benim sorunum iki sevdiğim taraf arasında kalmak aslında seçim yapmayı istememek ve iki tarafı da mutlu etmek. öncelikle konu hiç bi şekilde tarafımdan ayrımcılık yapmak amacı ile açılmamış olup sadece fikir alma amaçlıdır o sebeple kimsenin bana alınmasını kırılmasını ya da art niyetli davranmasını istemiyorum
soruna gelince; ben 2 haftadır görüştüğüm biri var ve bu kişi uzun zaman sonra ben de sevgi denen şeyi yeniden alevlendiren biri buraya kadar herşey güzel ancak sorun olan kısmı ben istanbulluyum o ise doğulu aslında benim için böle şeylerin hiç önemi yoktur ama ailem karşı önceki ilişkim de çok sevmeme rağmen bu sebeple bitmişti, belki 2 haftalık süreç bunları dert etmek için erken ama ileride sorun olur mu bilemiyorum, annem şuanda da negatif bakıyo olaya, acaba yol yaknken bağlanmadan bitirmeli miyim bu ilişkiyi yoksa ileride anlaşabilirsek ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum offf
ikna olurlar olmasına ama kırgın da olurlar diye düşünüyorum asıl ikilemde kaldığım nokta belki de bu onların gönüllerini kırmakla onlara mı haksızlık yapıyorum yoksa onların istedğini yaparak kendime mi haksızlık yaparımkaderde varsa sevinmek neye yarar üzülmek :)
aileni ikna edebilecekmisin ilerde ciddi birşey olunca bizden iyi tanırsın sonuçta
Ben izmirliyim. Köküm kökenim herşeyim izmirli. Dedelerimizde Yunanistan bulgaristandan göçmüşler. Eşim ise Muşlu. Onlarda Muşa kafkasyadan göçmüşler zamanında. Eşim 3 yaşında izmire gelmiş. EŞim diğer kardeşlerinden yüz kat farklı bakış açısı görüşü vs herşeyi. Ama yinede ailede öğrendiği şeyler var. Batıda yetişen insanlarla doğuda yetişen insanlar arasında çok fark var. Mesela doğuda erkek,baba çok yüce. Yani gelince ayağa kalkma yanında bacak bacak üstne atmama hizmet etme vs. Bizde böyle aşırı birşey yoktur. Herkes istediği gibi oturur kalkar. Bunlar ufak tefek örnekler..
Ama şöyle birşeyede inanıyorum. Doğulu erkek daha delikanlı mert oluyor.
Sizin ne beklediğinizle bağlantılı birşey. Ben böyle şeylerle karşılacağımı biliyordum hazırlıklıydım. Ben tamamen onlara uymadım. Onlarda bana uymadı. Ama beraberken onlarda bende dikkat ediyoruz. Mesela kayınvalidem benim yanımda kibar konuşmaya çalışıyor. Bende hareketlerime dikkat ediyorum. Çokta görüşmüyoruz zaten ama gidiyor işte öyle :))
ikna olurlar olmasına ama kırgın da olurlar diye düşünüyorum asıl ikilemde kaldığım nokta belki de bu onların gönüllerini kırmakla onlara mı haksızlık yapıyorum yoksa onların istedğini yaparak kendime mi haksızlık yaparım
o zaman daha cahildim mantığımla hareket edemiyodum fevriydim ve ünide daha 2. sınıftaydım o evliliğe giden yolu kısaltma peşindeydi okulun bitmesini beklemek istemedi karşılıklı restleşmelerle bitti yanı sıra eğitim farkı vardı zaman zaman aynı şeyleri konuşamadığımız oluyodu, geleceğe yönelik tutarlı fikirleri yoktu anı yaşamayı seviyodu bense garantici biriyim bilmediğim yola girmeyi istemem ve girdiysem de farkettiğim anda geri dönerimbişey dicem benim aklım eski sevgilinde kaldı.. şimdi madem onunla bu sebepten ayrıldıysan bide çok sevmeme rağmen demişsin. ee şimdi bu çocukta doğuluymuş iki haftadır tanıyorsun buna şans verebilecek gibiysen öbürü neden sevmene rağmen bu şansı haketmemişti :97::97:
buna takıldım şuan
ben bu yorumdan bişey anlamadığımı üzülerek belirtiyorumAilenizi anlamak istiyorum. Hem Düzceli olup hemde neden dogululari istemezler. Bu soruyla yargilandigizi düsünürseniz cevaplamayin.
