• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi 2025 2026 tüp bebek

kubracimm06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2025
9
3
1
32
Merhaba arkadaşlar
Etlik şehir hastanesinde tüp bebek yaptıranlar neler yaşadı neler yaptı 2025 te özellikle. Beni aşılamadan tüp bebeğe yönlendirdiler bir sonraki siklusta gel dediler . Bu bir ay içerisinde dahiliye , anestezi bölümüne gideceğim eşim spermiyogram verecek tekrar . Ve sis yapılacak sulu ultrason oda ağrılı bir işlem mi onu da merak ediyorum .
Tüp bebekte toplamda kaç gün kaç iğne vurundunuz yeni yolculuğa başlayacak herkes için yardımcı olursanız sevinirim

İstenilen belgeler bunlarmış ben en azından kendim öğrendikçe buraya atayım birine faydam dokunsun

Eklentiler

• IMG_3698.webp
    IMG_3698.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 234
İstenilen belgeler bunlarmış ben en azından kendim öğrendikçe buraya atayım birine faydam dokunsun
Merhaba bende 15 eylül için randevu alıp tüm bebege gitmeyi düşüniyorum hangi bölümden randevu almalıyım doktorun önemi varmı 2 olumsuz iğneli aşılamam var amh 0-92 düşük cıktı tüp bebek yaptırmam lazım birde eşim içinde ürolojiden randevu almam gerekiyor ama test vermek için ayrıyeten laboratuvardan randevu almak gerekiyormu şehir dışından gelicez cünkü hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

Giden arkadaşlar ücret bilgisi nedir özellerin fiyatı uçmuş 180 binden bahsediyorlar şehir hastanesi ücret nedir raporsuz rapor hakkım bitti

etlik şehir hastanesi tüp bebek biriminden randevu alın doktorlar ve ekip çok iyi bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz siz bu süreçte acele etmeyin onlar sizi en doğru zamanda adım adım yönlendirecekler iğneli tedavi kişiye göre değişen bir süreç 2 günde bir ultrasona çağırıyorlar ve kan testi yapıp ona göre süreci yönlendiriyorlar. Bizim tedavimiz 3 ay beklediler kistim vardı 4.ay iğneli tedavim başladı ve süreç çok güzel ilerledi benim ilk denememdi o yüzden rapor çıktı 16 17 bin civarı hastaneye ödedik ilaçlara da 10 civarı ödedik ama daha ilaçlara devam ediyorum süreç için sabırlı olmak ve doktorlara güvenmek çok önemli size tavsiyem acele etmeyin doktorlar ne zaman derse güvenin

Merhaba bende 15 eylül için randevu alıp tüm bebege gitmeyi düşüniyorum hangi bölümden randevu almalıyım doktorun önemi varmı 2 olumsuz iğneli aşılamam var amh 0-92 düşük cıktı tüp bebek yaptırmam lazım birde eşim içinde ürolojiden randevu almam gerekiyor ama test vermek için ayrıyeten laboratuvardan randevu almak gerekiyormu şehir dışından gelicez cünkü hiç bir bilgim yok
Merhaba
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın . Aynı günde halledilecek işler değil . Adetinizden önce bir gelip hocaya görünmezniz lazım hatta mümkünse aşılama bölümüne gidin onlar tüp bebeğe konsültasyın atıyorlar . Adetin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler . Ürolojiden de randevu alın evet spermiyogram için

etlik şehir hastanesi tüp bebek biriminden randevu alın doktorlar ve ekip çok iyi bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz siz bu süreçte acele etmeyin onlar sizi en doğru zamanda adım adım yönlendirecekler iğneli tedavi kişiye göre değişen bir süreç 2 günde bir ultrasona çağırıyorlar ve kan testi yapıp ona göre süreci yönlendiriyorlar. Bizim tedavimiz 3 ay beklediler kistim vardı 4.ay iğneli tedavim başladı ve süreç çok güzel ilerledi benim ilk denememdi o yüzden rapor çıktı 16 17 bin civarı hastaneye ödedik ilaçlara da 10 civarı ödedik ama daha ilaçlara devam ediyorum süreç için sabırlı olmak ve doktorlara güvenmek çok önemli size tavsiyem acele etmeyin doktorlar ne zaman derse güvenin
Merhaba
İlaç olarak gonalf mi verdiler kaç kaç vurunuyorsunuz. Ve bu 17 binlik kısmı yumurta toplama da mı tedavi başlangıcında mı veriyoruz

