• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hast 2025 tüp bebek

Catwomen06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
16
5
1
32
Etlik şehir hastanesinde tüp bebek tedavisi olan var mı ? Raporlu olunca ücret ne kadar ve hangi aşamada ödeniyor bilginiz var mı

Güncel ücretleri bilmiyorum ama transfer aşamasında ödeniyor. Bizim ilk denemede bir yumurta önden gitmişti o da boştu transfer aşamasına gelemedik ve herhangi bi ücret ödemedik. İkinci denemede transfer zamanı ödeme yaptık.

Güncel ücretleri bilmiyorum ama transfer aşamasında ödeniyor. Bizim ilk denemede bir yumurta önden gitmişti o da boştu transfer aşamasına gelemedik ve herhangi bi ücret ödemedik. İkinci denemede transfer zamanı ödeme yaptık.
Teşekkür ederim bilgi için
Peki taze transfer mi yapılıyor donduruluyor mu kaç yumurta toplanıp kaç embriyo oluşmuştu sizin

Teşekkür ederim bilgi için
Peki taze transfer mi yapılıyor donduruluyor mu kaç yumurta toplanıp kaç embriyo oluşmuştu sizin
O tedavi planına göre değişiyordur. Benim rezervim düşük, 10 yumurta toplanmıştı 5. güne 2 tanesi gitti taze transfer yaptılar. Diğer embriyo da orta kaliteydi dondurup çözersek kalite çok kötü olur diye dondurmadılar.

Back
X