Tahlil için bekliyorum. İyi ki Etlik Şehir i tercih etmişim diyorum. Doktorlar hemşireler hele embriyologlar hepsi bal gibi. Bu 17 bin sadece hastane kısmı için ilaçlar ayrıca oluyor. İlaç planı kişiye özel olduğu için bir şey diyemiyorum. Ben İnci Hoca ile devam ettim ama Etlik her 3 ayda bir doktor değişikliği yapıyor bölümler arası diye biliyorum.Çok geçmiş olsun son durumunuz nedir acaba doktorunuz kimdi ya da tavsiye verebilir misinisiz. Bir de İlaç için miydi bu katkı payı yoksa tüp bebek ameliyatı için mi yoksa her ikisi için toplamı mı.
Benim taze transferdi ama başka hastaya bilgi verilirken duydum burada da alınıyorMerhaba taze transfer miydi? Dondurma ve transfer için ek ücret ödediniz mi
Ben de bursada yaptırıyorum şartlar yeni değişti denilerek transferde tekrar ücret alındı onun için soruyorum
Bana evrakları hazırladıktan sonra dosyamı kontrol ettirmemi söylediler. Örneğin anestezi onayınız gibi tüm detayları halletmiş olun. 2. Günü her detay hazır olmuş olsun ki ilaçlara başlanabilsin. Reglin 2. Günü sabah kan alıp ultrason kontrolü yapıyorlar. Öğleden sonra da kan veriyorsunuz. Sekizde başlanıyor işlemlere ve sekize on kala sıra oluyor tavsiyem 10 dakika önce orada olun ki sıranız önce olsun kan sonuçların çıkması 13:00 te olan kurula yetişsin. Sizinle birlikte folikül takibi yapılan hastalara da bakılıyor ve onlara öncelik tanınıyor.Merhaba bende etlik şehirde tüp bebek tedavisine başlayacağım gerekli tahlilleri , ekg ve akciger grafisini çektirdim şimdi ise reglin ikinci günü evraklarımı toplayıp heyet karşısına çıkacakmışım .
Taze transfer derken yumurta ve embriyo dondurulmadan mı oluyor acabaBenim taze transferdi ama başka hastaya bilgi verilirken duydum burada da alınıyor
Sorun olmaz bende 3. Gün başladım tedaviye 2 ya da 3. Gün oluyor evraklarınız tam olsun gittiğiniz günValla benimde bilgim yok rastgele gidiyorum interfiliteden Caner hocaya yönlendirmişlerdi ama anladığım kadarıyla her gittiğinizde başkası bakıyormuş ,sizden bişey rica edebilir miyim adetin 2.günü çağırdılar ama o günün 19 mayısa gelme ihtimali var 20 mayısta gitsem sorun olur mu diye soracağım ama telefonları açmıyorlar benim için sorar mısınız
Taze transfer derken yumurta ve embriyo dondurulmadan
Yumurtalar ilaçlarla belirli bir boyuta gelince toplanıyor aynı gün eşiniz de sperm veriyor. Sizin yumurtalarınız ve eşinizin spermi döllenerek takibe alınıyor. Gün gün ilerlemesi takip ediliyor. Embriyolar bazen 3. Gün bazen 5. Gün transfer ediliyor. Gerekli durumlarda da embriyo donduruluyor. Benim 14 yumurtam toplandı rahmim iyi durumdaydı 5. Gün 2 embriyo transfer edildi aynı gün başka bir hastanın yumurtaları donduruldu. Tedavi süreciniz size göre ilerliyorTaze transfer derken yumurta ve embriyo dondurulmadan mı oluyor acaba
Şimdi anladım canım o yüzden kimisi ben de yumurta toplanma işlemine ücret alındı diyorlar o yüzdenmiş. Ben de çift embriyo transferi istiyorum yaparlar mı acabaYumurtalar ilaçlarla belirli bir boyuta gelince toplanıyor aynı gün eşiniz de sperm veriyor. Sizin yumurtalarınız ve eşinizin spermi döllenerek takibe alınıyor. Gün gün ilerlemesi takip ediliyor. Embriyolar bazen 3. Gün bazen 5. Gün transfer ediliyor. Gerekli durumlarda da embriyo donduruluyor. Benim 14 yumurtam toplandı rahmim iyi durumdaydı 5. Gün 2 embriyo transfer edildi aynı gün başka bir hastanın yumurtaları donduruldu. Tedavi süreciniz size göre ilerliyor
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Ben o günün şartlarıyla başladığımdan almamaları gerektiğini düşünmüştüm.Benim taze transferdi ama başka hastaya bilgi verilirken duydum burada da alınıyor
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Ben o günün şartlarıyla başladığımdan almamaları gerektiğini düşünmüştüm.
