ettigini bulmayan insanlar :( ben mutsuz ...

Ben mesela akrabalar arasında birilerini severim hep ilgi gösteririm ama öyle oluyor ki bazen nasılsın yazıyorum ,ama karşıdan cvp yok.halbuki ben akrabayız diye aramızın iyi olmasını istıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkes ettiğini bulur.Kimin iç dünyasında ne yaşadığını bilemezsin.Allah öyle her suçun cezasını hemen verseydi,herkes belaya bulaşmış olurdu.Fakat,niye hep ezilen,hep yok sayılan,hep sırtından vurulan,hep kötülüğe maruz kalan sensin.Biraz dik dur.Biraz kendini sorgula.İnsanlara fırsat verme.Bir duruşun bir tavrın olsun.Bazı şeyler biraz da insanın kendi elinde.Bu dünyada biraz uyanık olacaksın.EZİK DURMAYACAKSIN.mELANKOLİK YAŞAMAYACAKSIN HAYATI.hAYAT ACIMASIZ.

evet hayat cok acimasiz ... ben hep kirik yarali büyüdüm o yüzden ezik duruyorum doksunsan aglicak durumdayim güclü olamiyorum neden bilmiyorum böyle biri olmayi tabiki istemem

aynen akraba olsun bazi tanidiklar olsun ayni durumla kasilasiyorum ayip olmasin diye ama karsidaki umursamio

tam beni anlatmis gibisin . insanlara kötülük yapmiyoruz ama onlar yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…