ben sancıyla gittim kötüydüm saat sabah 9 hastanedeydim Kansızlık tedavimi zamanında yapmadığı için beni akşam 6 a kadar bekletti ve nerdeyse normal doğum yapacaktım. ben seni bu kansızlıkla ameliyata alamam dedi kan istedi akşama kadar 2 ünite kan verdirdi. Artık Ameliyathanede suyum filan geldi. Ameliyattan sonra vücudum çok şişti çok tehlikeli olduğu halde beni o şekilde çıkardılar. Cuma günü ameliyat oldum ameliyattan sonra hiç kontrole gelmedi. Eve gittikten sonra fenalaştım hastaneye tekrar gittim ama kendi hiç ilgilenmedi. Çok kötü bir doğum doğumdu benim için hatırlamak istemiyorum.

Ben 2012 de doğum yaptım. Saat 6:00 gibi suyum geldi apar topar hastaneye gittik ebeler ilgilendi 9:00 da doktor geldi. Muayene etti sonra tekrar ebeler ilgilendi bebeğin başı görünene kadar aşağıda rutin diğer muayenelerini yapıyordu . Bebeği aldı. Kesikleri dikti. Aşağıya tekrar indi. Ebeler değişmiştir. 8 yıl oldu. Birinin elini tutmak istemiştim duygusal yakınlık olarak. Elimi birak dedi.Bir diğeri benim elimi tut dedi. Çok sorunlu değildi doğumum. Sancım yoktu suyum gelmişti. Bilgim olmadan suni sancı verildi o ne dedim serum takınca ağrı kesici dediler. Yoğundu evet. Çok bakım böreğim diyen bir doktor değil ama tatlı sert denebilir. Şimdi nasıl bilmiyorum.Simdilerde hamileyim. Ben de araştırma içindeyim.

İlk dogumumu Etlik Zübeyde hanım hast. yapmıstım dogum esnasında cok sayıda erkek öğrenci girip (att öğrenciler) çıktıgı için ikinci gebeliğimde elif hanıma devam edip dogumu çalıştıgı hastanede yapmaya karar vermiştim, ancak öncesinde ayrıntılı usg cektirmiş oldugum halde ona güvenmedi ve kendi kurumunda yenien yaptırmamı istedi. usg ceken radyoloji uzmanı bebek hareket etmediği için 2 tane 80 gr çikolata ye öyle gel dedi. aptal gibi yedim ve bir süre sonra usg çekilirken şeker nedeni ile fenalaştım. bunu elif hanıma devam edebilmek için sineye çektim, elif hanım bir çok arkadasın da yazdıgı gibi hızlıca muayene ediyordu, 2. gebeliğimdi ve nazlanacak bir tip değilim çok ciddi karın kasılmalarım oluyordu, oturmakta bile güçlük çekiyordum ancak normal oldugunu süt içmem gerektiğini söyledi sadece. tansiyonum bile ölçülmedi gittiğim randevularımda, sadece kiloma bakılıyordu. akabinde bu hastanede şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim yüksek çıktı. karnım taş gibi ve ben doktoruma bunu anlatamadım bile, ilk gebeliiğimde yaşamadıgım bir durumdu. sonra insanlardan bir insan gibi devlet hastanesine yeniden gitmeye başladım. ilk muayenede tansiyonuma bakıldı ve 8/6 oldugunu gören hemşireler sen nasıl geziyorsun ayakta diye tepki verdiler gerekli önlemler alındı ve ben bu olaydan sonra elif hanıma ve çalıştıgı kuruma gitmekle bir hata ettiğimi anladım. kasılmalarım için magnezyum kullanmaya başlayın şıkayetlerim azalmaya başlamıştı. Ayrıca devlet hastanesinde yeniden şeker yüklemesi yapıldı ve şekerim normal çıktı. binbir zorlukla randevu alıyorsunuz derdinizi ifade bile edemiyorsunuz, işin ucunda canınız ya da canınızdan bir parçanızın sağlığı varken gördüğünüz muamele özel bir sağlık kuruluşundan beklediğinizi asla karşılamıyor. Bu tavır ve tutumlar ile gerçekten devlet hastanesinden fazla bir hizmet sunuldugunu düşünmüyorum.
Sunu da eklemek isterim, dogum sonrası daha sonra öğrendiğim üzere ödem nedeniyle elimde 2 parmagımı etkileyen tetik parmak denilen durum gelişti. yine akıllanmamış olarak lokman hekim hastanesi ortopedi kliniğine gittim, 2 hekim var orada çalışan biri insaflı ve iletişimi kuvvetli bir hekim ama gittiğimde ona denk gelmedim, elimi muayene eden diğer hekim ameliyat olmak gerektiğini söyledi. bebeğimim küçük oldugunu elimi kullanmadan nasıl ona bakacagımı sordum o şaşkınlıkla :) ameliyat günü filan almadan çıktım. aynı şikayet ile gazi mustafa kemal devlet hastanesinde muayene oldum, oradaki uzman bazen dogum sonrası bu durumun yasandıgını ve 2-3 ay içinde kendiliğinde geçtiğini ifade etti. ben de önce beklemeye geçmezse ameliyata karar verdim ve hakikaten yaklaşık 3 ay içinde elim iyileşti.
Çocuk polikliniğinde yaşadıklarımız ise ayrı bir destan.. özetle canını sevene tavsiye etmiyorum. Allah düşürmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…