Etme bulma dünyası :)

aynen öyle canım konuyu çok güzel özetlemişsin bikez kardeşime 100 tl para yollamıştım üniversitede okuyor ( bana evlenirken çalışıp kazandığı 2000 tl yi vermişti kardeşim buarada ) 100 tl bu eşimin gözünde acaip büyüdü şimdi durmadan söyler 100 tl yolladın diye ama eşimin eline gelip verdiği kardeşimin 2000 tl yok ortada sen olsaydın böyle bir erkeğin ailesine yardım edermiydin düğünde canım :((

kimse etmezdi.
elinde varsa yapsın, senın altınlarına göz dikmesin eşin.senin altınlarına mı güveniyorlar??böyle insanlardan nefret edıyorum yaa...varsa yap, yoksa göz dikme.

eşin kendini paralasa da verme.nasıl olsa bir müddet sonra vaz geçer istemekten.
hele kı gıcık oluyorsan kardeşine, kudurursun sinirden sinir sistemin alt üst olur.

kimse etmezdi.
elinde varsa yapsın, senın altınlarına göz dikmesin eşin.senin altınlarına mı güveniyorlar??böyle insanlardan nefret edıyorum yaa...varsa yap, yoksa göz dikme.

eşin kendini paralasa da verme.nasıl olsa bir müddet sonra vaz geçer istemekten.
hele kı gıcık oluyorsan kardeşine, kudurursun sinirden sinir sistemin alt üst olur.

:)) eşime önceleri çok koydu ama yeni yeni unutuyor gibi sanırım sancısının sıcağı geçiyor :))

tebrikler canım harikasın :))
herşey gönlünce olmuş ne güzel.. zaten eşinin istediği çok saçma sapan bişeydi.. şimdiden hak vermeye başladı sana zamanla %100 haklı olduğunu görecek..
ahhh şu kararlılığınızdan biraz da bana verin kızlar yaaa.. :)

Altınını vermemen iyi olmuş. Makul bir takı takılabilirdi ama beklenti çok yüksekti onlarda.
Yİne de, eşinin de senin de düğüne gidememenize üzüldüm görümcen adına. En mutlu gününde abisi yanında olamayacak. Kötü olmuş bu

:46::46::46::46::46: kararlı olmanı tebrik ediyorum eşinde artık bu kararlığını görünce ayağını ona göre uzatr:ssz:

ama keşke gitseydin düğüne yanlış hatırlmaıyorsam kredi çekmekten bahsediyordu...
ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor :52::52::52::52: hesabı
ne yaptı ne taktı bir baksaydın keşke sonra birde şok geçirme :ssz:

altınını iyi ki vermemişsin canım.eşinin karısının bileziğini satıp kız kardeşine takı almak istemesi çok saçma:23:kocan durumuna göre bütçesine göre bir takı taksın 3000 liralık takı şart değil ki.erkek milleti işte hiç akıl yok:19:

evet erken sevinmişim kimsenin bulduğu falan yok eşim akşam yemeğinde çıldırdı görümcemin düğününe gidememek çok koymuş bağırdı çağırdı seni boşayacağım diyerek gitti kafayı yicem napacam ben :(

evet erken sevinmişim kimsenin bulduğu falan yok eşim akşam yemeğinde çıldırdı görümcemin düğününe gidememek çok koymuş bağırdı çağırdı seni boşayacağım diyerek gitti kafayı yicem napacam ben :(

iyi de gidememek senin değil onun sorunu
senin altnlarını bozdurup kardeşine takıcak sana alcakmıydı peki sonra?

manyak bu erkekler ya
boşayacakmış hemde ne için kendi altınlarını vermedin diye bunlar nasıl düşünceler yaaa

öncesini bilmiyorum ama bu erkekleri anlamak zor...

iyi de gidememek senin değil onun sorunu
senin altnlarını bozdurup kardeşine takıcak sana alcakmıydı peki sonra?

manyak bu erkekler ya
boşayacakmış hemde ne için kendi altınlarını vermedin diye bunlar nasıl düşünceler yaaa

öncesini bilmiyorum ama bu erkekleri anlamak zor...

hayır alacağını falan söylemedi benden alıp ona takacaktı ama şimdi yüzünü gösterdi sırf kendi isteklerini kabullandirmek için bana bunu yapıyor ne yapsam kafayı yicem

canım kafayı falan yemene gerek yok. boşayacakmış zor boşar.
öle altınları vermedin para vermedin boşayacam seni ile olmuyor.

boşanacak madem gelmesin eve sürünsün ailesinin yanında biraz. sonra kıymetini bilir belki.
sen tavrını koru. ben olsam önüne yemek de koymam ütüsünüde yapmam. değerini bilmeyen kardeşinin düğününe gidemedi diye boşayacaksa kapı orda derim. çok kızdım akşam akşam.

