Etrafımda sürekli hamile haberleri duymaktan sıkıldım artık.

Encancım,yaptırdın mı daha önce bilmiyorum ama minik bir tavsiye...Dahiliye uzmanına gidip tiroid tahlillerinin yanında pıhtılaşma testlerini de ihmal etme...Çünkü bu değerlerin düşüklüğü yüksekliği de önemli hamilelik oluşması için...Çıkan sonuca göre dr.ilaç verir,pıhtılaşma sorunun varsa hamilelik süresince iğne kullanırsın ve Allah izin verirse inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

canım genetik tahlil yapıldı sorun yok dedi sasece kanda pıhtılaşma var ilk denememde hamile kaldım 8 haftalık düşük olunca araştırıldı evet hamileliğim boyunca iğne kullanıcam perşembe amaliyat oldum iki ay sonra tüp denicez hayırlısı artık

canım genetik tahlil yapıldı sorun yok dedi sasece kanda pıhtılaşma var ilk denememde hamile kaldım 8 haftalık düşük olunca araştırıldı evet hamileliğim boyunca iğne kullanıcam perşembe amaliyat oldum iki ay sonra tüp denicez hayırlısı artık

Hayırlısıyla tutsun bebeğin,sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah canım :34:

Canim benim yaa :((
Ben cevreden negatif bir tepki gormedim ama o insanlara sinir oldum simdi. Bana biri oyle bir densizlik yapsa emin ol ki soyledigine pisman ederim.
Benim en buyuk dusmanim benim aslinda. Kendi kendimi cok guzel dolduruyorum. Bu arada benim cevremde de herkes ya hamile ya da ogullari oluyor ki benim hayalimde de bir erkek cocugu var.
Saglikli, guzel yuzlu, guzel huylu, merhametli. Boyle bir cocuk hayal ediyorum :)

Sen doktora gititin mi canim? Sorununuz nedir?

Evet canım gittik doktora. Sorunumuz polikistikover:( Eşimde bir şey çıkmadı çok şükür. Tedaviye başladık. 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandıktan sonra kist oluştu. 1 ay onun yok olmasını bekledik. İlaç vermedi doktorum. ben de o ay soğan suyu içtim. yok oldu. sonraki ayda da klomen kullandım, 2 yumurtam oluştu. çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum. ama yine olmadı malesef. sonra da tekrar doktora gittiğimizde Glucophage850 verdi. sabah akşam sürekli 3 ay kullan dedi. 3 aya kadar hamilelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Bekliyorum şu an. biraz uzun oldu ama... yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bir gün de hamilelik haberimi paylaşırım sizlerle...

Evet canım gittik doktora. Sorunumuz polikistikover:( Eşimde bir şey çıkmadı çok şükür. Tedaviye başladık. 2 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandıktan sonra kist oluştu. 1 ay onun yok olmasını bekledik. İlaç vermedi doktorum. ben de o ay soğan suyu içtim. yok oldu. sonraki ayda da klomen kullandım, 2 yumurtam oluştu. çatlatma iğnesine gerek kalmadan kendiliğinden çatladığını söyledi doktorum. ama yine olmadı malesef. sonra da tekrar doktora gittiğimizde Glucophage850 verdi. sabah akşam sürekli 3 ay kullan dedi. 3 aya kadar hamilelik olmazsa rahim filmi çekeriz dedi. Bekliyorum şu an. biraz uzun oldu ama... yaşadıklarımı paylaşmak istedim. inşallah bir gün de hamilelik haberimi paylaşırım sizlerle...

