Ben 28 yaşındayım ve bekarım Dün Etlik şehir hastanesinde prof. Dr Berna dilbaza labioplasti ve hudoplasti ameliyatı oldum hudoplasti konusunda endişeliydim his kaybından korktuğumdan ama klitorisin üstündeki deriyi almazsak orgazm olmamın çok zor olduğu söylendi. bir önceki günden yatışım yapıldı hemşireler çok ilgili ve alakalıydı çok fazla hemşire var ve her seferinde farklı biri geliyor.neyse ertesi gün 11 de ameliyata alınıyorsun hazırlan dendi ve aşağı ameliyat bekleme salonuna alındım ve 4 saat çıplak üzerimde bir şey olmadan ince bir örtüyle bekletildim maalesef klima da çok soğuktu söyledim kapatamayacaklarını söylediler keşke bu kadar aşağıda bekleteceklerine odamda bekletilseydim. Sonuç olarak ameliyata alındım ve 1 saat sürdü sadece bel altı uyuşturuldum. Uyuşukluğun geçmesi 5 6 saati buldu tüm gün de aç kaldım ameliyata geç alındığımdan bu biraz zordu o yüzden.uyuşukluğum geçtiğinde sondayı hissetmeye başladım ve hiç rahat değildi bu durum bir türlü uyuyamadım Allahtan doktorlardan biri gece yarısı çıkartalım dedi de biraz da olsa uyuyabildim. ameliyat sonrası ilgilenen hemşireler o kadar ilgisizlerdi ki suratları beş karıştı bir şey istiyorsun on kez gidip söylemen gerekiyor tekrar tekrar. O yüzden yanınızda mutlaka refakatçi kalmalı. buz bile vermiyorlardı içinde soğuk su vardı buzdolapları iyi dondurmuyormuş koskoca hastanede buz bulamadılar yani nöbetçi doktor giriş kattaki carfeursa ya bir sorun isterseniz buz varsa alın dedi ama alsam ne olacak ki gece boyunca uygulamam gerek ve o eriyecek markette kapanmak üzereydi. ilk gün iyi buz uygulayamadığımdan şişliğim ertesi gün yani bugün çok oldu. Bana istersen daha kalabileceğimi söyledi doktorum ancak ben taburcu edilmek istedim evde daha iyi bakacağımı düşündüm. Ama doktorumdan çok memnunum şişlik başlamadan bakma fırsatım oldu gayet güzel yapmıştı. Ama durumunuz varsa özelde olmanızı tavsiye ederim. Ben durumum olmadığı ve ücretsiz olduğu için devleti tercih ettim ancak belirtmeliyim ki herkesi yapmıyorlar gerçekten uzun olması lazım labioların