Etnik grup olarak kendi insaninizi zaten ayirmissiniz ,onu da kendinizden
öle dert bir değil ki topik topik geziyorumkız mukayese seni diyet sayfaları dışındada mı görecektim
canım soruna gelince olmuyor tatlım ya doğulu bi insanla bizim hayatlarımız hayata bakış açımız değerlerimiz gerçekten çok farklı çok. yıllar once benimde kısa sureli bi arkadaşlığım olmuştu. sonra ayrıldık iyikide ayrılmışız okadar farkılardıki bizden. tabi ben o zamanlar daha 18 indeydim ilk aşkımdı bunu anlamazdım ama seneler geçince iyikide olmamış diyorum.
seçim senin ama bu iş uzadıkça ilerde yara alırsın gibi geliyor. çünkü dediğim gibi yurumuyor canım
o zaman daha cahildim mantığımla hareket edemiyodum fevriydim ve ünide daha 2. sınıftaydım o evliliğe giden yolu kısaltma peşindeydi okulun bitmesini beklemek istemedi karşılıklı restleşmelerle bitti yanı sıra eğitim farkı vardı zaman zaman aynı şeyleri konuşamadığımız oluyodu, geleceğe yönelik tutarlı fikirleri yoktu anı yaşamayı seviyodu bense garantici biriyim bilmediğim yola girmeyi istemem ve girdiysem de farkettiğim anda geri dönerim
Not:bu yorumda da eğitim farkı kelimesine takılınmasın içeriğinde küçümseme amacı güdülmemiştir
ayn şeyleri konuşabilidğim birilerinin varlığı beni mutlu ediyo:13: tşk ederim:)
Düşünceni sevdim canım mantıklı bir insansın .
Eğitim her şeyden , herkesten çok önemli hele ki sevgilisi istemiyor diye eğitimini bırakanları hiç anlamıyorum .
Kendini garantileyeceksin elinde altın bileziğin olacak . Mutlaka olmalı .
Ailemiz bizi onca sene bin ton emekle okutmuş bütün bu emekleri boşa mı çıkartalım sırf onlar istemiyor diye .
Tebrik ediyorum seni canım çok doğru yapmışsın ..
estğ. ne kusuru yine de ilginiz için tşkKusura bakmayin ben baska bir yerle karistirdim
benim sorunum iki sevdiğim taraf arasında kalmak aslında seçim yapmayı istememek ve iki tarafı da mutlu etmek. öncelikle konu hiç bi şekilde tarafımdan ayrımcılık yapmak amacı ile açılmamış olup sadece fikir alma amaçlıdır o sebeple kimsenin bana alınmasını kırılmasını ya da art niyetli davranmasını istemiyorum
soruna gelince; ben 2 haftadır görüştüğüm biri var ve bu kişi uzun zaman sonra ben de sevgi denen şeyi yeniden alevlendiren biri buraya kadar herşey güzel ancak sorun olan kısmı ben istanbulluyum o ise doğulu aslında benim için böle şeylerin hiç önemi yoktur ama ailem karşı önceki ilişkim de çok sevmeme rağmen bu sebeple bitmişti, belki 2 haftalık süreç bunları dert etmek için erken ama ileride sorun olur mu bilemiyorum, annem şuanda da negatif bakıyo olaya, acaba yol yaknken bağlanmadan bitirmeli miyim bu ilişkiyi yoksa ileride anlaşabilirsek ailemi ikna edebilir miyim bilmiyorum offf
öle dert bir değil ki topik topik geziyorum
tavsiyem dikkatli yorumla ırkçılıkla yaftalanabilirsinbu deneyiminle de yanımda olduğun için tşk:) herşeyin hayırlısı diyelim öyleyse
bana göre zaten değil ama maalesef başkalarının hele ki ailelerimizin fikirlerine müdahale edemiyoruz ben onları bakış açıları ile seviyorum öle kabul ediyorum aksi halde zaten ne ben gerçekten onların kızı ne de onlar gerçekten benim ailem olabilirlerdi. ailemin bakış açısınında yargılanmasını istemem onların da muhakkak bildiği bişeyler vardır ya da bilmediği tanımadığı kültüre sahip insanlardan koruma içgüdüsü:)bunu memlekete göre genelleme yapmamak lazım insan kötü olduktan sonra dogusu batısı fark etmıyor ki..insan gibi olsun sana ve ailene deger versin yeter etnik kimlik önemli olmamalı bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?