ettiğini bulur mu....

umudum00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
126
43
48
39
Mrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .:((((

sizinle beraberken mi varmış ilişkisi yoksa önceden olmuş bitmiş bişey mi?

Mrb.daha önce yazmıştım ama.buraya yazınca bileti rahatlıyorum.ortak bi arabanız tanistirmisti bizi hep çok ilgili alakali arayan soran ileriye yönelik planlar yapan biriydi.ama altından öyle bişey çıktı ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.bu kadar ilgilenen arayan soran iyiki tanimisim seni keşke daha önce tanisaydim diyen biri...adamın dul ve bi çocuğu olan bi kadınla da ilişkisini öğrendiğim de şok geçirdim ya o kadar hayallerim kırıldı o kadar mutsuzumki anlatamam. .:KK43:(((

E yol yakınken öğrenmiş kurtulmuşsunuz işte. Didiklemenin anlamı yok.

E yol yakınken öğrenmiş kurtulmuşsunuz işte. Didiklemenin anlamı yok.
Öyle tabi sukrediyorum. .ya öyle bişey ki hiç aklımın ucuna gelmezdi.ailesi bile duyunca çok üzüldü. Ya herkese tanıttı beni anneler tanıştı onun a dan Z ye bütün akrabası arkadaşlar i biliyo du. Böyle
ortak akraba dul olduğunu söylemedi mi size?
Tanıştığım adamın görüştüğü kadın dul

Tanıştığım adamın görüştüğü kadın dul

Bunu neden belirttiğinizi hiç anlamadım.

Sizi evlenip boşanmış biriyle aldatması ile hiç evlenmemiş biriyle aldatması arasındaki fark nedir?

Belki o kadını da kandırdı, o kadının da sizden haberi yok?

Ettiğini bulur mu bulmaz mı bilemem. O işler biraz karışık oluyor.

tanıştıran akrabanız da sanırım pek iyi tanımıyormuş. yoksa insan böyle biriyle tanıştırır mı? hiç üzülme. yol yakınken öğrendiğine sevin. bir pislikten kurtuldun.

Bunu neden belirttiğinizi hiç anlamadım.

Sizi evlenip boşanmış biriyle aldatması ile hiç evlenmemiş biriyle aldatması arasındaki fark nedir?

Belki o kadını da kandırdı, o kadının da sizden haberi yok?

Ettiğini bulur mu bulmaz mı bilemem. O işler biraz karışık oluyor.
Arada fark yok tabiki aldatma aldatmadir. Fakat beni öğrendi o kadın o kadar çok detay varki uzun diye yazmıyorum bunları..hala adamın peşinde o da kadinin

Back
X