bana maaşımı nereye harcadığımı sormak için hesaplamış canım :)
Hayretlerden hayetlere düşüyorum şu anda. Peki bu hakkı kendisinde nasıl görüyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana maaşımı nereye harcadığımı sormak için hesaplamış canım :)
Hayretlerden hayetlere düşüyorum şu anda. Peki bu hakkı kendisinde nasıl görüyor?
Başlığı okuyunca gerçekten mazlumun ahı çıkar aheste aheste dicektim ama hiçde öyle değilmiş.Eşimle altınlarımız ortak yani bana mehir olarak verilenler ,düğünde takılanlar ,birikimlerimiz falan ama hiçbir zaman benim altınlarımda demedim.Eğer lazımsa tabiki onundur.eğer size verilen mehiri istiyorsa tabi yanlış.
Bana uslubunuzda hiç hoş gelmedi Allah kimsenin huzuruna bozmasın ama erkende sevinmeyin,büyük konuşmayın ne olur ne olmaz.
Ayrıca adam kardeşine istediğini alır takar düğününe gidememiş ama hediyesini alıp mutlaka evine gitmesi gerekir abi sonuçtu.
Kardeşine ne istiyorsa alsın değil işte
Ne demek yani altınları bozdurup 3 bin liralık bilezik almak
Üstelik birde borç varken...
Ayağımı yorganıma göre uzatırım
Söz konusu benim kardeşim bile olsa yapmam!
Kardeşimin Beni anlayacağından eminim
Ama malesef aynı şey erkek tarafı için geçerli olmuyor![]()
Ben soruyu size değil konu sahibine sordum.
Ayrıca borçtanda haberim yok.Eğer hanımın kendine ait altınlarıysa tabi alması hoş olmaz ama beraberse danışıp alabilirler.
evet çok doğru etme bulma dünyası son konumu hatırlayanlar vardır görümcem evleniyordu ve eşim benim altınımı bozdurup görümceme 3000liralık bilezik takmak istiyordu amaaaaaa vermedim kızlar eşimle yeri geldi kavga ettim yeri geldi küstüm kendimi yedim bitirdim ama altınlarımı bana hakaret eden bana kötülük eden insanlara yar etmedim çok şükür :) hatta ve hatta düğüne gelemeyeceğimi tlf. açıp kaynanam olacak nankör insana bildirdim gelemicem kusura bakma dedikten sonra benim düğünüme laf eden kadına bikaç çift söz edip tlf.nu kapattım ohhhh :)) içim soğdu :)) şimdi eşim bana tek laf edemiyor ama tabi bu nekadar sürer bilemiyorum :))) mutluyum kızlar paylaşmak istedim sizi seviyorum :))
[sıze=3]
bende senın gibi cadıları seviyorum
Bunlara bir kere yüz verdin mi , bittiğinin resmidir.[/sıze]
kızlar konuyu tam net anlatmadığım için yanlış anlaşılmalara neden olmuşum mihir olan yani dinen bana ait olan altınımı istiyor bankaya kendi hesabına zaten koymuştu ordan alıp bozdurup kardeşine takacakmış kendine yakışan buymuş halbuki biz 1 yıl oldu evleneli ve düğün kredisi ödüyoruz tek kuruş katkıları olmadı evliliğime ama keşke huzurumuda kaçırmasalrdı hakaretler ayırmaya çalışmalar neyse anlatıp can sıkmayım( kısacası bana olan altınımı istedi bende geri çevirdim haklıydım eğer değecek insan olsaydılar canımı bile verirdim ama böyle insanlara kusura bakamsınlar tırnağımı bile kesip vermem VERMEDİMDE :)
kızlar konuyu tam net anlatmadığım için yanlış anlaşılmalara neden olmuşum mihir olan yani dinen bana ait olan altınımı istiyor bankaya kendi hesabına zaten koymuştu ordan alıp bozdurup kardeşine takacakmış kendine yakışan buymuş halbuki biz 1 yıl oldu evleneli ve düğün kredisi ödüyoruz tek kuruş katkıları olmadı evliliğime ama keşke huzurumuda kaçırmasalrdı hakaretler ayırmaya çalışmalar neyse anlatıp can sıkmayım( kısacası bana olan altınımı istedi bende geri çevirdim haklıydım eğer değecek insan olsaydılar canımı bile verirdim ama böyle insanlara kusura bakamsınlar tırnağımı bile kesip vermem VERMEDİMDE :)
cadı değildim aslında canım hakkımı bile savunan biri değildim ama eşimin bana vurması ailesinin bana karşı tutumu sonrasında eşimi severek evlenmeme rağmen değer görememem beni bu hale getirdi tırnaklarımı çıkardım bende :))
sırf eşime altınımı vermediğim için şeytan dahi dedi :)) şeytan olsaydım eğer çatır çatır evlenirken herşeyin en güzeli aldırır borcuda kaynım gibi kaynanamın başına yıkardım ama ben şeytanın yanından geçmediğim için bunlar geldi başıma kızlar desteğiniz için t.ederim eşim beni nezaman melek olarak görmeye başlayacak dersiniz :)??????
insanlar böyle işte.
eşine desen ki; kardeşimin düğünü var, altınlarımı satıp bilezik alcam .heralde o anda paralardı seni.
ama konu kendi aileleri, kendi istekleri olunca konu sen '' seytansın, kötüsün, ailemi istemiyorsun '' olur.
iyi yapmışsın. bütçesi varsa yapsın. senini altınlarına güvenip yapmamalı.evet çok doğru etme bulma dünyası son konumu hatırlayanlar vardır görümcem evleniyordu ve eşim benim altınımı bozdurup görümceme 3000liralık bilezik takmak istiyordu amaaaaaa vermedim kızlar eşimle yeri geldi kavga ettim yeri geldi küstüm kendimi yedim bitirdim ama altınlarımı bana hakaret eden bana kötülük eden insanlara yar etmedim çok şükür :) hatta ve hatta düğüne gelemeyeceğimi tlf. açıp kaynanam olacak nankör insana bildirdim gelemicem kusura bakma dedikten sonra benim düğünüme laf eden kadına bikaç çift söz edip tlf.nu kapattım ohhhh :)) içim soğdu :)) şimdi eşim bana tek laf edemiyor ama tabi bu nekadar sürer bilemiyorum :))) mutluyum kızlar paylaşmak istedim sizi seviyorum :))
canım eşimde gidemedi çünkü izin alamadı iş yerinden :) gidemediği için bana git diyordu altını benimle yollayacaktı eğer altınıma el koysaydı para olarak havale yapacaktı ama şükür hiçbiri olmadı :)) altınlar bende keyfim yerinde gerisini o düşünsün :))