Etrafımda sürekli hamile haberleri duymaktan sıkıldım artık.

belki bizimkisi bencillik ama inanın bende artık hamile haberi duymaktan çok sıkıldım.algıda seçicilikmidir nedir bilmem ama sürekli kulağıma hamile haberi ve ardından gelen o malum ''ee artık sıra sizde sizden de haber bekliyoruz ''cümleleri.inanın bir bebeğimin olmamasından daha çok etraftki baskı daha çok hırpalıyor beni.insanlar bilip bilmeden sürekli yaranızı kanatıyorlar.maalesefki bizim ülkemizd çocuk bir kadının en güçlü simgesi sayılıyor ve eğer çocuğunuz olmuyorsa bakışlar bile değişerek acınarak bakılıyorsunuz.belki hiç bebeğimiz olmayacak bunu kabullenebiliyorum sonuçta Allahtan gelen herşeye razıyım ama sürekli kanatılan yaramız olacak bu konu.Allahım hepimizn yardımcısı olsun

aynen canım aynı benim duygularımı anlatmışsın.. etraftakiler insanlar zaten strese sokuyo bizi...ALLAH hepimize hayırlı saglıklı evletlar versin.. böyle insanlarada bizi üzmek için fırsat vermesin inş......:emir_bebek:

etrafımdaki herkes pıt pıt hamile...benimle birlikte evlenen arkadaşlarım çocuklarıyla resimlerini face koyuyolar...kiminle konuşsam kesin hamile haberi alıyorum ve arkasından gelen sende yok mu soruları..

ailem ise ayrı boyutta..tel.ne zaman arasam bende hamileyim cümlesini duymak isyolar

bizde de aynı sorun var sanki herkes sözleşmiş gibi daha merhabadan sonra eee bebek niye yok nasip diyorsun anlamıyorlar olmuyor diyorsun bu seferde niye olmuyor yaşınız küçük değil ki hemen doktora gidin şunu yapın vs artık hamile haberi almaktan sıkıldım karşıma geçip ne kadar kolay hamile kaldığı anlatan kadınlardan nefret eder hala geldim ben 2. yapacam sizde icraat dahi yok demeler ya bende sorun var kimseyi kırmayım istiyorum ama herkes beni kırıyor.

buda bizim sınavımız hanımlar ama merak etmeyin.rabbimin vardır bi bildiği.demekki bizleri çok seviyor ve hayırlı zamanı bekliyor.yeterki umudunuzu yitirmeyin.gerçektende çok zor çok.bi çocuğu sevecek olsan bu sefer korkuyorsun bişey olsa sanki nazar değmiş gibi.gözüne sokar gibi bazı insanlar yaptıkları çocukla övünürler.ama o çocuğuda rabbim veriyo kimsenin elinde olan bişey değil.marifet insanlar üzmemek ve öyle kişilere destek olmak.
Ne diyelim.en kısa sürede hamile kalmamız dileğiyle....herşeyin hayırlısı

tabiki benimde etrafımda var.kadının olduğuı her yerde var bence.erkekler için ne güzel böyle sorunlar yok.neyse olsun inşallah bizim de olurda bebeklerimiz bizde mutlu haberleri etrafımıza söyleriz. o kadar istiyorum ki hamileyim deyip o süreci yaşamayı.bi de şöyleleri var.biz şu ay isstiyoruz olmazsa şu ay yapıcaz diyenler...Bi de tutuyosa tamam kafan bozuluyo tabi.Sabır arkadaşlar sabır.ben onlardan biri olmıcam kesinlikle

bende sureklı cevremdekılerın "hamılemısın" sorusunu sormalarından ve benımde bunlara " hayır deılım " dıye cevap vermekden bıktım usandım ,,,
cok merak edıom dogurunca ben bebe her gun bırı mı alıp bakacak sevmeye sadece bana mı getırcekler !!!!!!

bugün o kadar sıkıldım ki.konu tabi belli.ne kadar çevreme sevinsem de.eee ben ne olucam şimdi demekten kendimi alamıyorum.daha ne bahane uydurucam.daha ne kaldı diyecek bimiyorum.hani benim sıram.keşke artık kimse sormasa bana ne zaman çocuk diye ve buna benzer sorular.artık zamanla unuturum vazgeçerim...

Back
X