Etlik şehir hastanesi tüp bebek mayıs 2025 güncel şartlar

Hatta açıkça dediki 2 aşılama prosedür gereği yapılıyor Yani tutmayacağından kendi emin direk prosedür gereği aşılamalar yapılacak sonra 3 yıl dolacak sonra SGK tüp bebek karşılıyor
Anladım canım belirsiz infertilite şartını uyguluyorlar. O zaman ücretli uygulamaya geç direk burda bir arkadaş yazmıştı raporlu 17bin raporsuz 57 bin diye yine özelden daha uyguna geliyor. Bir de suan bana tüp bebek dendi ama her aşamada adeti görmemiz gerekiyor. Tetkikleri yaparken 2 adet gördüm bile. Çatlatma ne kadar sürüyor kaç ayını alır bilmiyorum ama eğer evliliğin 3 yıla yakınsa biran önce dene kurtul derim

O kısmı tam anlayamadım ben raporsuz şehir hastanesinde tüp bebek oluyor mu bize doktorumuz hiç böyle bir şey sunmadı bizim mi sormamız gerekiyordu acaba

O kısmı tam anlayamadım ben raporsuz şehir hastanesinde tüp bebek oluyor mu bize doktorumuz hiç böyle bir şey sunmadı bizim mi sormamız gerekiyordu acaba
Orda nasıl bilmiyorum ama burdaki şehir hastanesi baya büyük bir bina komple kadın doğum ve şu bölümlere ayrılıyo, lohusa , menopoz , gebe olanlar , çocuk istemi olanlar , ivf tüp bebek polikinliği şeklinde. Önce çocuk istemi olan bölümüne gittim orda hormon testlerimden sonra ivfye yönlendirdiler. Bir de senin söylediğine göre sperm hiç olmazsa nasıl tüp bebek yapacak benim bildiğim az oluyor içinden en iyisini seçiyor valla anlamadım senin hastaneyi. Benim şartlarım uydugu için ben raporlu devam ediyorum bugün gittiğimde ücretli başlayanlar vardı yani raporsuz diye söylediler. Bu hastanedekiler çok ilgili ve her detayı sorup öğrenebiliyorsunuz bence şehir hastanesinden hastanesine baya değişiyor. Eskişehir şehir hastanesine gittim orda bölüm bölüm ayrılmıyodu direk kadın doğum polikinliği yazıyordu ivf de göremedim. Randevu sisteminde de yoktu. Bizim burdaki normal devlet hastanesi gibiydi. Orayı grünce etlik şehirin çok büyük ve avantajlı olduğunu anladım canım bir sürü farklı şehirden gelenler var.

Anladım çok teşekkür ederim burada da direk ivf adı altında geniş bir bölüm var ama anlamadım herkes farklı konuşuyor doktordan çok hemşireleriyle iletişime geçebiliyoruz onların verdiği bilgilerede tam anlamıyla güvenemiyorum doktorla iki dakka konuşabilsem net öğreneceğim ama fırsat yok

Raporsuz dedikleri örneğin benim gibi şartları sağlamıyorsan. Kimlikte 40 yaşındayım. Bu nedenle raporsuz işlem yaptırmak zorundayım. Veya devlette 3 kere denediniz olmadı. 4. İçin artık raporsuz devam ediliyor diye biliyorum.

Anladım öyle karışık işler ki SGK tüp bebek desteklememek adına bir çok madde eklemiş

Merhaba bende bugün gittim hastaneye kan tahlili istediler hsg için sıra al dediler ama bayrama denk geldiği için maalesef sıra vermediler diğer adet olduğum tarihte gelecekmisim

Merhaba bende bugün gittim hastaneye kan tahlili istediler hsg için sıra al dediler ama bayrama denk geldiği için maalesef sıra vermediler diğer adet olduğum tarihte gelecekmisim
Adetliyken gidiyorsunuz adetin bitimine göre hsg randevusu veriyor. Şuan adet misiniz bayrama daha bir buçuk hafta var sonuçta rahim filmi çekilcek niye bayramdan sonraya attı ki

