Etme bulma dünyası :)

evet aynen öyle beni sindirmeye çalıştı ama ben tabiri caizse dırdır ederek sindirdim durmaksızın konuştun resmen sinirim tavan yaptı bende ağzıma ne gelirse saydım ne mi oldu sonunda benim ufak tefek hatalarımı yüzüme vurmaya başladı :) hep böyle yapar kendi hatalarını görmez benim hatamı yüzüme vurur işin içinden sıyrılır :) am bukez beni susturamadı bende boşanmayı göze aldım git mahkemeye davayı aç dedim oturdu kaldı :D görümcemlede ipleri koparmam lazım arayıp benim evime falan gelemezsin mi desem düşüncelerdeyim herşeyi göze aldım sanırım artık bu son olaydan sonra !

görümcenle sıkıntın ne bilmiyorum ama arayıp evime gelme deme canım :50:evlilik idare etmektir.emin ol ki kimse eşinin sülalesine bayılmıyor hepimizin eşlerimizin ailesinde sevmediğimiz kişiler vardır ama eş hatrına bazı şeyleri görmezden duymazdan geliyoruz yoksa evlilik çıkmaza girebilir canım.görümcenle sorunun ne boyutta bilmiyorum ama bu söylediğin yapacağın en son şey olmalı.istersen arana mesafe koy az gt gel evine geldiğinde fazla muhabbet etme uzak dur ama gelme deme diyorum.kocana karşı da aynen böyle devam et ondan korktuğunu düşünmesin:31:

görümcenle sıkıntın ne bilmiyorum ama arayıp evime gelme deme canım :50:evlilik idare etmektir.emin ol ki kimse eşinin sülalesine bayılmıyor hepimizin eşlerimizin ailesinde sevmediğimiz kişiler vardır ama eş hatrına bazı şeyleri görmezden duymazdan geliyoruz yoksa evlilik çıkmaza girebilir canım.görümcenle sorunun ne boyutta bilmiyorum ama bu söylediğin yapacağın en son şey olmalı.istersen arana mesafe koy az gt gel evine geldiğinde fazla muhabbet etme uzak dur ama gelme deme diyorum.kocana karşı da aynen böyle devam et ondan korktuğunu düşünmesin:31:

canım t.ederim burda söylediklerin beni bir nebze kendime getirdi görümcemle canım çok büyük kavgalar ettik ben eşimle çıkarken başlamıştı sorunlarımız ama ben hep gözardı ediyordum misal kız benden 2 yaş küçük ama tam bir gerizekalı eşimin defterine abi onunla evlenme beni sev gibi şeyler yazacak kadar aptal sonrasında düğünümde yüzüme bakmaması evime geldiğinde ayakkabılarıyla evime dalması sonrasında orda burda bu kız abimle konuşarak sevişerek aldı demesi sonrasında abisinin tlf.nundan mesaj attığım için sen kimsin abimin tlf.nunu kullanıyosun demesi bu aptallıları böyle uzar gider kısaca canım şimdi nefret ediyorum kendisi evlendi kendiside severek evlendi ayrıca ama bizim eşimle severek evlenmemiz suç oldu hep hor görüldük ailede neyse şimdi olay bu boyuta geldi söylediğini yaptım buarada aramadım ama evime gelse kesin boğazına saldırırdım bu sefer eşimede göz dağı verdim boşuna dememişler dinsizin hakkından imansız gelir !

Back
X