Süreciniz hayırlı sonuçlansın
Şimdi anladım canım o yüzden kimisi ben de yumurta toplanma işlemine ücret alındı diyorlar o yüzdenmiş. Ben de çift embriyo transferi istiyorum yaparlar mı acab35
35 yaş üstüne çift embriyo transfer hakkı varŞimdi anladım canım o yüzden kimisi ben de yumurta toplanma işlemine ücret alındı diyorlar o yüzdenmiş. Ben de çift embriyo transferi istiyorum yaparlar mı acaba
anladım yani işlemlere bu regl döneminde gittiğimde başlamazlar mı sizce çünkü benim sadece anestezi kaldı ve bütün sonuclarımın toparlanıp ona göre kurula yetişecek sanırımBana evrakları hazırladıktan sonra dosyamı kontrol ettirmemi söylediler. Örneğin anestezi onayınız gibi tüm detayları halletmiş olun. 2. Günü her detay hazır olmuş olsun ki ilaçlara başlanabilsin. Reglin 2. Günü sabah kan alıp ultrason kontrolü yapıyorlar. Öğleden sonra da kan veriyorsunuz. Sekizde başlanıyor işlemlere ve sekize on kala sıra oluyor tavsiyem 10 dakika önce orada olun ki sıranız önce olsun kan sonuçların çıkması 13:00 te olan kurula yetişsin. Sizinle birlikte folikül takibi yapılan hastalara da bakılıyor ve onlara öncelik tanınıyor.
Ben kurula girdiğim gün anestezi belgesi eksik olan biri tedaviye baslayamamıştı o yüzden tamamlamanız garanti olur diye düşünüyorumanladım yani işlemlere bu regl döneminde gittiğimde başlamazlar mı sizce çünkü benim sadece anestezi kaldı ve bütün sonuclarımın toparlanıp ona göre kurula yetişecek sanırım
Onlar yönlendirmiyor mu peki yani söylemezlerse bizim aklımıza gelmez kiBen kurula girdiğim gün anestezi belgesi eksik olan biri tedaviye baslayamamıştı o yüzden tamamlamanız garanti olur diye düşünüyorum
Bana evraklarınızı kontrol ettirin gelip demişlerdi. Açıkçası korkunç bir yoğunluk içerisindeler bir de derdi çeken biliyor. Tam catlatma ignesinin uygulanacağı gün temin et diyorlar hiç bir eczanede yok iğneyi yapmazsan tüm aldığın ilaçlar tedavi boşa gidecek ama önceden kimse uyarmıyor zor bulunuyor demiyor o yüzden tedbirli olmak kendimize fayda oluyorOnlar yönlendirmiyor mu peki yani söylemezlerse bizim aklımıza gelmez ki
Canım çok faydalı bilgiler vermişsin. İğne reçetesiz alınmıyor sanırım önceden hazır bulunduramıyoruz galiba mecbur söylediklerinde eczane eczane dolaşacağız anlaşılanBana evraklarınızı kontrol ettirin gelip demişlerdi. Açıkçası korkunç bir yoğunluk içerisindeler bir de derdi çeken biliyor. Tam catlatma ignesinin uygulanacağı gün temin et diyorlar hiç bir eczanede yok iğneyi yapmazsan tüm aldığın ilaçlar tedavi boşa gidecek ama önceden kimse uyarmıyor zor bulunuyor demiyor o yüzden tedbirli olmak kendimize fayda oluyor