canım benim arkadaşım polikistikover le hamile kaldı dr kalamassın demiş ama kaldı allah bilir rabbim çok büyük dua et sen vecek allah beb inanıyorum 2012 hamile kalıcaz bak görürsün sonrada burda güzel haberler vericez hamileliklerimizi konuşacağız inşallah

selam kızlar ben başlığı okudum tam beni yansıtıyor dedim ama konu değişmiş sanırım hamile haberi duymak beni o kadar rahatsız etmiyor ama bazı kötü niyetli fesat insanlar bunu sana karşı kullNIYOR YA o kadar üzülüyorum ki anlatamam size hemde yeni düşük yaptığınız daha ruh halinizin değişmediği dönemlerde beim nişanımdan beri hamile kalmaya çalışan elti nasıl yaptıysa hamile kalmış koşa koşa müjdeye geldiler o anki duygularımı anlatamam size hala nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum eminim beni çok gözlemliyor ve her üzüldüğümü görüşünde içinin yağları eriyordur sanırım:43::43:

selam kızlar ben başlığı okudum tam beni yansıtıyor dedim ama konu değişmiş sanırım hamile haberi duymak beni o kadar rahatsız etmiyor ama bazı kötü niyetli fesat insanlar bunu sana karşı kullNIYOR YA o kadar üzülüyorum ki anlatamam size hemde yeni düşük yaptığınız daha ruh halinizin değişmediği dönemlerde beim nişanımdan beri hamile kalmaya çalışan elti nasıl yaptıysa hamile kalmış koşa koşa müjdeye geldiler o anki duygularımı anlatamam size hala nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum eminim beni çok gözlemliyor ve her üzüldüğümü görüşünde içinin yağları eriyordur sanırım:43::43:

canım hiç takma kafana boşver dengesiz insan çokkkkk etrafta hiç umursamıyorum hamile haberi duyunca da sabır deyip tebrik ediyorum hayırlısı bizde vericez güzel haberi inşallah

O zaman bebek konulari acildigi zaman asla uzgun durmayin, duygularinizi kimseye belli etmeyin.

Insanlar zevk aliyor baskalarinin zaaflarindan.

Insallah bir an evvel hamile kalirsiniz.

Sonucta tedavine baslamissin, doktorun da gercekten iyiyse neden olmasin?

Insallah senin de haberini aliriz. Insallah hepimiz hamile kalip, saglikli bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz.

selamlar burda yazılan şeyler okadar tanıdık geldiki bana tam 11 yıldır yaşıyorum bu duyguyu artık topluma girmekten nefret eder bir haldeyim .hayat bazılarına gülerken bize gülmüyor malesef ama dayanmak ve yaşamak zorundayız .aslında hayat çocukdan ibaret değil ama bu baskılar yıpratmalar öyle bir hale getirdiki bizleri çocuksuz yaşanmaz gibi geliyor .keşke bizi bize bıraksalarda bizde yaşamayı başarsak .Allah hepimizin yardımcısı olsun cennet kokulu evlatlarımız olsun inşallah .sevgiler

belki bizimkisi bencillik ama inanın bende artık hamile haberi duymaktan çok sıkıldım.algıda seçicilikmidir nedir bilmem ama sürekli kulağıma hamile haberi ve ardından gelen o malum ''ee artık sıra sizde sizden de haber bekliyoruz ''cümleleri.inanın bir bebeğimin olmamasından daha çok etraftki baskı daha çok hırpalıyor beni.insanlar bilip bilmeden sürekli yaranızı kanatıyorlar.maalesefki bizim ülkemizd çocuk bir kadının en güçlü simgesi sayılıyor ve eğer çocuğunuz olmuyorsa bakışlar bile değişerek acınarak bakılıyorsunuz.belki hiç bebeğimiz olmayacak bunu kabullenebiliyorum sonuçta Allahtan gelen herşeye razıyım ama sürekli kanatılan yaramız olacak bu konu.Allahım hepimizn yardımcısı olsun

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
oğlun tez zamanda seni bulsun cnm:16:
sonucu hemen buraya yaz cnm ben merak ederım:18:

Canim valla yine testimi yaptiramadim. Adetin 3.gunu demisti doktor, o da hafta sonuna denk geldi. Doktorumu aradim 4. Gunu yaptirsam sorun olur mu diye olmaz dedi ama benim zaten 4.gunde bitti. Aslinda yine de gidecektim ama esimin sehir disina seyahati cikti ayni sabah. Hemen arayip hastaneyi randevumu iptal ettim. 2 aydir erteliyorum. Bir yandan da sevindim sorunlarla yuzlesmek istemedigim icin. Ne olacak benim bu durumum valla bilemiyorum.

