çevrendekiler her zaman herşeye bir kulp bulur ama borçla yaşayacağıma rahata çıkınca ev alırım daha iyi benceMerhabalar,
Hayatımda değer verdiğim bir süredir bir insan var ve 1 ay sonra askere gidecek..5 ay askerlikten sonra artık ilişkimizi resmiyete kavuşturmak niyetindeyiz. Bu zamana kadar olan birikimini ailesi ev alırken onlara verdiği için şuan bir birikimi yok.Bizde beraber altından kalkmaya çalışacağız. Sorun şu ki ben kiraya çıkmak istemiyorum. Benim düşüncem 1+1 bile olsa ev almak beraber ödemek.. fakat faizler çok fazla ve o bu kadar faiz ödeyeceğimize kirada oturmanın daha mantıklı olacağını söylüyor ama ben hayatımda sıkıntılar olacağından korkuyorum.. Bu sefer çevremdekiler sürekli evi var mı? Evsiz olmaz ayrıl nasıl kirada geçineceksin. Tabi ki bunun için ayrılmayacağım , Olumsuz cümlelerden bıktım artık o yüzden sizin fikirlerinizi duymak istedim ...
size kendımden ornek verımMerhabalar,
Hayatımda değer verdiğim bir süredir bir insan var ve 1 ay sonra askere gidecek..5 ay askerlikten sonra artık ilişkimizi resmiyete kavuşturmak niyetindeyiz. Bu zamana kadar olan birikimini ailesi ev alırken onlara verdiği için şuan bir birikimi yok.Bizde beraber altından kalkmaya çalışacağız. Sorun şu ki ben kiraya çıkmak istemiyorum. Benim düşüncem 1+1 bile olsa ev almak beraber ödemek.. fakat faizler çok fazla ve o bu kadar faiz ödeyeceğimize kirada oturmanın daha mantıklı olacağını söylüyor ama ben hayatımda sıkıntılar olacağından korkuyorum.. Bu sefer çevremdekiler sürekli evi var mı? Evsiz olmaz ayrıl nasıl kirada geçineceksin. Tabi ki bunun için ayrılmayacağım , Olumsuz cümlelerden bıktım artık o yüzden sizin fikirlerinizi duymak istedim ...
Merhabalar,
Birikim yoksa evi nasıl alacaksınız? Kredi çekilecek yine kira gibi ödeyeceksiniz...Merhabalar,
çevrendekiler her zaman herşeye bir kulp bulur ama borçla yaşayacağıma rahata çıkınca ev alırım daha iyi bence
size kendımden ornek verım
evlerımızde vardı hepımızın ayrı ayrı arabasıda babamın sabun fabrıkası vardı
tam 10 yıl oldu ıflas ettık...
suan annemler kırada oturuyor
bende esımle kırada oturuyorum
evının malı mulkunun olması asla ama asla garantı degıl
sen guvenıyormusun bu adama ona bak
saygı varmı aranızda buna bak
herkesı bosver
sana onu dıyenler bolluk ıcınde mı yuzuyorlar
Birikim yoksa evi nasıl alacaksınız? Kredi çekilecek yine kira gibi ödeyeceksiniz...
var ya o insanlar herşeye laf eder ne zaman evlencen ne zaman ev alcan 1.2.3.4.5 . çocuk ne zaman ? utanmasalar ne zaman ölcektin diye soracaklarEvet güveniyorum saygımızda sevgımızde var çok şükür ama işte sürekli banaaynı cümlelerin kurulması tabi ki benim canımı sıkmaya yetiyor..
arkadaşım ben bankacıyım.. karı koca çalışıyoruz ve iyi bir gelirimiz var.. ben bile bu faizlerle şu an ev alıp kredi ödemem o kadar söyleyim.. elalemin dediği ile mi evleneceksin sen?? bugün elalemin bu laflarını dinlersen yarın başka laflarını da dinlersin evliliğine yazık olur.. adamı seviyorsan güveniyorsan kes insanların çenesini bu benim hayatım benim kararım de otur kocanla dizdize.. ev de olur araba da her türlü lüks yaşam da olur önemli olan karı kocanın kafa kafaya vermesidir..Kredi faizleri inanılmaz yüksek.. Ben alıp beraber krediyi ödeyelim diyorum oda kiraya çıkalım belli zaman sonra alalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?