canım artık tv de ne varsa bizde o var. hemen görüp beğendiğimiz şeyi sipariş ediyoruz. bi bakıyosun herkezin üzerinde aynı kıyafet herkezinevinde aynı eşya . eee , bihter gibi kadınlar aynı olur mu. onlar ne pahasına olursa olsun farklı olmak zorundalar.Ben de beğendim :) gerçekten doğru noktalara değinmiş.
Aklımın almadığı şeyse artık insanların moda tasarımı diye tabir ettikleri kıyafetlere tonlarca para ödeyip onlarla bir şey olduklarını sanmaları
Güzel paylaşım teşekkürler.
Böyle kadınlar nedeniyle erkeklerin de beğeni anlayışı değişti diye düşünüyorum.
Evde bihter gibi gezen kadın arıyorlar
Doğru bir nokta...
Böyle kadınları gördükçe kendimi yarış atı gibi zannediyorum...
Psikolojimi bozuyorlar!
Güzel paylaşım teşekkürler.
Böyle kadınlar nedeniyle erkeklerin de beğeni anlayışı değişti diye düşünüyorum.
Evde bihter gibi gezen kadın arıyorlar
aslında bir bakıma haklısın. yazarda demiş ya dizler damara işliyor diye, bizde insanların anlık durumlarını görüp kalan hayatını dizilerde gördüğümüz kadarıyla devam ettiriyo olabiliriz. şuda bir gerçekki (burda tamemen kendi namıma konuşuyorum) çalışan, çalışmak zorunda kalan hatta birde sevmediği işi yapan,biri olarak ben kıs-ka-nı-yor-rummm.Kadın güzelliği, iyi giyinmeyi, estetik olmayı sever. Bu bazı kadınlarda daha yoğundur. Her kadın vakti, bütçesi nispetinde illaki birşeyler yapıyordur. Günümüzde üniversite mezunlarının çoğu işsizken ve birçok çalışma ortamı profesyonellikten uzakken kadınların tamamının çalışma hayatına atılması zaten mümkün değil. Bu yazı bir erkek bakış açısını andırıyor. Kadın giyiniyor, süsleniyor geziyor vs vs. Gezsin tabiki ben destekliyorum şahsen. Kadın hem evde ev kadını gibi çalışacak, hem çocuklara bakıcılık yapacak, hem erkek gibi dışarda çalışacak öyle şey olmaz. Allah'ın fakir fukara Sudan ülkesinde bile kadının misafirler için dışardan yemek sipariş ettirip, çamaşırı dışarda yıkattırıp, ütülettirdiğini görünce dedim yani bir tek bizim ülkede var kadına bu kadar yüklenme. Şahsen gezsinler dolaşsınlar hiçtee yadırgamıyorum. Elbette onlarında bir yaşam amaçları gayeleri vardır. Herkes kendi yaşamından sorumlu.
muhakkak.Herkesin kendi hayatı,parası.Herkes istediği gibi yaşar,başkalarına zarar vermiyorsa şayet.
burda çok da olumsuz bir eleştiri olduğunu düşünmüyorum açıkçası. bir bakış açısı dillendirilmiş. topicte de işi tü-kak ya vardırmadığımız müddetçe sanırım bir zararı olmazBaska insanlari elestirmekten daha iyi islerimiz olmali.
Herkes istedigi gibi yasasin, isteyen evde otursun isteyen calissin.
Kimse kimseyi incitmedikten, zarar vermedikten sonra bize ne baskalarinin hayatindan.
Birinin kafasinda bir kadin modeli var onu topluma dayatmaya calisiyor.
Master yapmis ev hanimi olmak istiyordur belki, yemek yapmak istemiyordur,
kocasi disaridan ismarlamayi seviyordur belki bize ne?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?