etlik lokman hekim hastanesi ve elif terzi hakkında bilgisi olan var mı

Hayatımda gördüğüm en kötü özel hastane.....

özellikle kadın doğum polikiliniği ve dogum servisi....

Park sorunundan doktoruna...

Hemşiresinden idari personeline....

Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....

Kesinlikle kimseye tavsiye etmirum........

canım doğumuna elif hanım girdi mi merak ediyorum...

Mikrolif,
Ben 6.5 sene önce Elif Hanım'la doğum yaptım. Hastanede bazı aksaklıklar olmasına rağmen Elif Hanım gibi bir doktor o kadar kusura değer diye düşünüyorum. O kadar zaman geçti, ebe vs. kadrosu değişmiştir illa ki. O zamanki ebelerden ben çok memnun kalmıştım, şimdikiler nasıl bilemem. Elif hn. hakkında daha önce daha ayrıntılı yorumlar yapmıştım, profilimden bakabilirsin.

Ben de randevu aldim 1 ay sonrasina anca bulabildim.elif hanima.cok tavsiye ettiler.muayeneden sonra karar verecemdogum yapip yapmayacagima

kizlar benide elif hanim dogum yaptirdi ve çok memnun kaldim çok ilgiliydi evet bekleme salona sikintili çok bekliyosun ama eger ki bidaha hamile kalirsam elif hanima giderim herhalde herkeze hayirli dogumlar insallah hayirlisiyla bebislerinizi alirsiniz kucaginiza

slm bende geçen eylülde hamile kaldım yeni evliyim zaten hemen hamile kaldım ankaradada yeniydim elif hanıma gidiyordum ii bir doktor ama çok yoğun benim bebeğim düştü kürtajıda elif hanım yaptı ama saatlerce muayene sırası bekleniyor şimdi tekrar hamileyim ve nereye gitsem çok kararsız kaldım...

ilgisizliği geçtim,randevulu hastam var bekleyen deyip 5.dkda beni dışarı çıkartan bir doktordan bahsediyorum umarım anlamışsınızdır!

merhaba hanimlar.elif hanim a son zamanlarda giden varmi.ssvd icin gorusmek istiyorum.bilgisi olan yardimci olsun lutfen

merhaba hanimlar.elif hanim a son zamanlarda giden varmi.ssvd icin gorusmek istiyorum.bilgisi olan yardimci olsun lutfen
Bende Elif hanıma gitmeyi düşünüyorum ama yardımcı olacak kimse yok saırım Siz bir bilgi alabildiniz mi?

alamadim bi bilgi.ama arkadasim oraya baslamisti fakat cok yogun diye birakti.ayrica ssvd icin istiyordum elif hanim i ama artik pek yapmiyormus ssvd.fatma bolkan i buldum ona gidecem

İlk bebeğim düşüktü kürtaj olmak zorunda kaldım. O zaman tanıştım Elif hanımla mükemmel ötesi bir doktor.

Sonra yine Elif hanım kontrolünde bir kızım oldu.

Şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine Elif hanıma gidiyorum.

Mükemmel ötesi bir doktor.

Tek sıkıntı biraz beklemek.

Ama bana nedense sıkıntı olarak gelmiyor, sonuçta doğumlara kendisi giriyor.

Son kontrole gittiğimde tam benim randevu saatimde 2 tane normal doğumu geldi arka arkaya ve tam 40 dk. bekledim iki doğumu bitirmesini.

Sonuçta normal doğumla doğan bebeğe aaa sen biraz daha bekle sakın doğma randevulu hastalarım var diyemez.

Bir gün bende doğum yapacağım ve beni de bekleyecekler.

ya canim bende bu dr gitmek istiyorum ama nisan ayında randevu diyorlar randevu almadan gitsek olurmu acaba

ya canim bende bu dr gitmek istiyorum ama nisan ayında randevu diyorlar randevu almadan gitsek olurmu acaba

İlk randevu biraz sıkıntılı oluyor canım.

Ama sonrakiler sıkıntısız, çünkü doktor her kontrolde iki sonraki muayenelerin randevusunu aldırıyor.

Eğer acil bir durumun varsa ve acilden girersen sıkıntı olmaz.

Ama acil durumun yoksa beklemek zorundasın canım.

peki ben randevu almadan gitsem muayene edermi ki

canm birde dr ultrason cihazi kalitelimi cinsiyet tahmininde kaç haftalik ken soyluyor

Ben ilk başta elif hanıma gidiyordum. Bayağı bi araştırıp öyle karar vermiştim. Ama aceleci tavırları, hastanenin yoğunluğundan dolayı bi devlet hastanesi gibi insanlara davranılması ve yakın bi arkadaşımın orda normal doğum yapıp liseden yeni mezun hemşirelerden, bilinçsizce suni şancı verilmesinden, dr un izne çıkıyorum deyip onu yüzüstü bırakmasından ve Mahremiyete önem veriyoruz demelerine rağmen hiç umursamamalarindan vb. Sebeplerden dolayı vazgeçtim. Maden para veriyoruz biraz daha verip daha düzgün bi yerde doğum yapayım diye düşünüyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İlk doğumumu orada yaptım ve bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım ben.

Aksine bir çok dr. ye göre çok detaylı bilgi veriyor.

Banada suni sancı verildi ama doktorumun bilgisi ve isteği dahilinde.

İlk doğumumu orada yaptım ve bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım ben.

Aksine bir çok dr. ye göre çok detaylı bilgi veriyor.

Banada suni sancı verildi ama doktorumun bilgisi ve isteği dahilinde.
Arkadasimin 2. Bebegi ve 1.si başka bi özelde yapmış öncekinde memnun kalmış tecrübeli bi anne. Dogumda bebek görünene kadar dr gelmemiş hemşireler bakmış onlarda tecrübesiz ve kaba davranmışlar. Ben yaşananları anlatıyorum kimsenin yaşamasını istemem. Özeldeki çoğu dr her zaman hastasının doğumuna gelir orda hafta sonu kendi dr un gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…