Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

helpp

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
63
8
286
Ankara
Merhaba sevgili anneler ve anne adayları. Etlik şehirde ivf tedavisine başlayacağım. Öncelikle buraya kadar yapmış olduğum araştırmalarımı ve yaptıklarımı yazmak istiyorum sonraki süreç hakkında da sizlerden yardım bekliyorum.
1 yılım dolmak üzereydi ve sürekli negatif görmekten yorulmuştum hep burda flashla çizgi arayan anne adaylarını okuyordum ama yazılarda sadece yumurtlama takibi nedir vs temel bilgileri alıp geçiyordum. 1 yıl içerisinde okuduğum her şeyi yaşayarak tüp bebeğe kadar geldim.
Uzun yazcağım için önemli bilgileri buraya bırakayım devamını okumak istemezseniz diye.

Etlik şehir hastanesi

Yaş 32 amh 0.3

çatlatma şartı aranmadı

3 yıl evlilik şartı aranmadı

1 yıl evlilik şartı arandı

aşağıya görsel koyabilirsem eğer güncel heyet rapor şartını koyacağım.

Spermde sorunu olanlar ve düşük yumurta rezervi amh olanlar hariç sebebi bilinmeyen kısırlık sorunu için 3 yıl evlilik şartı ve 2 iğneli çatlatma tedavisi şartı var.

Yine önemli not : Adetin 2. Günü gidildi hormon testleri yapıldı sonuclar için diğer adet gelmeden tekrar gidildi çünkü bu süreçte hep adetliyken bir şeyler yapılıyo karar veriliyo bayılırız adetli dolaşmaya zaten ve doğru tahmin tekrar sulu ultrason için yine adetin 2. Günü çağırıldı. Bakın zaman kaybı olmadı şak şak.

1 yıl dolmak üzereyken de 1 yıl oldu deyin zaten 1-2 adet döngüsü git gel yapıyorsunuz hormon testi , rahim filmi vs heyet için evrak istediklerinde 1 yıl dolmuş olur götürürsünüz

Eşimin sperm testi için bir kağıt verdiler okudum anladım onayladım diyorsunuz...
Şaka şaka işte meni vermeden önce idrar yapsın cart curt yazıyo. 3-4-5 gün ilişkiye ara verip gelecek diyor. Biz testi başka şehirde , yine şehir hastanesinde verdik int baktım sperm testi var mı diye öyle gittik ve ilişkiden 3 gün sonra gittik orda içerde demişki eşime 3 gün çok iyi 4-5 gün oldu deseydin geri göndercektim biz sadece 3 gün ilişki olmadan gelenlere yapıyoruz daha iyi sonuc alıyoruz vs. Burda da benim doktorun verdiği kağıtta 4 gün bekleyerek de verebiliyormuşuz deyip 4. Gün sperm testine gitseydik bu hastaneye veremicekti yani her hastanenin prosedürü farklı..

Düzeltme: Heyete gidene kadar farkedilmemişti heyette evraklar incelendiğinde tüm tahlillerin bu hastanede yapılmasını istiyorlar. Yani bizim başka hastanede yaptırdığımız sperm testini istemiyorlar. Vakit kaybetmemek için siz de bütün tahlillerinizi burda yaptırın.