belki bizimkisi bencillik ama inanın bende artık hamile haberi duymaktan çok sıkıldım.algıda seçicilikmidir nedir bilmem ama sürekli kulağıma hamile haberi ve ardından gelen o malum ''ee artık sıra sizde sizden de haber bekliyoruz ''cümleleri.inanın bir bebeğimin olmamasından daha çok etraftki baskı daha çok hırpalıyor beni.insanlar bilip bilmeden sürekli yaranızı kanatıyorlar.maalesefki bizim ülkemizd çocuk bir kadının en güçlü simgesi sayılıyor ve eğer çocuğunuz olmuyorsa bakışlar bile değişerek acınarak bakılıyorsunuz.belki hiç bebeğimiz olmayacak bunu kabullenebiliyorum sonuçta Allahtan gelen herşeye razıyım ama sürekli kanatılan yaramız olacak bu konu.Allahım hepimizn yardımcısı olsun

Canim ben nereye gitsem ya hamile ya da bebegi olanlari goruyorum :1:

Bir de hamileler gurur duyuyormus gibi gerine gerine, suratlari da bes karis yurumuyorlar mi uyuz oluyorum valla.

Aileden herkes bu haberi almak istiyor biliyorum ama cok uzerime gelen yok bizde. Cunku ben biraz ani tepkiler verebilen biriyim. Esimin ailesinden nazikce soranlar oluyor doktor isi ne oldu diye ama onlar beni rahatsiz etmiyor. Benim baskim kendime. Esim asiri istiyor biliyorum ama beni uzmemek icin birsey demiyor. Hatta ben konuyu actigimda bana moral vermeye calisiyor.

Insallah tez zamanda olur, hepimiz saglikli bebeklere sahip oluruz.

evet ben çocuk düşünmeye başladım başlayaylı hamilelerde bir artış oldu baskı çok fazla etrafımda artık toplum içinde aglamamak için kendimi zor tutuyorum bir hamile haberi alınsa eyvah bu konunun sonu bana geliyo diye hemen terk ediyorum orayı ama çok üzülüyorum
rabbimin taktiri ne ise öyle olsun ben daha iyi bilecek deilimki zamanını yada benim için hayırlımı deilmi rabbim eger nasip ederse hepimize eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde anasına babasına saygılı inancına baglı evlatlar nasip eylesin nasibimizde yoksada içimizdeki bu özlemi dindirsin inş. arkadaşlarrrr(AMİN)

canım benim arkadaşım polikistikover le hamile kaldı dr kalamassın demiş ama kaldı allah bilir rabbim çok büyük dua et sen vecek allah beb inanıyorum 2012 hamile kalıcaz bak görürsün sonrada burda güzel haberler vericez hamileliklerimizi konuşacağız inşallah

İnşallah canım inşallah, sen de ben de isteyen herkes de hayırlısıyla yaşar inşallah bu güzel duyguyu... Amin...

konuyu yeni gördüm. bu duyguyu sadece ben yaşıyorum diye düşünüyordum . sonradan da kendime kızıyordum acaba samimiyetsizmiyim ben nie içinde saf bi sevinç yok bi de yanında bi burukluk oluyor diye. ama mutlu oldum böle oluyormuş demek çoğu kadında normalmişşş :)) ama biz de kalalım yine de yaaaa :((((

üzülüp moralini bozma canım Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğin olur

soyledıklerınıze katılıyorum zaten bunu ancak yasayan bilir... yakında 4.yılıma gırecegım evlilikte..
fazla ayrıntılara girmeden benım yasadıgım ibretlik bi olay anlatmak istiyorum..