Merhaba arkadaşlar. Ağustosta evliliğimin 4.yılı olacak iki yıldır çocuk sahibi olamadık tüp bebeğe karar verdik benim merak ettiğim şehir dışından geleceğim ve çok vakit kaybetmek istemiyorum burdan doktorlardan rapor almamız direkt tüp bebek tedavisine başlanması için yeterli mi bir de rahim filmini yeni çektirdim hormonlarıma yeni bakıldı son üç ayın sonuçlarıyla gelsem tekrar isterler mi? İlk olarak adetin ikinci günü mü gidelim nasıl yapalım tecrübelerinizi adım adım yazar mısınız

Adetin 2. Günü gidin kadın doğum ivf bölümü 1. Katta girince danışmaya söyleyin sizi doktorla ön görüşmeye alıyor. Tekrar isteyebilir tahlilleri veya rapor sadece bizim hastanede geçerli diyebilir

Adetliyken gidiyorsunuz adetin bitimine göre hsg randevusu veriyor. Şuan adet misiniz bayrama daha bir buçuk hafta var sonuçta rahim filmi çekilcek niye bayramdan sonraya attı ki
Dün aletimin 4. Günüydü hsg 15. Günü çekiliyormuş benimkide 5 hazirana geliyo o yüzden diğer adet günü dediler benden önceki bi kadının 3. Adet günüydü ona 4 hazirana verdiler bende ona verdiniz dedim sizinki denk gelmiyo falan dedi ısrar ettim biraz ama enfeksiyon kadarsınız o yüzden 15. Güne veriyoruz dedi pek ikna olmadım ama yapacak biseyde olmadığı için tamam dedim.

Size bisey daha sormak istiyorum sperm testi için ramazan hoca kağıt verdi ürolojiden randevu alıp kağıtları tüm sartlarida tamamlasak o gün sperm testi verebilir miyiz bide adetin 21. Günü gitmemize gerek var mı ben 2 sene önce Zübeyde hanıma gittiğimde 21. Günü kan vermişlerdi burda demediler

Ramazan hoca aynı kağıdı bize de verdi 3-5 gün ilişkiye girmeden sperm testi verilmesi gerektiği yazıyor. Direk ürolojiden randevu alıp eşiniz sperm testi verebilir. Hsg ben çektirdim 15. Gün falan değil direk adet bitimine çektiler. Adetin 21. Günü ne için kan vereceksiniz. Ben hormon testi için verdim adetin 2. Günü istediler. Hep 2.günü çağırıyorlar

Bir bildikleri vardır canım yoksa seni de alırlardı diye düşünüyorum

21. Günü progesteron a bakıyorlar diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyorum olabilirim bu arada cevabin için teşekkür ederim. Hsg için de neden öyle yaptılar anlamadim belki bayram geliyo diye çok yoğunluk olmasın istemişlerdir sen hangi asamadasin hepimize dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar aliriz

Belki Randevu
İnşallah canım benim de hsg çekildi dahiliyeye yönlendirildim. Bir sonraki adetimde dahiliye sonuçlarımla anestezi raporumu götürüp heyete çıkacağım

Canım bende etlik şehir hastanesine gidiyorum. Amh 0.04 fsh 24 Bir oğlum var tüp bebek yaparlar mı acaba. İlk başta çatlatma iğnesi mi olunuyor. Hiç bilmiyorum bu durumu. Kasım ayında ayni durumu yaşadım, doğal yolla hamile kaldım doktorlar da çok şaşırdı. 2bucuk aylıkken bebeğimin kalbi durdu. Adet oluyorum hala. Bana da adet olunca inferliteye git dedi doktorum. Menepoz polikliniğine gitmiştim. Acaba yumurtlama testi mi alsam ki bu ay için. Belki olur. Eşim cocuk istemuyordu son şans olunca tamam dedi. İnşallah doğal yolla olur. Tüp bebeğe kalırsa gıcıklık yapabilir eşim. Bi de canım acaba doğumdan sonra duzelir mi degerler, eeken menepozdan da korkuyorum. Kemik erimesi kalp sorunlari olur diye yaziyor nette

Bence hormon testleriniz yakın tarihse ivf bölümünden randevu alın. Değilse çocuk istemi olan polikinliğinden randevu alın. Gerisini onlar yönlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…