Ben normal devlet hastanesine( etlik değil) her ay gidiyordum hem adetlerim çok zor geçtiği için hem de artık söylüyordum 1 yıl olmak üzere hala bebiş olmadı falan diye karından ultrasona bakıp çok iyi çok güzel deyip duruyorlardı. Geçen ay yine elimde tek çizgi ve adet olunca sinirlerim bozuldu aynı güne randevu buldum gittim saygıdeğer kadın doğum doktorumuz bir sıkıntı yok dedi yine karından bakarak. dedim hocam bir hormona gönderseniz. Bu hastanede yapılmıyor etlik şehirde yapılıyo onlar da 1 yıl dolmadan yapmıyor dedi. Kafaya koydum ertesi güne de etlik şehire randevu buldum. Adetin 2-3-4. Günlerinde hormon testi yapıldığını biliyordum. Gittim hocam 1 yıl dolmak üzere beni bu hastaneye yönlendirdiler dedim adetin 2. Günümdeyim dedim. Alttan muayene edildim ama bir şey söylenmedi. Hormon testi için kana gönderdi eşin de ürolojiden randevu alsın dedi sperm testi için. İki sonucu al gel dedi. İnceleriz yumurta büyütme , takip vs bakarız dedi.Benim hormonlar ertesi günü çıktı 1 tanesi hariç amh değerim 3-4 güne çıktı zaten verdikleri fişte de yazıyordu çıkacağı tarihler. Eşimin sperm testi ise aynı gün çıktı. Tekrar aynı doktora randevu alıp gittim eşimde sıkıntı yoktu hatta değerleri baya iyi geldi. Benim tüm değerlerim iyi amaaaa amh 0.3 geldi. Dünyam başıma yıkıldı tabiii neyse gittim doktora dedi ki seni bir üst katta ivf yani tüp bebek polikinliğine göndercem git bi görüş onların prosedürleri var kabul etmezlerse tekrar bana gel. Ben de dedim ki hocam kabul etseler bile ben yine size gelsem çatlatma vs için dedim. O da bana amh düşük geldiği için seni oraya (ivf) yönlendirmek zorundayım dedi. Randevuz direk cık ben bilgilerini attım dedi. Gittim görüştüm. Çatlatma şartı aranmadı yaşım 32 amh 0.3
Direk tüp bebek dediler. Ben de hala doğal yoldan gebe kalayım diye uğraşıyorum ve maddiyatı düşündüğümden hocam önce çatlatma denesek dedim. Doktor bana zaten 1 yılın gitmiş her adetinde bir yumurtan eksiliyor dedi zaten sen tüp bebek ameliyatına para ödemiceksin ilaçlarının bir kısmını ödiceksin dedi. Yüzdesini devlet ödicek dedi. Normal ilaç yazdırdıgında aldıgın gibi dedi. O zaman tamam dedim çatlatma da olsam yine ilaca para vercem sonuçta o zaman ivf daha mantıklı tabiki. Adetinin 2. Günü gel dedi bizde sulu ultrason yapılıyo yumurtalarını mı sayıcaz dedi öyle bir şey . Sonra da heyetten rapor cıkacak bir de seni dahiliyeye yönlendircem dedi.

3-4 günüm kaldı. Heyet rapor işlemleri vs ne kadarını kapsıyor hepsini aktarıcam inşallah

Güncelleme : Adetin 2. Günü gittim adet bitimine Sis sulu ultrasona randevu verildi. Ancak burdan başka bir arkadaşı adetin 15.günü sise çağırmışlar. Değişebiliyor sanırım bilginiz olsun.

Tekrar diğer adetimin 2. Gününde heyete geldim
Burda eşimin sperm testini bu hastanede yaptırmamızı istediler biz başka hastanede yaptırmıştık. Bütün evraklarımız tamamdı onu da keşke burda yaptırsaydık bugün planlama yapılcaktı. Ürolojiye gittikten sonra laboratuvarda tekrar sperm testi için randevu veriyorlar. Eşimin test sonucu çıkınca tekrar planlama içşn gideceğim

Son düzenleme:
Merhaba bilgilendirme için teşekkürler siz sürecinizi yazmaya devam edin ben takipte kalacağım inşaallah tez zamanda güzel haberinizi alırız

Merhaba bilgilendirme için teşekkürler siz sürecinizi yazmaya devam edin ben takipte kalacağım inşaallah tez zamanda güzel haberinizi alırız
Adetin 2. Günü sulu ultrason için gel demişlerdi. Araya haftasonu girdiği için bugün p.tesi 4.gün gittim.Meğer bugün direk sulu ultrasona almıyorlarmış. Kendileri randevu veriyormuş perşembe günü için randevu yazdılar , istenilen evrakların listesini verdiler buraya ekleyeceğim belki faydası olur. Evrakda yazan çatlatma vs o kısımlar benim için geçerli değil. Yine bana 1 yıldır evli olup olmadığımı sordular , yumurta rezervim düşük olduğu için aranan tek şart bu oldu.Doktorun asistanı benimle beraber odadan çıktı ve güzelce anlattı istenilen evrakları. Artık siz sona yaklaştınız dedi. Sulu ultrasona geldiğiniz gün dahiliyeye de yönlendireceğiz .ordaki işlemleriniz de aynı gün yapılcak dedi .Evraklarınızı da o gün getirin dedi. Kağıdın en alt kısmında katkı payı alınacaktır yazıyor. Ne kadar şimdilik bilmiyorum ama az bir miktar da olsa ücret ödenecek gibi duruyor

Eklentiler

• 20250512_091107.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 350
Sizinle ilgilenen doktor kim ?