öncelıkle sunu belirtmek isterim ; ne nişanlıyken nede evliliğim boyunca asla çocuk dusunmedim istemedim,çocukları seven biri değildim sahsen.. eşimde benımle aynı kafadan olunca çok rahattım.. hatta hani bebıs dıyenlere ne cocugu yaa allah korusun dedim durdum .kandil bayram dinlemedim..hatta yengem aman kızım allahın gucune gider boyle deme dediğinde gitmez yengem gitmez bak bugun kandıl özellıkle vurguluyorum ALLAH KORUSUN İNS OLMAZ ,dusunmuyorumki niye olsun demıstım (kendi sonumu kendi dilimle hazırlamısım yani salakmıyım nee) .gecen sene mart nısan gibi hamile oldugumu oğrendım ama ben bölee :53: nasıl oluryaa korunuyoruz dedim.. (prezervatifle eşim korunuyordu)sevınmek soyle dursun nerdeyse ağlayacagım ,nerden cıktı bu yaa dıyerek :22: gel zaman git zaman ben bu hamıleliğime alısmaya karnımdakını kabullenmeye basladım artık hayaller kuruyordum ,dogum hıkayeleri okjuyup heveslenıyordum ,cınsıyetı ne olcak acaba dıyordum falan filan işte... lakabı bile vardı fındıklı lokumum diye severdim :43::43: sonra Rabbim senın bu dedıklerıne karsılık sana ceza olsun dercesıne yavrumu aldı benden :43::43::43: düşük yaptım ben cinsiyetini bile öğrenemedim.. yavrumun o minicik bedenini görunce kahroldum (Rabbim dusmanımın basına vermesin) şuan turlu turlu saglık problemleri yuzunden korunmak zorundayız ..Rabbim bize bu gidişle bebek vermeyecek yani :43::43::43: bu saglık problemleride hep bende cıkıyor eşimde maş bişeyi yok :nazar: bide soyle bişey oluyor tam korunma suremız bitiyor hop bende baska bi saglık sorunu cıkıyor ,,anlayacagınız bızım korunma suremız hiç bitmeyecek bu gıdısleee... mesela eylulde bitecek bizim korunmamız ama benım artık umidim kalmadı bebek acısından ,,beklıyorum acaba o zaman ne hastalık ne illet bulacak benıde yenıden tedavilere yenıden korunma sureçlerıne baslayacagız...

şimdi asıl konuya geciyorum dusuk yaptıktan sonraki donemım çok zor gectı ciddi ciddi ne bir hamıle kadın gormek nede mınık bebek gormek istedim...nefret ettım hamıle olanlardan ciddi soyluyorum.. şimdi hamıle arkadaslarım vardı ozamanlar gorusmek dahı ıstemedım hepsine turlu bahaneler..tebrık etmem gerek birisi dogum yaptı süreklı ertelıyorum,haber yokmus gibi davranıyorum vsvs..
doktora gıtmem lazım dusukten sonra ilk konrolum ona bile gitmedim hamıel kadın goresım yok cunku heleki o bebeklere tahammul edemıyordum o aglamarına gulmelerine ..sonra zamanla duzeldim hatta bu forumdaki sureklı yazıstıgım arkadaslarıma itiraf ettım :) psikolojım iyi değildi dedım kusura bakma sana kotu davranmıs olabilirim dedim.
zamanla düzeldim derken sımdılerde bebek gorunce gozyaslarıma hakım olamıyorum :( akıoyo gidiyo kendılınden engelde olamıyorum ,evlat acısı bişeye benzemıyomuş gercekten onu anladım..
şimdi siz ne alaka dıceksınız ama size diyecegım sukredın halınıze evet anne değilsiniz ama evlat acısı çok baska korr acı hiç bitmeyen (allah kımsenın basına vermesin)
bunun bir kıskanclık oldugunu asla dusunmuyorum zaten evli olan benı bekleyecek değilya ;) ama birde nispet yapanlar yokmuuu gelde delirmeee ,gelde gıcıkk olmaaa... Allah boyle insanlardan oturu bızlere sabır versın.. dengesizler nolcakk

Rabbim isteyen herkese bu Cuma Vaktinde uzun ömürlü,saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsın.. kimsenin kucaklarını da boş bırakmasın insallah AMİNNNN

Back
X