Senin konu ses getirmedi tühYok ogrenemedin mi hala
Bdv fix kaynana-gorumce-elti uzerinden doner
Ben de o konulardan biktim
Bu konu bile karışmış ya,hayret.
Okuyunca aklıma ilk gelen bazı hastalıklar belki belli ırklarda daha yoğundur diye belirtmişlerdir.
Seni kınıyorum just,nasıl anlamazsın bunu.
Caucasian yani beyaz ırkı tutmuş biri direk kafkas yazmış.
Her konuda bilmişlik yapanların, hele ki psikoloji okuyan birinin bunu bilmemesi ne garip...
Sen annem kafkas dedin mi yoksa üfürüğünden mi anladılar ben anlamadım
Emin olmak için Bende bi gideyim Ahıska Türkü yazarsa fişleniyoruz demektirya ahahahaha
canım ahahah
gülmekten karnım ağrıdı
etnik köken: kafkas yazmışlar
ben de nedir ki acep dedim böyle mi kayıtlı oluyoruz devlette kökenimize göre
şaşırdım babam türk olduğu için
meğer o beyaz ırklara verilen bir isimmiş :)
Emin olmak için Bende bi gideyim Ahıska Türkü yazarsa fişleniyoruz demektir
Merhaba bayanlar
Bugun sigara birakma polikliniginde solunum testine girdim sonucta soyle bir sey yaziyor:
Etnik grup: kafkas
Annem kafkas ama babam turk
Simdi bunu neden taktin diyeceksiniz ama rahatsiz oldum devlet kayitlarinda etnik gruplara gore mi ayriliyoruz yani ayip degil mi tc uyrukluyum ben
Yoksa ufleme cihaziyla mi anlasiliyor diyecegim ama yazarken bile guldum bu fikre
Bilgisi olan bir bilgilendirme yapabilir mi
O da bir şey mi.. Mesela doğum yapanların sadece etnik kimliğini değil inancını da yazıyorlar..
Yeni çıktı bu uygulama.. Herkesi bu şekilde fişliyorlar artık..!!
.
jusssssstttttttttt konu hakkında hiçbir bilgim yok ancak öpücüklere boğarım seniii
Üniversiteyle, okumakla falan bir alakası yok. Genel kültür diyelim. Amerikanlar da, Avrupalılar da Caucasian olarak geçer bu arada. Tıpta fazlasıyla konusunun geçtiğini sanıyorum.... Burda hala fişleme falan yazılıyor, ne garip. Bir de hala kafkas olarak algılayanlar varevet ilk dersimiz ırklara giriş 101di zaten üniversitede ondan çok ayıp bana
püh tükürün bakalım
Üniversiteyle, okumakla falan bir alakası yok. Genel kültür diyelim. Amerikanlar da, Avrupalılar da Caucasian olarak geçer bu arada. Tıpta fazlasıyla konusunun geçtiğini sanıyorum.... Burda hala fişleme falan yazılıyor, ne garip. Bir de hala kafkas olarak algılayanlar var
Solunum testlerinde etnik köken sonuçları etkiliyor mesela siyahi kökenlilerde normal olan sarışın kökenli bi insan için aşırı anormal bi sonuç oluyor. Aynı şey Türk ve Kafkas içinde geçerli. Aynı zamanda cinsiyetiniz boyunuzda yazar testteMerhaba bayanlar
Bugun sigara birakma polikliniginde solunum testine girdim sonucta soyle bir sey yaziyor:
Etnik grup: kafkas
Annem kafkas ama babam turk
Simdi bunu neden taktin diyeceksiniz ama rahatsiz oldum devlet kayitlarinda etnik gruplara gore mi ayriliyoruz yani ayip degil mi tc uyrukluyum ben
Yoksa ufleme cihaziyla mi anlasiliyor diyecegim ama yazarken bile guldum bu fikre
Bilgisi olan bir bilgilendirme yapabilir mi
halbusiii sen farelerle yaptığın bal deneyini soruyordun burda di miAynen mesela çamaşır asmayı falan soralım burda di mi
Üniversiteyle, okumakla falan bir alakası yok. Genel kültür diyelim. Amerikanlar da, Avrupalılar da Caucasian olarak geçer bu arada. Tıpta fazlasıyla konusunun geçtiğini sanıyorum.... Burda hala fişleme falan yazılıyor, ne garip. Bir de hala kafkas olarak algılayanlar var
Evet canım ben bilimsel takılıyorumhalbusiii sen farelerle yaptığın bal deneyini soruyordun burda di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?