Ben Etlik Şehir Hastanesinde tedavi gördüm transferim de 7 mayısta yapıldı. Raporunuz varsa katkı payı 17 bin raporsuz 57 bin

Ben Etlik Şehir Hastanesinde tedavi gördüm transferim de 7 mayısta yapıldı. Raporunuz varsa katkı payı 17 bin raporsuz 57 bin
Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba doktorunuz kimdi ya da tavsiye verebilir misinisiz. Bir de İlaç için miydi bu katkı payı yoksa tüp bebek ameliyatı için mi yoksa her ikisi için toplamı mı.

Merhaba bende etlik şehirde tüp bebek tedavisine başlayacağım gerekli tahlilleri , ekg ve akciger grafisini çektirdim şimdi ise reglin ikinci günü evraklarımı toplayıp heyet karşısına çıkacakmışım .

O zaman adet gününüz geldiğinde heyet onaylarsa direk bu adetinizle beraber tedaviye başlayacaksınız öyle mi

bende tam bilmiyorum ama hemşire sona gelmişsiniz bişey kalmamış dedi bana bu ayın 20 si gibi gideceğim büyük ihtimalle bakalım,bu arada teşekkür ederim bu başlığı açtığnız için

bende tam bilmiyorum ama hemşire sona gelmişsiniz bişey kalmamış dedi bana bu ayın 20 si gibi gideceğim büyük ihtimalle bakalım,bu arada teşekkür ederim bu başlığı açtığnız için
Bana da bugün dedi son aşamadayız diye. Perşembe sulu ultrasona gircem evrakların hepsini hazırladım. ben ekg ve akciğer çektirmiştim kendim onu da söyledim aynı gğn dahiliyedeki işlemlerinizi de halledicez dedi tekrar isterse mecbur çektircem

benden size tavsiye dahiliye kan istediğinde o kanı aç karnına vermeniz gerekiyormuş ben sabah sulu ultrasonu çektirdim dahiliye için ögleden sonraya kalmıştım ve bunu bilmediğim için tok verdim ama değerlerde sorun olursa doktor tekrar isterim geldiğiniz gün dedi çünkü doktor bütün sonuçları toplayıp ona göre tüp bebeğe uygundur diye yazı yazıyormuş

Saat 13.30 benim ultrason randevum ondan sonra dahiliyeye göndercem dedi öğlene kadar aç duramam muhtemelen diğer güne kalır o zaman ama yakın zaman da bir sürü kan verdim inş tekrar tekrar istemez

İnşallah istemez birde sulu ultrasonda tok olun demişti zaten hemşire , ben şehir dışından geliyorum onun için benimki biraz zor oluyor açıkçası

İnşallah istemez birde sulu ultrasonda tok olun demişti zaten hemşire , ben şehir dışından geliyorum onun için benimki biraz zor oluyor açıkçası
Aynı valla ben de şehir dışından git gel yapıyordum.Şimdi annemde kalıyorum 2 haftayı geçti. Sizin önerebileceğiniz doktor var mıydı yoksa her işlem için rastgele mi randevu aldınız benim gibi

Valla benimde bilgim yok rastgele gidiyorum interfiliteden Caner hocaya yönlendirmişlerdi ama anladığım kadarıyla her gittiğinizde başkası bakıyormuş ,sizden bişey rica edebilir miyim adetin 2.günü çağırdılar ama o günün 19 mayısa gelme ihtimali var 20 mayısta gitsem sorun olur mu diye soracağım ama telefonları açmıyorlar benim için sorar mısınız

Merhaba taze transfer miydi? Dondurma ve transfer için ek ücret ödediniz mi
Ben de bursada yaptırıyorum şartlar yeni değişti denilerek transferde tekrar ücret alındı onun için soruyorum

Sorarım canım heyet karşısına mı çıkacaktın her işlem için adetin 2. Günü çağırıyorlar sorarlarsa ne deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…