- 14 Mayıs 2025
- 18
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi birkucukEYLULmeselesii
-
Bunu bende merak ediyorum, deneyimi olan yazabilir miiiArkadaşlar merhaba Etlik şehir hastanesinde perinatolojide ayrıntılı ultrasonun ücretsiz yapıldığını duydum. Aynı alanda diğer hastanelerde ücret talep ediliyormuş ve bazıları gerçekten fahiş fiyatlar. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acil. Ankara çevresi Bolu çevresi herhangi bir hastane/doktor önerileriniz varsa de beklerim tşkler
Merhaba kaç haftalıkdınız? Çok erken haftalarda gitmeniz gerekiyor ki anca randevu verilebilsin. Ben 18. Hafta civarında gitmiştim ama maalesef randevu sırası gelmez demişlerdi mecbur özele gitmiştim. Tam bilmiyorum ama10-12. Hafta arasında gitsem sıra gelirdiArkadaşlar merhaba Etlik şehir hastanesinde perinatolojide ayrıntılı ultrasonun ücretsiz yapıldığını duydum. Aynı alanda diğer hastanelerde ücret talep ediliyormuş ve bazıları gerçekten fahiş fiyatlar. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acil. Ankara çevresi Bolu çevresi herhangi bir hastane/doktor önerileriniz varsa de beklerim tşkler
Nasıl yani MHRS üzerinden randevu alamıyor muyuz? 19haftalığım ben deMerhaba kaç haftalıkdınız? Çok erken haftalarda gitmeniz gerekiyor ki anca randevu verilebilsin. Ben 18. Hafta civarında gitmiştim ama maalesef randevu sırası gelmez demişlerdi mecbur özele gitmiştim. Tam bilmiyorum ama10-12. Hafta arasında gitsem sıra gelirdi
Ama MHRS de randevu görünüyorYoo önce kadın doğumdan randevu alacaksınız onlar perinatolojiden randevu hakkı açacak size. Direkt e nabızdan perinatolojiden alamazsınız. gerçi haftanız ilerlemiş sıra gelmez size yine de şansımı deneyeyim derseniz bir gidin ama sanmıyorum çok geç.
Bilkent şehir hastanesinde de herhangi bir ücret almıyorlar yoğunluk olursa diye doktorum bana 12.haftadan verdi randevu 22.hafta içinArkadaşlar merhaba Etlik şehir hastanesinde perinatolojide ayrıntılı ultrasonun ücretsiz yapıldığını duydum. Aynı alanda diğer hastanelerde ücret talep ediliyormuş ve bazıları gerçekten fahiş fiyatlar. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acil. Ankara çevresi Bolu çevresi herhangi bir hastane/doktor önerileriniz varsa de beklerim tşkler
Gözüküyorsa ve aabiliyorsanız randevu alın sakın kaçırmayın demek ki daha önce gittiğiniz kadın doğum doktorunuz açmış size ama demiş olmalıydı size randevu alabilirsiniz yönlendirme yaptım diye. Yeşil alan açma deniyor sanırım buna. Kadın doğum doktorunun randevu onayı olmadan perinatolojiden randevu alamazsınız zatenAma MHRS de randevu görünüyor
Peki önerdiğiniz bir doktor var mı Bilkent’te :)Bilkent şehir hastanesinde de herhangi bir ücret almıyorlar yoğunluk olursa diye doktorum bana 12.haftadan verdi randevu 22.hafta için
Evet doktorum perinatolojiye yönlendirdi detaylı ultrason için. Yönlendirme yapmış olmalı :) teşekkür ederim bilgi içinGözüküyorsa ve aabiliyorsanız randevu alın sakın kaçırmayın demek ki daha önce gittiğiniz kadın doğum doktorunuz açmış size ama demiş olmalıydı size randevu alabilirsiniz yönlendirme yaptım diye. Yeşil alan açma deniyor sanırım buna. Kadın doğum doktorunun randevu onayı olmadan perinatolojiden randevu alamazsınız zaten
Tabi Fatma Salih var randevu bulursanız mutlaka gidinPeki önerdiğiniz bir doktor var mı Bilkent’te :)
Tamamdır bakacağım umarım bulurum teşekkür ediyorumTabi Fatma Salih var randevu bulursanız mutlaka gidin
Rica ederim ama doktor olarak etlik değil de bilkenti öneririm kim olursa olsun fark etmezTamamdır bakacağım umarım bulurum teşekkür ediyorum
Fatma hanım kadın doğum polk. Olarak görünüyor ama siz detaylı için mi gitmiştiniz? Kendisi perinatolog değil sanırımTabi Fatma Salih var randevu bulursanız mutlaka gidin
Değil ama o yönlendirecek sizi mecbur randevu içinFatma hanım kadın doğum polk. Olarak görünüyor ama siz detaylı için mi gitmiştiniz? Kendisi perinatolog değil sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?