Lokman hekimde yeni doğum yaptım... 2 ay düzenli olarak elif hanıma gittim.
Lokman hekime gitmek hayatımın en büyük hatasıydı...
Muayeneleri çok sıkıntılı saatlerce bekliyorsun...
Doktor acele acele muayene edip bir sonraki hastasının gelmesini düşünüyor....
3 doktor için ayrılan hasta bekleme yerleri çok yeterrsiz... Onlarca hamile bayanlaar saatlerdir ayakta...
Hemşireleri lise mezunu ve hastalarla iletşimi çok köötü...
Emin olun 2 aylık süreççte memnun olduğum hiç bir şeyi olmadı...
Otoparkından, güvenliğine...
Hemşiresinden doktoruna...
Resmi işlemlerin yapıldığı çalışandan sekreterine.....
Hepsi ama hepsi sıkıntılı....
Kesinlikle kimseye tavsiye etmirum........
Bende Elif hanıma gitmeyi düşünüyorum ama yardımcı olacak kimse yok saırımmerhaba hanimlar.elif hanim a son zamanlarda giden varmi.ssvd icin gorusmek istiyorum.bilgisi olan yardimci olsun lutfen
ya canim bende bu dr gitmek istiyorum ama nisan ayında randevu diyorlar randevu almadan gitsek olurmu acabaİlk bebeğim düşüktü kürtaj olmak zorunda kaldım. O zaman tanıştım Elif hanımla mükemmel ötesi bir doktor.
Sonra yine Elif hanım kontrolünde bir kızım oldu.
Şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine Elif hanıma gidiyorum.
Mükemmel ötesi bir doktor.
Tek sıkıntı biraz beklemek.
Ama bana nedense sıkıntı olarak gelmiyor, sonuçta doğumlara kendisi giriyor.
Son kontrole gittiğimde tam benim randevu saatimde 2 tane normal doğumu geldi arka arkaya ve tam 40 dk. bekledim iki doğumu bitirmesini.
Sonuçta normal doğumla doğan bebeğe aaa sen biraz daha bekle sakın doğma randevulu hastalarım var diyemez.
Bir gün bende doğum yapacağım ve beni de bekleyecekler.
ya canim bende bu dr gitmek istiyorum ama nisan ayında randevu diyorlar randevu almadan gitsek olurmu acaba
peki ben randevu almadan gitsem muayene edermi kiİlk randevu biraz sıkıntılı oluyor canım.
Ama sonrakiler sıkıntısız, çünkü doktor her kontrolde iki sonraki muayenelerin randevusunu aldırıyor.
Eğer acil bir durumun varsa ve acilden girersen sıkıntı olmaz.
Ama acil durumun yoksa beklemek zorundasın canım.
canm birde dr ultrason cihazi kalitelimi cinsiyet tahmininde kaç haftalik ken soyluyorİlk randevu biraz sıkıntılı oluyor canım.
Ama sonrakiler sıkıntısız, çünkü doktor her kontrolde iki sonraki muayenelerin randevusunu aldırıyor.
Eğer acil bir durumun varsa ve acilden girersen sıkıntı olmaz.
Ama acil durumun yoksa beklemek zorundasın canım.
Ben ilk başta elif hanıma gidiyordum. Bayağı bi araştırıp öyle karar vermiştim. Ama aceleci tavırları, hastanenin yoğunluğundan dolayı bi devlet hastanesi gibi insanlara davranılması ve yakın bi arkadaşımın orda normal doğum yapıp liseden yeni mezun hemşirelerden, bilinçsizce suni şancı verilmesinden, dr un izne çıkıyorum deyip onu yüzüstü bırakmasından ve Mahremiyete önem veriyoruz demelerine rağmen hiç umursamamalarindan vb. Sebeplerden dolayı vazgeçtim. Maden para veriyoruz biraz daha verip daha düzgün bi yerde doğum yapayım diye düşünüyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
canm birde dr ultrason cihazi kalitelimi cinsiyet tahmininde kaç haftalik ken soyluyor
Arkadasimin 2. Bebegi ve 1.si başka bi özelde yapmış öncekinde memnun kalmış tecrübeli bi anne. Dogumda bebek görünene kadar dr gelmemiş hemşireler bakmış onlarda tecrübesiz ve kaba davranmışlar. Ben yaşananları anlatıyorum kimsenin yaşamasını istemem. Özeldeki çoğu dr her zaman hastasının doğumuna gelir orda hafta sonu kendi dr un gelmiyoİlk doğumumu orada yaptım ve bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım ben.
Aksine bir çok dr. ye göre çok detaylı bilgi veriyor.
Banada suni sancı verildi ama doktorumun bilgisi ve isteği dahilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?