Lütfen üzülme öncelikle bebegin olsa bıle butür insanlar hayatımızda herzaman olacaklar bebegin olunca bıle ıkıncısı nezaman olacak sünnetleri dügünleri nezaman böyle devam edecek o yuzden bu kısılerı kafana takma diyorum ama zamanında aynı seyleri bende yasadım nihayet gecen sene sustular simdide ikinciyi soruyorlar yasım 32, 10 senelık evliyim ve 10 sene boyunca bende aynı syleri yasadım yolda hamıle görsem aglıyordum sürekli laf sokmalar falancanın oglu olmus falanca ılk geceden hamıle kalmıs bebegim olmadan örgü örenler artık bunlıma gırmıs hergün aglyıp bıtaraftan dua bitaraftan beddua ediyordum benim yasadıklarımı onlarda yasasın dıye yazdıklarını okuyunca gozlerım doldu esım cok olumlu dusunuyordu hic umudunu kaybetmedı hatta artık annem bıle bıkmıstı sorulardan yeter seda syana goturecem seni dedi onun yönlendirdikerinin tüp bebegi falan oluyo diye haimi anla kafayı yıyecektım aynı senin gibi doktora gittim hic bir sorun yok dedi esimi ikna ettim oda gitti ondada sorun yok tamamen psilolojik dedi bu fıkrı kafandan cıkaracaksın dedi ama bırakmıyolarkı bir kacını tersledım sustular kımıne dusunmuyorum dedım baya bı zaman gecti ankaraya tasındık yenı bır sehır gezdim tozdum ımkanın varsa mekan degıstır yenı seylerle ugras sonra sifalı otlara taktım kafayı bır aktara gittim oda mecit efendi hayıt suyu diye bir su verdi sisede artı bıde arısutu polenı bunları ıc dedı guya ıcenlerın ıkızı olmus hadıbe dedım cıktım ama aklım onda kaldı ondan oncede fulsac diye cok hafıf bır antıdepresan yazmıstı doktor rahatlamak amaclı onu kullanıyodum gittim aldım tarıf edıldıgı gıbı 2 ay ıceceksın dedı hayıt meyvesını arastırırsan ınternetten gorursun daha sıse yarı demeden arısutu tabletıde aynı yarı demeden hamıle kaldım belkı tesadüf dersin ama bir kısıye daha soyledım oda hamıle suan bukadar uzattım kusura bakma ama bırden ıcım kaynadı benım hıslerım cok kuvvetlıır bi dene derım butun aktarlarda var ınsallah bebısını alırsın kucagına ustelık evde yaptıgım teste ınanmadılar nekedar umutlarını kestılerse tin tin gittik beraber hastanede yaptırdık rahatladılar allahım kımsye mahcup etmesın kotu nıyetlı ınsanlara fırsat vermesın senınde allahım kucagını bos bırakmasın ıyı haberlerını duyacam ınsallah sadece bi süre kafandan cıkar kafanda olmayacakmıs gıbı bitir konuyu kapat bak nasıl piti piti kosar gelır hadi bakalım bunu dene daha cok bıldıklerım var hepsını paylasırım sıızınle