Canım çok geçmiş olsun . Bugün sulu ultrasonum vardı yine orda baskasına bilgi verirlerken duydum yumurta rezervi düşüklüğü veya sperm düşüklüğünde direk tüp bebeğe alıyoruz dedi. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor malesef. Etlik şehir bütün tetkikleri de yine kendi hastanesinden istiyor.Eğer ankaradaysan burayla görüşmeni tavsiye ederim. Aşılamayı şart olarak değil de tedavi yöntemi olarak sunmuş olabilirler canım eğer sende problem yoksa. Eşinden kaliteli spermi seçip aşılayacak. Tüp bebeğe çok uzak bir yöntem değil gibiBilgilendirme için çok teşekkür ederiz Genelde işlemler bittikten sonra kimse geriye bakmıyor( Tüp bebekte yeni bir güncelleme ile eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olmasına rağmen önce iki aşılama şart dedi şehir hastanesindeki doktor sizde bu bilgileri güncel olarak yazmışsınız inanın kafam karmakarışık şehir hastanesinden şehir hastanesine şartlar değişiyor olamaz böyle bir güncelleme yoksa neden doktorum öyle söyledi ve aşılama sürecine başladı. 5 milyonun altında sperm sayısı ile aşılama tutma ihtimali yüzde 1 . Neden boş yere umutlandırılıyoruz ((
Canım çok geçmiş olsun . Bugün sulu ultrasonum vardı yine orda baskasına bilgi verirlerken duydum yumurta rezervi düşüklüğü veya sperm düşüklüğünde direk tüp bebeğe alıyoruz dedi. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor malesef. Etlik şehir bütün tetkikleri de yine kendi hastanesinden istiyor.Eğer ankaradaysan burayla görüşmeni tavsiye ederim. Aşılamayı şart olarak değil de tedavi yöntemi olarak sunmuş olabilirler canım eğer sende problem yoksa. Eşinden kaliteli spermi seçip aşılayacak. Tüp bebeğe çok uzak bir yöntem değil gibi
Çok teşekkür ederim bende sorun yok hsg , sulu usg her şey yapıldı eşimin sayısı çok düşük biz SGK karşılayacak düşüncesiyle tüp bebek istiyoruz artık ama doktorun söylediği şu ; “ tamemen sperm sayısı sıfır olmadan sgk karşılamıyor” dedi önce 2 aşılama ardından 3 yıl tamamlama sonra SGK ödüyor dedi
Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz Genelde işlemler bittikten sonra kimse geriye bakmıyor( Tüp bebekte yeni bir güncelleme ile eşimin sperm sayısı 5 milyonun altında olmasına rağmen önce iki aşılama şart dedi şehir hastanesindeki doktor sizde bu bilgileri güncel olarak yazmışsınız inanın kafam karmakarışık şehir hastanesinden şehir hastanesine şartlar değişiyor olamaz böyle bir güncelleme yoksa neden doktorum öyle söyledi ve aşılama sürecine başladı. 5 milyonun altında sperm sayısı ile aşılama tutma ihtimali yüzde 1 . Neden boş yere umutlandırılıyoruz ((
Hatta açıkça dediki 2 aşılama prosedür gereği yapılıyor Yani tutmayacağından kendi emin direk prosedür gereği aşılamalar yapılacak sonra 3 yıl dolacak sonra SGK tüp bebek karşılıyorCanım çok geçmiş olsun . Bugün sulu ultrasonum vardı yine orda baskasına bilgi verirlerken duydum yumurta rezervi düşüklüğü veya sperm düşüklüğünde direk tüp bebeğe alıyoruz dedi. Sanırım hastaneden hastaneye değişiyor malesef. Etlik şehir bütün tetkikleri de yine kendi hastanesinden istiyor.Eğer ankaradaysan burayla görüşmeni tavsiye ederim. Aşılamayı şart olarak değil de tedavi yöntemi olarak sunmuş olabilirler canım eğer sende problem yoksa. Eşinden kaliteli spermi seçip aşılayacak. Tüp bebeğe çok uzak bir yöntem değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?