Merhaba
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın . Aynı günde halledilecek işler değil . Adetinizden önce bir gelip hocaya görünmezniz lazım hatta mümkünse aşılama bölümüne gidin onlar tüp bebeğe konsültasyın atıyorlar . Adetin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayacağız dediler . Ürolojiden de randevu alın evet spermiyogram için
Gebe istemine aldım ama bir sorun olurmu acaba

Merhaba
Birde canım eşimede ürolojiden randevu aldım laboratuvardanda test için almak gerekiyormu konyada öyleydi burda nasıl acaba kusura bakma cok soru sordum

Birde canım eşimede ürolojiden randevu aldım laboratuvardanda test için almak gerekiyormu konyada öyleydi burda nasıl acaba kusura bakma cok soru sordum
Birde kusura bakmayın cok soru sordum ama
Bu iekilde yazıyor birde doktor tavsiyeniz varmı yoksa bir önemi yokmu

Eklentiler

• IMG_8451.webp
    IMG_8451.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 143
Merhaba
İlaç olarak gonalf mi verdiler kaç kaç vurunuyorsunuz. Ve bu 17 binlik kısmı yumurta toplama da mı tedavi başlangıcında mı veriyoruz
Bana yumurta büyütme için gonal f verdiler ama bir sürü iğne kullandık her iğnenin ne zaman ve nasıl yapılacağını söylüyorlar ama herkesin bireysel tedavisi oluyor ilaçlar değişiyor dozlar değişiyor. Ödemeyi yumurta toplama değil de transfer olduğum gün yapmıştık ama benim taze transferdi dondurulan arkadaşım yumurta toplamada ödeme yapmıştı

Bu arada sıradan üroloji değil Aslı başaran ya da Murat doktor vardı soyadını hatırlayamadım üroloji için o ikisi tüp bebek ile ilgileniyordu ona göre randevu alın testlerin hepsi yeniden yapılıyor ve onların onayı olması gerekiyor diye biliyorum

Bu arada sıradan üroloji değil Aslı başaran ya da Murat doktor vardı soyadını hatırlayamadım üroloji için o ikisi tüp bebek ile ilgileniyordu ona göre randevu alın testlerin hepsi yeniden yapılıyor ve onların onayı olması gerekiyor diye biliyorum
Aslı başarankendi özel hastalarina bakmaktadır diyor murat çakan ve murat can karaburun cıkıyor ama murat çakan da aksam kanat diye geciyor ne kadar karısık

Aslı başarankendi özel hastalarina bakmaktadır diyor murat çakan ve murat can karaburun cıkıyor ama murat çakan da aksam kanat diye geciyor ne kadar karısık
Aynen Murat çakandı diğer doktor da siz 182 den arayın olmadı biz bayağı geç randevu bulmuştuk ama bence önce tüp bebek bölümü baksın doktorlar yönlendirsin

Aynen Murat çakandı diğer doktor da siz 182 den arayın olmadı biz bayağı geç randevu bulmuştuk ama bence önce tüp bebek bölümü baksın doktorlar yönlendirsin
İnfertilite cocuk istemine aldım yönlendirirler dye düşündüm ama yanlışım varsa tüp benege alıyım

İnfertilite cocuk istemine aldım yönlendirirler dye düşündüm ama yanlışım varsa tüp benege alıyım
Amh ınızdan dolayı direk tüp bebeğe de yönlendirebilirler bence direk tüp bebeğe alın orda zaten testleri yeniden yapıyorlar Amh da aşılama şartı aranmıyor çünkü ama Amh ınız düşük çıkmazsa prosedür ne olur bilemiyorum ben direk tüp bebeğe gitmiştim ama Amh ım 0.65 di

Back
X