Etnik grup???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Irklarin kendine has özelikleri vardır. Saglikla ilgili bir durumsa yazacaklar elbet. Ya ne olacağıydı?
Gel bizim kürtlere bak,taş gibidir cocuklarimiz... Kışın ayazinda terlikle, incecik pijamalarla sokakta oyun oynarlar. Konuyla pek alakası yok ama yazayim dedim.
Amariganın oyunu değildir

sigarayı bırakma kararından ötürü tebrik ederim canımbende 5 ay önce bıraktım iradeyle arada krizler geliyor ama alışıyorsun hatta okulda sınıf arkadaşım sunu bi tut diye yanan sigarayı bana uzatmıştı garip olmuştum bi fırt çeksemmi acaba diye düşündüm sonra manyakmısın kızım dedim kendi kendime

teşekkür ederim canım ama bant varken sigara yokmuş

şu alttan alttan iğnelemeyi bir ben yapamıyorum, bana da öğretin yaw

office sana bir şey demedim ki???
ne yazmıştın

teşekkür ederim canım ama bant varken sigara yokmuş

office sana bir şey demedim ki???
ne yazmıştın

yok bana dedin demedim, ortamda sağlam bir elektrik var da kim kimi iğneliyor onu çözmeye çalışıyorum mini mini iğneler var hep

yok bana dedin demedim, ortamda sağlam bir elektrik var da kim kimi iğneliyor onu çözmeye çalışıyorum mini mini iğneler var hep

ben de iğneler saçtım biraz en son artık dayanamayıp ama kime saçtım bilmiyorum
yorumu yazanlara bakmadan daldım
bir de avatarlarından tanıyorum insanları o da değişti mi hoppalaaa

sigara içen biri değilim ama birine bıraktırdım

iş kafada bitiyor bence çünkü tek lafımla bıraktı! (üstelik günde 1buçuk paketi bitiriyordu kesin.yanında çakmak taşımazdı yani öyle söyliyim ve içtiği tek bir sigara vardı hiç otlanmazdı kimseden)

he tabi bıraktı ama çok zor oldu kudurdu resmen ama sonra fındık fıstık ceviz leblebi ile toparladı.şu anda kokusundan tiksinir hale geldi.hee birde sakızı önermiştim ama onu çiğnemeye yanaşmadı

yalnız şunu da açıkça itiraf etti(yani itiraf ettirdim) çok ama çok sinirlenince yakmak istiyormuş canı ama onu da hallettik beni arıyor sakinleştiriyorum

inşallah bırakırsınız yaaa bu arada bol bol patlıcan tüketmeniz lazımmış.öyle derler

konu sigara bırakmaya dönmüş,
erkek arkadasımın 1-2kez girisimi oldu,
birinde nikotin sakızıydı ki sakızı bırak sigara ic daha iyi dedim, cıla cılak sinirimi bozuyordu...
digerinde birden bire bırakma kararı aldı nedense
ve iradesine sasırıp kaldım,
ilk 1ay icmedi, sonrasında arkadasları uzattıgında da midesi bulandı...
o sırada yaz da gelmisti, yuzmeye basladı, saglıklı yasama falan... aboouw dedim, sevinmekle beraber kus yuvadan ucacak diye telas sarmadı da degil hani.
cunku iradi olarak onu hicbir seyin yenemeyecegine inanıyordu.
1bucuk yıl icmedi...
sonra bir nedenle gerildi, yaktı sigarayı.
yine de icmemeye devam ederken gerilmeleri sıklastı,
sigara ile daha kontrollu olabilecegine inandı ve simdi eskisi gibi gunde 1paket icmese de (hatta ogrencilik doneminde sınav haftalarında 2paket bile icerdi) 5-10dal iciyor...

Kiz bende gogsum icin ufledim onaaaaa....benide tanimismidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…