Etrafımdaki insanlar sinirimi bozuyor

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.498
1.530
83
Öncelikle tüm ülkemize geçmiş olsun. Benim eskiden beri en büyük hayalim okuyup meslek sahibi olmaktı. En büyük hayalim de üniversite kazanmaktı. Çok şükür oldu. Bu dönem mezun olacağım. İnsanlar buna rağmen bana sataşmaya devam ediyor. Pandemi oldu, "Okulu kazandin ama okuyamiyorsun" diyorlar. Kimi de "Logistics bedava üniversite okuyor" der. Şimdi deprem oldu bir sürü insan evsiz kaldı, ailesini kaybetti. Geçen gün akrabam aramış "Deprem oldu Logistics üniversite okuyamıyor çok da istemişti halbuki" diye gülerek dalga geçti. Zaten üzülüyorum bir de aptal insanlar benimle uğraşıyor. Gerçekten bu zamanda düşünülecek şey mi bu? Tek dert benim üniversitem mi? Ne kadar vicdansiz insanlar ya.

Öncelikle tüm ülkemize geçmiş olsun. Benim eskiden beri en büyük hayalim okuyup meslek sahibi olmaktı. En büyük hayalim de üniversite kazanmaktı. Çok şükür oldu. Bu dönem mezun olacağım. İnsanlar buna rağmen bana sataşmaya devam ediyor. Pandemi oldu, "Okulu kazandin ama okuyamiyorsun" diyorlar. Kimi de "Logistics bedava üniversite okuyor" der. Şimdi deprem oldu bir sürü insan evsiz kaldı, ailesini kaybetti. Geçen gün akrabam aramış "Deprem oldu Logistics üniversite okuyamıyor çok da istemişti halbuki" diye gülerek dalga geçti. Zaten üzülüyorum bir de aptal insanlar benimle uğraşıyor. Gerçekten bu zamanda düşünülecek şey mi bu? Tek dert benim üniversitem mi? Ne kadar vicdansiz insanlar ya.
Aynen canım ya,bu zamanda dert ettiklerinde dert değil aslında .Boşver

Aynen canım ya,bu zamanda dert ettiklerinde dert değil aslında .Boşver
Şuan depremden başka bir şey umurumda değil ama bu insanlar böyle günlerde bile niye benimle uğraşıyor anlayabilmiş değilim. Gerçekten sınırı aştılar artık

Boyle insanlari takmamalisiniz ruh emiciler resmen. Boyle bir zamanda bile dalga geciyorsa zaten insan olamamistir kendinizi uzmeyin.

Şuan depremden başka bir şey umurumda değil ama bu insanlar böyle günlerde bile niye benimle uğraşıyor anlayabilmiş değilim. Gerçekten sınırı aştılar artık
Takma canım.Sen okulunu bitirmene bak,seninle dalga geçenler ilkokul mezunu insanlardır.Okulu kazanırken de bir faydaları olmamış senin de onlara olmaz.

Sen kendi yoluna bak, herkes herşeyi söyler. Ama sana bu kadar rahat konuşabiliyorlarsa bazı insanlara sınır cizebilirsin. Tülay kök un YouTube da sınır çizme ilgili videolarını izlemeni öneririm

Kapının arkasında bi tane küreğim var. Böyle beni deli eden insana bi elime alıp gösteriyorum. Küreğimi övüyorum. Diyorum metal, bilerek soğukta tutuyorum güzel acıtır. Kırılmaz da diye. Ağzını yüzünü kırasım geliyo şöyle gereksizlerin sabıııııırrrr

Back
X