Etlik şehir hastanesi labioplasti

Sel322131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
29
2
86
35
Ben 28 yaşındayım ve bekarım Dün Etlik şehir hastanesinde prof. Dr Berna dilbaza labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hudoplasti konusunda endişeliydim his kaybından korktuğumdan ama klitorisin üstündeki deriyi almazsak orgazm olmamın çok zor olduğu söylendi. bir önceki günden yatışım yapıldı hemşireler çok ilgili ve alakalıydı çok fazla hemşire var ve her seferinde farklı biri geliyor.neyse ertesi gün 11 de ameliyata alınıyorsun hazırlan dendi ve aşağı ameliyat bekleme salonuna alındım ve 4 saat çıplak üzerimde bir şey olmadan ince bir örtüyle bekletildim maalesef klima da çok soğuktu söyledim kapatamayacaklarını söylediler keşke bu kadar aşağıda bekleteceklerine odamda bekletilseydim. Sonuç olarak ameliyata alındım ve 1 saat sürdü sadece bel altı uyuşturuldum. Uyuşukluğun geçmesi 5 6 saati buldu tüm gün de aç kaldım ameliyata geç alındığımdan bu biraz zordu o yüzden.uyuşukluğum geçtiğinde sondayı hissetmeye başladım ve hiç rahat değildi bu durum bir türlü uyuyamadım Allahtan doktorlardan biri gece yarısı çıkartalım dedi de biraz da olsa uyuyabildim. ameliyat sonrası ilgilenen hemşireler o kadar ilgisizlerdi ki suratları beş karıştı bir şey istiyorsun on kez gidip söylemen gerekiyor tekrar tekrar. O yüzden yanınızda mutlaka refakatçi kalmalı. buz bile vermiyorlardı içinde soğuk su vardı buzdolapları iyi dondurmuyormuş koskoca hastanede buz bulamadılar yani nöbetçi doktor giriş kattaki carfeursa ya bir sorun isterseniz buz varsa alın dedi ama alsam ne olacak ki gece boyunca uygulamam gerek ve o eriyecek markette kapanmak üzereydi. ilk gün iyi buz uygulayamadığımdan şişliğim ertesi gün yani bugün çok oldu. Bana istersen daha kalabileceğimi söyledi doktorum ancak ben taburcu edilmek istedim evde daha iyi bakacağımı düşündüm. Ama doktorumdan çok memnunum şişlik başlamadan bakma fırsatım oldu gayet güzel yapmıştı. Ama durumunuz varsa özelde olmanızı tavsiye ederim. Ben durumum olmadığı ve ücretsiz olduğu için devleti tercih ettim ancak belirtmeliyim ki herkesi yapmıyorlar gerçekten uzun olması lazım labioların

Şu an için hafif bir sızı var buz ve kurşun suyu uyguluyorum ilerleyen zamanlarda da durumumu güncellerim

Şu an için hafif bir sızı var buz ve kurşun suyu uyguluyorum ilerleyen zamanlarda da durumumu güncellerim
Cok geçmiş olsun.bende ikinci haftamdayim.kursun suyu hiç kullanmadım.odemler çabuk iniyor 2 saatte bi uygulamıştım buzu.artik buz kullanmıyorum.

ameliyattan 3 gün sonra 2 saatlik otobüs yolculuğu yapabilir miyim sizce başka şehirden geldim dönmem gerekiyor ama emin olamıyorum siz nerede oldunuz bir de

Ben kendi aracimizla dönmüştüm.oturarak pek yolculuk yapmayın.dikisleriniz açılabilir.imkanjniz warsa şahsi araçla dönmeye çalışın yatarak gidin. İki hafta oldu daha hiç oturmadim ufak bi ters harekette kanamam çoğalıyor.

Özel hastanede olmuştum.ben hem vajinoplasti hem labioplasti yaptırdım.biraz problemli geçiyor benim.odem çok olmadı da dikislerim iltihaplandi we son günlerde sızıntı şeklinde kanamalarım artti.dun biraz azalmıştı gerekirse bi ay hiç oturmam yeter ki bi an önce iyilessin

Benim daha düşen dikisim yok 28inde olmuştum sanırım 3.cu haftadan sonra düşüyormuş.

Ben ilk başta yine bu forumda okuduğum bir yorum üzerine(Türkan hanım labioplasti yapmış ve bekarmış o kişi) Türkan hanıma muayene oldum bana bekarsın yapamayız demedi(yani bekarlıkla alakası yok bunun ne alaka anlamadım) hatta burada biri daha gitmiş yine o doktora hudoplasti yapamam ben demiş ona da ama bana hudoplasti de yapılmalı dedi hatta. Bence ya sizinkini yeterli büyüklükte görmemiş ya da riskli bir vakaysanız üstlenmek istememiş olabilir bilemiyorum sizi muayene etti mi peki? Bana Konseye git geçersen ameliyatını yapalım dedi konseyden geçtim geçtikten sonra kaç kez şehir dışından Türkan hanım için geldim, ameliyat randevusu almak için ama her geldiğimde bir türlü kendisi ile iletişime geçemedim. yola da bir sürü para harcadım bu yüzden. 2 ay Türkan hanım için çabaladım tam kendisine ulaştım derken tüp bebeğe geçtiğini öğrendim bu yüzden artık labioplasti yapmıyormuş. Ben de artık kim denk gelirse ona yaptıracağım dedim çünkü düğünüme 2 ay kalmıştı ve ben çok oyalanmıştım çok şükür bir profesöre denk geldim çok tatlı bir kadındı şu an içinde herhangi bir sıkıntım yok

Orada herhangi bir doktora muayene olabilirsin infertilite kliniğinde onlar seni uygun görürlerse konseye yönlendiriyorlar konseyden geçersen kan ultrason anestezi testine tabii tutuyorlar onlarda da sıkıntı yoksa ve benim gibi belli bir doktorda ısrar etmezsen hangi hoca müsaitse ona seni hemen ameliyat ettiriyorlar öyle uzak bir tarihe vermiyorlar ameliyat tarihini

9. Gün güncelleme
çok şükür bir problemim yok. Ama şişliklerim hiç inmedi ilk 1 hafta annem baktı neredeyse hiç ayağa kalkmadım. Bu arada 3 ve 4. Gün işe gittim diyenlere asla akıl sır erdiremiyorum evet bir ağrınız olmuyor ancak yürürken ve oturururken dikişler rahatsız ediyor yine de ve açılma riski var. Bence yaptıracaklar 2 hafta dinlenecek şekilde kendilerini ayarlasınlar

Orada herhangi bir doktora muayene olabilirsin infertilite kliniğinde onlar seni uygun görürlerse konseye yönlendiriyorlar konseyden geçersen kan ultrason anestezi testine tabii tutuyorlar onlarda da sıkıntı yoksa ve benim gibi belli bir doktorda ısrar etmezsen hangi hoca müsaitse ona seni hemen ameliyat ettiriyorlar öyle uzak bir tarihe vermiyorlar ameliyat tarihini
Konseyden geçmek ne alaka ya ben de devlet hastanesi nde oldum ameliyat edecek doktor muayene etti tamam dedi gün verdi gönderdi bu kadar.

Etlik şehir hastanesinde prosedür böyleymiş yani zaten kendi odasında kendi dışında 3 doktor daha vardı onlara gösterdiğim yetmiyormuş gibi konseydeki 5 kişiye daha gösterdim 😂

Back
X