- Emoji Skoru
- 997
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Catwomen06
-
Muayene oldum etliğe gidiyorum bu arada suku ultrason cekildi herşey temiz şükürler olsun bir dahaki adetin2.günü grl heyete cıkıp tedaviye başlayalım dedilerMuayene oldunuz mu tedavi başladı mı ben biraz önceki mesajımda yazdım galiba kasımda başlayacak
Merhabaetlik şehir hastanesi tüp bebek biriminden randevu alın doktorlar ve ekip çok iyi bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz siz bu süreçte acele etmeyin onlar sizi en doğru zamanda adım adım yönlendirecekler iğneli tedavi kişiye göre değişen bir süreç 2 günde bir ultrasona çağırıyorlar ve kan testi yapıp ona göre süreci yönlendiriyorlar. Bizim tedavimiz 3 ay beklediler kistim vardı 4.ay iğneli tedavim başladı ve süreç çok güzel ilerledi benim ilk denememdi o yüzden rapor çıktı 16 17 bin civarı hastaneye ödedik ilaçlara da 10 civarı ödedik ama daha ilaçlara devam ediyorum süreç için sabırlı olmak ve doktorlara güvenmek çok önemli size tavsiyem acele etmeyin doktorlar ne zaman derse güvenin
Doktorunuz kim ? Etlik şehir de her 3 ayda bir değiştiriyorlar rotasyon yapıyorlar galibaAma doktorumdan memnunun aynı özel deki gibi tek tek açıklama yapıyor ve sabırlı birine benziyor
Eylem ünlübilginDoktorunuz kim ? Etlik şehir de her 3 ayda bir değiştiriyorlar rotasyon yapıyorlar galiba
Amh düşük değil ise 2 kez igneli asilama istiyorlar ondan sonra raporla tüp bebek servisine sevk oluyorsunuzAmh ınızdan dolayı direk tüp bebeğe de yönlendirebilirler bence direk tüp bebeğe alın orda zaten testleri yeniden yapıyorlar Amh da aşılama şartı aranmıyor çünkü ama Amh ınız düşük çıkmazsa prosedür ne olur bilemiyorum ben direk tüp bebeğe gitmiştim ama Amh ım 0.65 di
Genetik tüp bebek ile normal tüp bebek farki ne acabaBiz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.
Pgtli tüp bebek Etlik Şehirde yapılmıyor, Bilkent’te yapılıyor. Ne için genetik dediler size?Biz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.
9. Kromozom inversiyonu olduğu için ve evet biz de öğrendik etlikte olmadığını maalesef. Konya da özele başvurdukPgtli tüp bebek Etlik Şehirde yapılmıyor, Bilkent’te yapılıyor. Ne için genetik dediler size?
Pgtli tüp bebekte rahme koyulmadan önce labaratuvarda genetiğine bakıyorlar düşüğe neden olan bir faktör var mı veya genetik hastalığa yatkınlık gibi şeylere bakıyorlar kısaca benim bildiğim.Genetik tüp bebek ile normal tüp bebek farki ne acaba