Etlik şehir hastanesi 2025 2026 tüp bebek

Muayene oldunuz mu tedavi başladı mı ben biraz önceki mesajımda yazdım galiba kasımda başlayacak
Muayene oldum etliğe gidiyorum bu arada suku ultrason cekildi herşey temiz şükürler olsun bir dahaki adetin2.günü grl heyete cıkıp tedaviye başlayalım dediler

Daha önce tedavi süreciniz oldu mu hangi doktora gidiyorsunuz?kolay randevu alinabiliyormu

Merhaba
Sonucunuz ne oldu peki?

Amh düşük değil ise 2 kez igneli asilama istiyorlar ondan sonra raporla tüp bebek servisine sevk oluyorsunuz

Genetik tüp bebek ile normal tüp bebek farki ne acaba

Pgtli tüp bebek Etlik Şehirde yapılmıyor, Bilkent’te yapılıyor. Ne için genetik dediler size?

Pgtli tüp bebek Etlik Şehirde yapılmıyor, Bilkent’te yapılıyor. Ne için genetik dediler size?
9. Kromozom inversiyonu olduğu için ve evet biz de öğrendik etlikte olmadığını maalesef. Konya da özele başvurduk

Genetik tüp bebek ile normal tüp bebek farki ne acaba
Pgtli tüp bebekte rahme koyulmadan önce labaratuvarda genetiğine bakıyorlar düşüğe neden olan bir faktör var mı veya genetik hastalığa yatkınlık gibi şeylere bakıyorlar kısaca benim bildiğim.

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi?? bende mart ayından beri Etlik şehir hastanesine gidiyorum. aylardır neden çocuğum olmadığı ile ilgili hâlâ bir fikir sahibi olamadık. rahim filmi çekildi eşimin sperm örneklerine bakıldı. Amh iyi hormonlar normal sperm normal. Ancak adet zamanı görülen bir kistimin üstüne yoğunlaştılar. Sis ve TV ultrason çekildi hala kistin türüne karar veremediler bide raporda Adenomyozis tanısı yazıyor henüz doktora gösteremedim adet günü gel demişti adetimde gecikti stresten. bu sebeple de hâlâ bir tedaviye başlamış değiliz. Yumurta takibi bile henüz yapılmadı. Önümü görememek bu sürecin bu kadar yorucu olmasına sebep oldu. Sizlerin süreci nasıl ilerledi bu kadar uzun sürdümü ??? Eylülde işe başlayacağım gelip gitmem çok zor olcak diye korkuyorum çok fazla hastaneye gitmem gerekirmi süreç nasıl işler sizce.

`