iyi de eşini sen mi düğüne göndermedin.neye kime bu tafrası:19:daha öncede yazmıştım yine yazacam cidden bu erkeklerde akıl yok:23:sen hiç canını sıkma bu sebepten seni boşayamaz ama işin bu raddeye gelmesi hoş değil:50:
biraz kendi haline bırak kocanı hiç birşey söyleme siniri geçince mantıklı düşünmeye başlar umarım:31:

1 gece eve gelmedi ve boşanalım sen benim ailemle yapamıyorsun haklısında bende bu aile olduktan sonra ben huzur bulamam dedi :( bende öyle haklısın boşanalım dedim ve mesaj atmadım kızlar defalarca boşayacam seni diye mesaj attı sonrasında mı ertesi gün kapıma dayanıp özür diledi kabul etmedim :(( boşanalım ben dayanamicam artık dedim hep mi hayatım böyle geçecek dedim bıktım artık ben sana seçenek sunuyorum ama sen hep dengesiz davranıyosun bacın için yuvanı yıkmaya kalkıyorsun dedim sor bakalım o senin için boşanırmıymış dedim ( görümcem eşimi pek sevmez buarada kızlar eşim biraz oteriterdir çünkü ) sonra özürler diledi hediyeler aldı bana ama nedense içimden bişeyler koptu sanki :(( şimdi görümcemle biz çok ciddi kavag etmiştik enson ve ben kesinlikle evime giremiceksin demiştim görümceme yarın birgünde bizim eve tatile getirecem diye kavga ederse hiç şaşmicam bu evlilik nasıl yürür bu durumda :((

1 gece eve gelmedi ve boşanalım sen benim ailemle yapamıyorsun haklısında bende bu aile olduktan sonra ben huzur bulamam dedi :( bende öyle haklısın boşanalım dedim ve mesaj atmadım kızlar defalarca boşayacam seni diye mesaj attı sonrasında mı ertesi gün kapıma dayanıp özür diledi kabul etmedim :(( boşanalım ben dayanamicam artık dedim hep mi hayatım böyle geçecek dedim bıktım artık ben sana seçenek sunuyorum ama sen hep dengesiz davranıyosun bacın için yuvanı yıkmaya kalkıyorsun dedim sor bakalım o senin için boşanırmıymış dedim ( görümcem eşimi pek sevmez buarada kızlar eşim biraz oteriterdir çünkü ) sonra özürler diledi hediyeler aldı bana ama nedense içimden bişeyler koptu sanki :(( şimdi görümcemle biz çok ciddi kavag etmiştik enson ve ben kesinlikle evime giremiceksin demiştim görümceme yarın birgünde bizim eve tatile getirecem diye kavga ederse hiç şaşmicam bu evlilik nasıl yürür bu durumda :((

bunu biraz sürtsün. ben bu olanları yazıp üstüne bir de ailesi yüzünden kavga çıkarmayacağına ve kavga edip boşayacağım derse geri dönüşü olmayacağına dair güzel bir yazı yazıp altına imzasını attırırdım. hazır burnu sürtülmüşken kabul edip imzalar. bi daha tartışırsanız gözüne sokarsın.

bunu biraz sürtsün. ben bu olanları yazıp üstüne bir de ailesi yüzünden kavga çıkarmayacağına ve kavga edip boşayacağım derse geri dönüşü olmayacağına dair güzel bir yazı yazıp altına imzasını attırırdım. hazır burnu sürtülmüşken kabul edip imzalar. bi daha tartışırsanız gözüne sokarsın.

nakadar mantıklı yazmışsın canıım benim haklısın aslında :) ama bu dengesiz imzayı atar aynı haltı yine işler ne yapacağı hiç belli olmuyor ki :((

Canım bak üzüldüm şimdi
demekki fırtına öncesi sessizlikmiş
Erkeklere güven olmaz dengesiz yaratıklar işte
Eşin iplerin kendi elinde olduğunu göstermek için mi BÖYLE yapıyor
Birazda otoritermiş ya senin gözünümü korkutuyor acaba boşanalım diye
Güya yola getirmek için seni:37:
Senin yapacağın şey sabretmek şuan
Sadece bunu yapacaksın şuan ve bekleyeceksin
kendini beklemeye al olaylara tepki gösterme
Hırslanma ne görümcene nede eşine
Görümcende evine gelirse gelsin ölüm yok ya ucunda
Şuan beklemeye al kendini
Baktın adam olmuyo hala aynı devam ediyo işte o zaman düşünürsün boşanmayı
Ama şunuda bilki kimsenin evliliği 4/4'lük değil pürüzsüz değil

aynı haltı işleyeceğinin sinyalini her verdiğinde okut. aklı başına gene gelmiyorsa eve alma bikaç gün. sakın evi bırakıp giden sen olma. eve almazsan senin güçlü olduğunu düşünecektir. gerçi belli olmuyor her erkek farklı.

Back
X