etraf mı zorba dolu yoksa bana mı denk geliyor?

Savcılığa verildiniz iyi akşamlar deyin geçin 😅

aslında uzun bir süredir kimle tanışsam toksik ve zorba insana denk geliyorum kadın erkek farketmiyor.

instagram olayı dışında reel hayatımda böyle bahtsız maalesef. geçen işyerine kargom geldi ruj ve rimel almıştım karşımdaki masadaki çalışan kız herkesin duyacağı şekilde ruju gösterip bizim köyün eşeği seni bir öpse daha güzel olursun niye ruj alıyorsun ki gibi birsey söyledi. böyle espri böyle insan olur mu allah aşkına.

Terbiyesize bak, espri değil ki bu, bayagi hakaret yani. Sen misin o esek diyemediniz mi ?

Kaç kere ülkeme döndüm ama asla yapamadım artık dönmeme kararı aldım. Idealist davranıp ülkeme hizmet etmek istediğim her defasında pişman ettiler. Herkes üzgün, mutsuz ve hep kötü olaylardan bahsediyoruz. Çünkü hep kötü şeyler oluyor.

karşıma hep beni hayattan soğutan insanlar çıkıyor hem gerçek hayatta hem sosyal medya da. bir laf söylüyorum o lafın tersini söyleyip had bildirir gibi konuşuyorlar asagiliyorlar sırf bu yüzden insanlığımdan soğudum yardımsever bir insandım ama artık yardim yapmak istemiyorum. acaba ben mi şanssızım bir instagram yemek gönderirisinin altinda sebzelisi de güzel olur dedim diye adamın biri çıkıp et yemeye yemeye sebze beyin olmuşsun diyip hakaret etmeye başladı durduk yere oysa ki et yiyen bir insanım. millet ayrımcılık yapmak için fırsat kolluyor çok sıkıldım bu hayattan.
Amannn instagramda 90 lar sayfasında kadının teki ile bir dizinin en kötu karakteri yüzünden birbirimize girdik . Hiç birimiz normal degiliz sanalda rahatlıyoruz işte.

Ülkece psikolojimiz bozuk çünkü. Yolda yürürken, birine bir şey söylerken tedirgin oluyorum,korkuyorum. Şehirlerin suyuna sakinleştirici, antidepresan karıştırmak lazım ancak paklar bizi🙄

Şu eşekle alakalı sözleri söyleyen hadsize had bildirmediniz mi?
Seni eşek öptüğü için mi bu kadar güzelsin demediniz mi?

ben taşrada memurum. maalesef buradaki insanların çoğu böyle. istanbul hanımefendisi beyefendileri yok. şehri söylemek istemiyorum ama doğu falanda değil karadenizde bulunan şehirlerden biri. karşılık versen kötü olacaksın belki de gruplanıp mobbing yapacaklar.
Korku sizi zayıf gösterir. Ne demek toplanıp mobbing yapacaklar. E yapıyorlar ya zaten.

Back
X